Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
30
Favori
228.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterap

1.0tsi ile katılan hiç utanmadı mı :D

1.0 Tsi alan Açılınn ulen buranın kralı benim edalarıyla takılır herhal
  • 1.0 ve LPG arabamın Otoban çıktısı

• Videonun birazını izledim, LPG li olmasına rağmen bayaa iyi gidiyo. Acaba araçta kaç kişi vardı?

İ 10 benimde beğendiğim bir araç, dış görünüşü zaten rakipsiz, içide bence i20 den daha güzel.

En çok merak ettiğim arka diz mesafesi yetişkinler rahat oturabiliyormu,çok az gibi görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Videonun birazını izledim, LPG li olmasına rağmen bayaa iyi gidiyo. Acaba araçta kaç kişi vardı?

İ 10 benimde beğendiğim bir araç, dış görünüşü zaten rakipsiz, içide bence i20 den daha güzel.

En çok merak ettiğim arka diz mesafesi yetişkinler rahat oturabiliyormu,çok az gibi görünüyor.

Arka baş mesafesi çok iyi diz mesafesi boyum 1.70 ben sürücü koltuğunu kendime göre ayarladığımda biraz geride ayarlarım bu durumda arkaya oturduğumda benim dizlerimle koltuk arasında 3 parmak boşluk kalıyor eğer sürücü koltuğunu standart sürüş posizyonunda ayarlarsam 5 parmağa yakın boşluk kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 24 Nisan 2017; 23:42:14 >
  • Fabya 1.0 ın serviste bakımı 730 lira tutuyormuş, buz gibi soğudum.

1.5 DCI araç için servise 500 lira ödemiştik.

Ben bu 1.0 motordan vazgeçeyim, biraz bekleyip ikinciel accent blu 1.4 cvt alıp tüp taktırayım diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik i10 1.0lt 12v

şehir içi hız ortalaması: 27 km/h
    şehir içi lpg tüketim ortalaması: 9lt/100km
  • Arkadaslar horozkentten herkese selam olsun. Araniza yeni katildim. Vectra a aracimi satip corsa c almak uzereyim. 2004 corsa 1.0 essentia manuel benzinli lpg yok 180bin km. Araci sehirici kullanicam genelde. Bu tür araci alirken nelerine dikkat etmeliyim. Olmazsa olmazlari nelerdir. Kronik sorunlari varmidir. Motor olarak nasildir sorunlu mudur?

Simdiden cevap veren arkadaslara tesekkur ederim...

Hayirli ramazanlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wjs007 -- 28 Mayıs 2017; 18:40:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wjs007

Arkadaslar horozkentten herkese selam olsun. Araniza yeni katildim. Vectra a aracimi satip corsa c almak uzereyim. 2004 corsa 1.0 essentia manuel benzinli lpg yok 180bin km. Araci sehirici kullanicam genelde. Bu tür araci alirken nelerine dikkat etmeliyim. Olmazsa olmazlari nelerdir. Kronik sorunlari varmidir. Motor olarak nasildir sorunlu mudur?

Simdiden cevap veren arkadaslara tesekkur ederim...

Hayirli ramazanlar...

Hocam kronik sorunlarının başında direksiyon kutusu vardır (c kasa corsalarda) bunun haricinde dişe dokunur bir sorun yoktur, neye dikkat edilir noktasında ise çok komplike araçlar değiller bu yüzden özel olarak dikkat edilecek bir yanı yok ama kmsi itibariyle iyi inceletmekte fayda var. Bu kmlerde ne alıyorsanız alın aynı riskler var oda sizden öncekiler arabaya iyi baktılar mı bakmadılar mı?

Bakmadilarsa ne alırsanız alın başınızi agritabilir.

• Cevabiniz icin oncelikle tesekkur ederim. 196 sayfanin nereden baksaniz 120 sayfasini okumusumdur. Ozellikle sizin yazdiklarinizi. 2004 model 1.0 essentia manuel 180bin km iki parca orjinaliyle degismis aciliyetten 17500 istiyor fiyati sasirtti beni. Herhangi bir sorunu varmidir acaba. Cunku ilanlara baktigimda emsalleri 20bin tl den basliyor. Ayrica lpg yok beni uzermi yakit olarak.

1.25 fiesta ghia ile corsa arasindayim. Fakat corsa agir basiyor bende.

• Neden okuyupta yazdigima gelecek olursaniz corsa ile ilgili yorumlar uzerinden cok yil gecmis. Taze bilgiler lazim

• quote:

Cevabiniz icin oncelikle tesekkur ederim. 196 sayfanin nereden baksaniz 120 sayfasini okumusumdur. Ozellikle sizin yazdiklarinizi. 2004 model 1.0 essentia manuel 180bin km iki parca orjinaliyle degismis aciliyetten 17500 istiyor fiyati sasirtti beni. Herhangi bir sorunu varmidir acaba. Cunku ilanlara baktigimda emsalleri 20bin tl den basliyor. Ayrica lpg yok beni uzermi yakit olarak.

1.25 fiesta ghia ile corsa arasindayim. Fakat corsa agir basiyor bende.

Hocam fiyat şu piyasa koşullarında uygun ama iyi inceletin aracı çünkü km riskinin yanında ağır kaza riskide eklendi şimdi. (Değişen var) LPG siz üzmez (tabi bu kişinin beklentisi ile ilgili) ama LPG li bayağı mutlu eder.

• https://forum.donanimhaber.com/2004-model-corsa-1-0-essentia-8-5-yillik-degerlendirmesi-11-5-yil-oldu--70342468-10

Benim aracı sattığım kişi arabayı geçen sene 190 binde 18500 e boyalı halde satmış ama o araba o km de bulunacak en temiz arabaydı buna göre degerlendirebikirsiniz

• Benimde aklima takilan soru o iste. Sitede var iki degisenli üç degisenli 20 22 23 ilanlar devam ediyor. Bu cazip geldi o yuzden ozellikle sizin vereceginiz fikirler dogrultusunda hareket etmek istiyorum. Genelde sehirici kullanicam kac litre benzin yakar. Gerci sizin yakit konusunda ne kadar bilgi verdiginizi biliyorum. Lakin dedigim gibi uzerinden cok yil gecti. Bir farklilik olur mu?

• quote:

Benimde aklima takilan soru o iste. Sitede var iki degisenli üç degisenli 20 22 23 ilanlar devam ediyor. Bu cazip geldi o yuzden ozellikle sizin vereceginiz fikirler dogrultusunda hareket etmek istiyorum. Genelde sehirici kullanicam kac litre benzin yakar. Gerci sizin yakit konusunda ne kadar bilgi verdiginizi biliyorum. Lakin dedigim gibi uzerinden cok yil gecti. Bir farklilik olur mu?

Araçların kmsi arttıkça yakıtları da artar (genelleme yapıyorum) o tuketim değerlerinin üzerine 1 litre kadar ekleyin

• İyi akşamlar arkadaşlar genelde sadece okuyorum ama yazmamın zamanı geldi. Ablamın da kullanabileceği bir araba arıyorum iki seçenek var peugeot 206 122000 de 2006 model x-dsind

Opel corsa 1.0 essentia 119000 2004 model ikiside 25000 tl fiyat istiyor. İkiside benzinli hangisi daha mantıklı seçim olur fiyatlar aynı pazarlık yapılmamış hali. Peugeot a benzinde binemem lpg şart

Acil önerinizi bekliyorum

• Peugeot 1.4 75 bg ve 8 valf araştırmama göre yakıtı baya yüksek.

25000 tl bandında ne alabilirim düşük km ve temiz araç bakıyorum. Şun 1.0 corsa güncel kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yakıt nasıl aklım corsadan yana çünkü 206 da abs de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: prosesişçisi

Peugeot 1.4 75 bg ve 8 valf araştırmama göre yakıtı baya yüksek.

25000 tl bandında ne alabilirim düşük km ve temiz araç bakıyorum. Şun 1.0 corsa güncel kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim yakıt nasıl aklım corsadan yana çünkü 206 da abs de yok

Corsa dada ABS yok hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: prosesişçisi

Peugeot 1.4 75 bg ve 8 valf araştırmama göre yakıtı baya yüksek.

1.4 dizel olandan al hocam, yakıtı cidden iyi. abs mevcut
  • otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Abs var diye sahibi söyledi ama corsa elendi kaput ve çamurluk değişmiş Eskişehir de kaputu değişmiş arabayı satmak imkansız gibi fiyatı öldürüyorlar. Araba çok ama temiz bulmak gerçekten çok zor. Yanıtınız için teşekkür ederim

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Dizel den de gözüm korkuyor çoğu en az 180 binde bütçe kısıtlı olunca da temiz dizel bulmak zor gözüküyor

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.