Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wenigma

yolda giderken tıkırtı yapıyor ankara şaşmazdaki ustaya götürdüm sadece tıkırtı olur dedi başka da bi sorun olmazmıs bazı arabalarda direksiyonda boşluk oluyormus olunca gel yapalım dedi

bende yolda giderken değilde sert dönüşlerde kırt kırt bazen ses yapıyor.sanki bişeyler burkuluyormuş gibi.ama genelde direksiyonu bir tur döndürdüğümde oluyor.yarım turda yapmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1978

quote:

Orjinalden alıntı: pompera

Bu konu çok iyi oldu :)
    Selamlar,1.0 cc motor araç OPEL tarafından yapılmış ise korkma kardeşim...
    Tek sinir olduğum,arka koltukta oğlum kapı yanlarındaki tutma zımbırtısını bırakınca TAAAAKKK diye ses yapıyor...
    Gelelim araca,ben 6 litre yakan araç LPG de 7.5 litre yakar diye düşündüm.
    7.5*1.74=13 KRŞ.her km için 1 KRŞ'ta benzin parası koyalım eder 14 KRŞ.
    Çekiş mi?
    Aynı dersem yalan olmaz.
    52 YTL ile 400 km garanti.Hem de şehiriçi.
    Çorlu Avcılar'dan gidiş geliş 200 km.20 YTL yakıyor...Valla :)
    1.3 DİZEL 14 KRŞ.yakıyor diye biliyorum.
    Aynıya geliyor.
    Haa unutmadan aracım TRİPTRONİC.
    Ve C.C taktırdım. Cruise Control,yani Hız Sabitleyici :)
    Yakında KANAT taktırıp uçmayı düşünüyorum

nasıl yani
    1000 cc motora tüp mü taktırdın? tüpün markası ne?kaç paraya mal oldu?
    çekiş gerçekten düşmedi mi? yokuş yukarı çıkarken nasıl?

• @wenigme,hoşgeldin topiğe.
    Bne performanstan o kadar memnunum ki,LPG taktırmayı bile göze aldım.
    İyi ki de almışım :D
    Dizelden az yakıyorum 13 krş.
    Uzun yolda 10-11 krş
  • şu miktarlara bak ya
    şaka gibi.
    quote:

@wenigme,hoşgeldin topiğe.
    Uzun yolda 10-11 krş

• quote:

@wenigme,hoşgeldin topiğe.
    Uzun yolda 10-11 krş

az daha zorlasan bedava gideceksin aman nazar değmesin ekonomi budur bence , geçenlerde yolda 2.0 arabaları gördüm aklıma ya bunlarda istediğ yere gidiyor bende gidiyorum e peki bu adam neden benden 2-3 kat fazla yakıyor diye geldi sonra kendi kendime mutlu oldum
  • [b] [link=http://forum.donanimhaber.com/m_21619197/tm.htm]>>>MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ<<<[/link][/b]

imzasının benimki gibi olmasını isteyen arkadaşlar bunu imzanıza kopyalarsanız imzanız benimki gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 8 Haziran 2008; 16:41:56 >
  • az kaldı 1,0 veya 1,2 bişeyler alacağız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 9 Haziran 2008; 19:09:09 >
  • hadi hayırlısı giza. 1.0 alda senide klübe ekleyelim.

corsamı bakıyorsunuz.
    hiç fiyat aldınızmı.
  • arkadaşlar arabamın en son bakımı yapılalı gelecek hafta 1 yıl olacak.(km dolmuyor ama olsun)
    bakıma yetkili servise götüreceğim.
    ancak michelinde kampanya yapmışlar.
    4 lastik alana bakımda filtreler hediye.
    az önce telefon açtım lastiğe (175/70/13) michelin 100 ytl 6 taksit dediler yani piyasa fiyatıyla aynı fiyatı istediler neredeyse.
    fitrelerde 92 ytl imiş
    bu gidişle hem lastikleri hem bakımı aradan çoıkaracağım.
    ayrıca haberiniz olsun diye söylüyorum lastik kampanyası bu ayın sonuna kadar gecerli ve filtreleri yıl sonuna kadarki herhangi bir bakımda kullanabiliyorsunuz.
  • su anda lastikçiden fiyat aldım michelin peşin 75 6 taksit 85 diyorlar.
    yani çok çok farkta yokmuş.
    bunuda haber vereyim.
  • 760 km sonunda 147 ytl benzin aldım
  • beyler bugun bir kaza sonucu yarılan dandik pirellilerimi değiştirdim sonuc neredeyse 10 yer gezdim biri michelen biri bridgestone dedi en son onceden de kulandıgım goodyear duragrip aldım inanılmaz derecede araç sessizleşti tanesi 85 liradan aldım taksitle adamlar balans yaptı bir de sibopları değiştirdi ebatıda 175-70-13 yaptım çekişte bir düşme görmedim tavsiye olunur bir kaç ustadan duyduğumu da ekleyeyim pirelli asla alma dediler çok sessli imiş benim eskilerde pirelli idi inanılmaz sesli michelen yanak katlanması yapyor dedi bi kaç bombeli görünce ondanda vazgeçtim cin mallarını düşünmedim bile 60 liradan takıyorlardı ama nedense sinmedi petlas buldum 45 lira resmen bedava lastik ama ona da güvenemedim şu an duragrip ile mutluyum deseni de çok hoş durdu açıkcası

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ

• Dostum peki michelinlere nekadar dediler.
    bide yakıtı test etmişmiydin.
  • quote:

beyler bugun bir kaza sonucu yarılan dandik pirellilerimi değiştirdim sonuc neredeyse 10 yer gezdim biri michelen biri bridgestone dedi en son onceden de kulandıgım goodyear duragrip aldım inanılmaz derecede araç sessizleşti tanesi 85 liradan aldım taksitle adamlar balans yaptı bir de sibopları değiştirdi ebatıda 175-70-13 yaptım çekişte bir düşme görmedim tavsiye olunur bir kaç ustadan duyduğumu da ekleyeyim pirelli asla alma dediler çok sessli imiş benim eskilerde pirelli idi inanılmaz sesli michelen yanak katlanması yapyor dedi bi kaç bombeli görünce ondanda vazgeçtim cin mallarını düşünmedim bile 60 liradan takıyorlardı ama nedense sinmedi petlas buldum 45 lira resmen bedava lastik ama ona da güvenemedim şu an duragrip ile mutluyum deseni de çok hoş durdu açıkcası

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ

önce geçmiş olsun üstat
    herkez kendi lastiğinin en iyisi olduğu söyler,gerçi sen memnunsan sorun yok demektir ama michelin lastikler oldukça konforlu ben kullanıyorum.energy modeli çok sessiz ve bence ekonomik,nemim lastikler sizin orjinal lastiklerden daha kalın olmasına rağmen hiç yakıt sarfiyatı açıısndan problem yaşamadım

• hocam michelen de en uygun 80 dediler energy serisi yakıtı test edemedim ama edeceğim ortalama adam gibi kullanımla 190-200 yakıyordum birde şimdi bakarım duruma nettegezinirken bi lastik daha buldum stunner diye bişiy takılır mı takılır aslında 33 lira tanesi hem kargoda bedava tam stepnelik

http://www.lastiknet.com/pinfo.asp?pid=163
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1978

quote:

beyler bugun bir kaza sonucu yarılan dandik pirellilerimi değiştirdim sonuc neredeyse 10 yer gezdim biri michelen biri bridgestone dedi en son onceden de kulandıgım goodyear duragrip aldım inanılmaz derecede araç sessizleşti tanesi 85 liradan aldım taksitle adamlar balans yaptı bir de sibopları değiştirdi ebatıda 175-70-13 yaptım çekişte bir düşme görmedim tavsiye olunur bir kaç ustadan duyduğumu da ekleyeyim pirelli asla alma dediler çok sessli imiş benim eskilerde pirelli idi inanılmaz sesli michelen yanak katlanması yapyor dedi bi kaç bombeli görünce ondanda vazgeçtim cin mallarını düşünmedim bile 60 liradan takıyorlardı ama nedense sinmedi petlas buldum 45 lira resmen bedava lastik ama ona da güvenemedim şu an duragrip ile mutluyum deseni de çok hoş durdu açıkcası

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ

önce geçmiş olsun üstat
    herkez kendi lastiğinin en iyisi olduğu söyler,gerçi sen memnunsan sorun yok demektir ama michelin lastikler oldukça konforlu ben kullanıyorum.energy modeli çok sessiz ve bence ekonomik,nemim lastikler sizin orjinal lastiklerden daha kalın olmasına rağmen hiç yakıt sarfiyatı açıısndan problem yaşamadım

hocam michelen için çok araştırdım ama dediğim gibi balonlu olanları görünce açıkcası kafamda sorun işareti oluştu elbette konfor olarak michelen çok çok iyi ona lafım yok ama en azından ben balon korkusunu atamadım içimden,malum ankaranın yolları delik deşik

• güle güle kullan dostum.
    bu arada sanırım bütün 1.0 corsalar 175/70/13 olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

güle güle kullan dostum.

ben aslında orjinal takıntılıyımdır ama nedense 155 de bi serçe bi de bu modeller kullanıyor kıl oldum resmen inşallah iyi birşey yapmışızdır zaten 155 lastikte çok az lastikçide vardı
  • bende orjınal takıntılıyımdır ve bu konuyu enine boyuna çok tartıştık.
    bir fark olmayacağına kanaat getirdik.
    bence iyi yaptın.
    bende değiştirince 175/70/13 yapacağım.
    hatta önümüzdeki günlerde bakıma gidince eger piyasa fiyatından verirlerse latikleride değiştireceğim.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: otomobilci_x

güle güle kullan dostum.

ben aslında orjinal takıntılıyımdır ama nedense 155 de bi serçe bi de bu modeller kullanıyor kıl oldum resmen inşallah iyi birşey yapmışızdır zaten 155 lastikte çok az lastikçide vardı
  • şimdi servisten geliyorum arabayı 4 . yıl bakımına bıraktım akşam alacağım.
    ayrıca cruise control fiyatını sordum bakın dedim takılabiliyormu. takılabiliyorsa kaç lira olur dedim.
    akşam arabayı almaya gideceğim sizinle olanları paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.