Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerçekten aracınızın yakıt durumu çok iyi değerlerde Allah nazarlardan saklasın ve Allah kaza bela vermesin araclarımızı güle güle kullanmak nasip etsin cümlemizin.
  • Amin caytepeli abi. Şırnak - Cizre ye kadar geldiğim için sadece Cizre ye kadar olan yolları biliyorum, Cizre den ileri hiç gitmedim.

Güzergah Olarak : Bursa - Eskişehir - Ankara - Aksaray - Adana - Gaziantep - Şanlıurfa dan Şırnak - Cizre ye gidip geldim.

O zaman bizde 2005 model Mercedes Vito 111 CDI vardı, tam git gel 3 depo yaktı. Tek şöför bendim.
  • 16_MJT_05 1 kullanıcısına yanıt
    Cizreden sonra 30 km silopi zaten ama yolu baya bozuk çukurlar falan çok fazla. Mercedes olsun 2 kat fazla yaksın arabanın kasasının ağır olması ve motorunun büyük olması ister istemez yakıtı arttırır ama konforuna dicek yok tabiki. Vito kullandım gerçekten kullanması çok zevkli... gidiş geliş 3.000 km yapmışsınız bu arabanın 3 depo yakması normal bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytepeli -- 27 Şubat 2014; 15:27:30 >
  • Şırnak - Cizre ye kadar yollar iyidi caytepeli abi gerçi benden daha iyi bilirsin o yolları. Kullandığım güzergahta bir tek Ankara - Şereflikoçhisar civarlarında yol çalışmaları vardı ara sıra tek yönü düşüyordu. Mercedes Vito 111 CDI çok konforlu dediğiniz gibi pek yorulmadım, çekişi de gayet güzel rampalarda hiç 6. vitesden aşağı düşmedim. Git gel toplam 50-60 saat araç kullandım ve hiç yorulmadım, Şırnak - Cizre de de toplam en fazla 2-3 saat uyumuşumdur. 2 - 3 saat uyumayı saymazsak toplam da da nerden baksak 4 - 4.5 gün filan hiç uyumadım. Allah a çok şükürler olsun ki uyku problemim yok, uykuyu pek aramam ben. Bursa dan Bakü ye hiç uyumadan gidip gelirim ben.

• 16_MJT_05 1 kullanıcısına yanıt
    Bende yolda pek uykuyu aramam ama sizinki baya fazlaymış. Genede arada mola verip dinlenmek daha iyi bence. Sonuç da ufacık bir hata çok kötü sonuçlar doğurabilir. Ben uzun yolculuklarda sabah güneşi vurduğunda 5 gibi falan uykum geliyor ve çekip bir benzinliğe 1 veya 2 saat uyurum o uykuyla gideceğim yere varırım ve çok dinç olurum.
  • Arkadaşlar;
    2004 model 1.0 essentia model bir araç almak istiyorum,
    araçların bazılarında ABS var bazılarında yok diyor satıcılar.
    Var mı yok mu donanımı hakkında yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahrilli

Arkadaşlar;
    2004 model 1.0 essentia model bir araç almak istiyorum,
    araçların bazılarında ABS var bazılarında yok diyor satıcılar.
    Var mı yok mu donanımı hakkında yardımcı olabilir misiniz?

2004 essentiaların hiç birinde yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahrilli B kullanıcısına yanıt
    benim aracım da 2004 model ABS yok. Ama aracımdan özellikle yakıt konusunda çok memnunum eğer araç temizse almanızı tavsiye ederim.
  • son yakıt istatistiğim istanbul içi 34 lt yakıt lpg ile 443 km menzil.sistem atiker gaz alış 2.54 tl
  • internette 40-50 kadar corsa essentia var bunların çoğu abs var yazmış 17.000tl ye almak üzereydim 2004 model 1.0 essentia modelini şimdi vazgeçtim abs yoksa. 20.000tl ye kadar corsa önerebileceğiniz model; abs,çift hava yastığı ve lpgli olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytepeli

benim aracım da 2004 model ABS yok. Ama aracımdan özellikle yakıt konusunda çok memnunum eğer araç temizse almanızı tavsiye ederim.

üstad,
    tavsiyen için teşekkür ederim 69.000 km de bir araç buldum; internetteki ilanında abs var yazıyor. git-gel oldum şimdi bende yakıtı için özellikle almak istiyordum.
    Şöyle söyliyeyim. Aracımda abs yok ama frenleri sağlam fren konusunda bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Daha önceki aracımda abs vardı. Bazılarında tek hava yastığı var bazısında çift. Benimkinde 2 hava yastığı var. İlanı veren kişiyi arayıp abs varmı diye sorun bence otomatik olanlarda belki vardır tam net bilmiyorum. Yakıt olarak sakin kullanımda 110 u geçmezseniz 45 lt benzin ile 900 km rahat gidersiniz. ben 900 km yi gördüm bir depo ile ama sadece uzun yol ve 90 - 100 arasıydı hızım. Nisan ayında memlekete gitcem yaklaşık git gel 2.500 km yapcam Allah izin verirse. Tahminimce 550 veya 600 liraya gidip gelirim. Bu arada aracın km si orjinal olup olmadığını kontrol edin km si baya düşük geldi bana. Ben alırken muayene istasyonuna gittim ve aracın hangi tarihte kaç km olduğunu öğrendim geçmişe dönük. Plakayı söylediğinizde bütün bilgileri veriyorlar. Aracım 120 binde şuan ve kırmızı renk 2004 düz vites 1.0 cc. Ama gerçekten çok temiz. 17.000 tl veren var şuan 3 kişi istiyor benden ama ben bunun kadar temiz ve az yakan bir araba bulamam belki diye satmıyorum. Piyasa bu ara yüksek biraz. Arac temizse ve km orjinalse düşünülebilir bence. Perfonmans konusunda ise gerçekten beklentilerin çok üzerinde. Ben memnunum aracımdan. Son hız olarak da ben 160 ı gördüm onun üzerine çıkması biraz zor eğer hızı seviyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytepeli -- 5 Nisan 2014; 18:18:10 >

• 1.0 ECO (easytronic) lerde de abs yok...

2004 itibari ile 1.0 ve 1.0ECO lar 2 hava yastıklı, õncesi 1 hava yastıklı.

• arkadaşlar konuyu aktif kullandığınızı görüyorum bu yüzden 3 senedir güncelleyemediğim ilk sayfadaki üye listesini tamamen güncelledim. yeni gelecek arkadaşlarıda sürekli ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 13 Mart 2014; 20:37:05 >
  • quote:

Şöyle söyliyeyim. Aracımda abs yok ama frenleri sağlam fren konusunda bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Daha önceki aracımda abs vardı. Bazılarında tek hava yastığı var bazısında çift. Benimkinde 2 hava yastığı var. İlanı veren kişiyi arayıp abs varmı diye sorun bence otomatik olanlarda belki vardır tam net bilmiyorum. Yakıt olarak sakin kullanımda 110 u geçmezseniz 45 lt benzin ile 900 km rahat gidersiniz. ben 1000 km yi gördüm bir depo ile ama sadece uzun yol ve 90 - 100 arasıydı hızım. Nisan ayında memlekete gitcem yaklaşık git gel 2.500 km yapcam Allah izin verirse. Tahminimce 550 veya 600 liraya gidip gelirim. Bu arada aracın km si orjinal olup olmadığını kontrol edin km si baya düşük geldi bana. Ben alırken muayene istasyonuna gittim ve aracın hangi tarihte kaç km olduğunu öğrendim geçmişe dönük. Plakayı söylediğinizde bütün bilgileri veriyorlar. Aracım 120 binde şuan ve kırmızı renk 2004 düz vites 1.0 cc. Ama gerçekten çok temiz. 17.000 tl veren var şuan 3 kişi istiyor benden ama ben bunun kadar temiz ve az yakan bir araba bulamam belki diye satmıyorum. Piyasa bu ara yüksek biraz. Arac temizse ve km orjinalse düşünülebilir bence. Perfonmans konusunda ise gerçekten beklentilerin çok üzerinde. Ben memnunum aracımdan. Son hız olarak da ben 160 ı gördüm onun üzerine çıkması biraz zor eğer hızı seviyorsanız.

üstad,
    benim önceki aracım 2011 qashqai benzinli. onu sattım ev filan derken şimdi ortalama 20 bin tl lik bir araç alacam,
    balıkesir - adana arası yılda iki defa gidip geliyorum şehir içindede sürekli kullanıyorum; abs ısrarım kötü olabilecek bir kazayı abs sayesinde kurtardım araçta çocukda var;adamı aradım araç orjinal diyor abs de var diyor bende bunu anlamadım 2004 lerin hiçbirinde yok deniyor?Hızlı kullanmam, önemli olan güvenlik ve az yakıt.
    Yakıt değerleriniz çok iyi

• Hocam siz satıcıya bakmayın o araçta abs yoktur. Sonradan takdırmış ise onu bilemem ki böyle bir ihtimal de bence çok zayıf

• quote:

quote:

Şöyle söyliyeyim. Aracımda abs yok ama frenleri sağlam fren konusunda bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Daha önceki aracımda abs vardı. Bazılarında tek hava yastığı var bazısında çift. Benimkinde 2 hava yastığı var. İlanı veren kişiyi arayıp abs varmı diye sorun bence otomatik olanlarda belki vardır tam net bilmiyorum. Yakıt olarak sakin kullanımda 110 u geçmezseniz 45 lt benzin ile 900 km rahat gidersiniz. ben 1000 km yi gördüm bir depo ile ama sadece uzun yol ve 90 - 100 arasıydı hızım. Nisan ayında memlekete gitcem yaklaşık git gel 2.500 km yapcam Allah izin verirse. Tahminimce 550 veya 600 liraya gidip gelirim. Bu arada aracın km si orjinal olup olmadığını kontrol edin km si baya düşük geldi bana. Ben alırken muayene istasyonuna gittim ve aracın hangi tarihte kaç km olduğunu öğrendim geçmişe dönük. Plakayı söylediğinizde bütün bilgileri veriyorlar. Aracım 120 binde şuan ve kırmızı renk 2004 düz vites 1.0 cc. Ama gerçekten çok temiz. 17.000 tl veren var şuan 3 kişi istiyor benden ama ben bunun kadar temiz ve az yakan bir araba bulamam belki diye satmıyorum. Piyasa bu ara yüksek biraz. Arac temizse ve km orjinalse düşünülebilir bence. Perfonmans konusunda ise gerçekten beklentilerin çok üzerinde. Ben memnunum aracımdan. Son hız olarak da ben 160 ı gördüm onun üzerine çıkması biraz zor eğer hızı seviyorsanız.

üstad,
    benim önceki aracım 2011 qashqai benzinli. onu sattım ev filan derken şimdi ortalama 20 bin tl lik bir araç alacam,
    balıkesir - adana arası yılda iki defa gidip geliyorum şehir içindede sürekli kullanıyorum; abs ısrarım kötü olabilecek bir kazayı abs sayesinde kurtardım araçta çocukda var;adamı aradım araç orjinal diyor abs de var diyor bende bunu anlamadım 2004 lerin hiçbirinde yok deniyor?Hızlı kullanmam, önemli olan güvenlik ve az yakıt.

Vakti zamanında 2003 1.0ECO ve 2004 1.0ECO aracım vardı. Toplamda 7 yil gibi kullandım

ABS yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

quote:

üstad,

Vakti zamanında 2003 1.0ECO ve 2004 1.0ECO aracım vardı. Toplamda 7 yil gibi kullandım

ABS yok...

tamamdır üstad anladım,
    teşekkür ederim.

2004 yılında Yaris i alırken corsa eco'ya da bakmıştık, corsa dan vazgeçme nedenlerimden birisi ABS nin olmamasıydı, bence de o araçta ABS yoktur. acak özel üretim vs. ise olabilir.
  • ASİVOLKİX A kullanıcısına yanıt
    C1 duruyormu? şehir içi yakıt kaç litrelerde geziyor.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.