Merhaba arkadaşlar ben kamera almayı düşünüyorum ancak teknik olarak kameralar hakkında bilgim yok. fiyat maximum 1000-1200 YTL arası bir kamera almayı istiyorum, bir kaç özellik olarak; SD kartlı ve DVD ye kayıt özelliği olmalı, fotoğraf çekim kalitesi iyi olmalı bir de gece çekim modu da iyi olmalı.
bu kriterleri göz önüne aldığımız zaman hangi kamerayı alsam memnun kalırım?. ve bu üstte yazdığım özellikler haricinde sizlerin bildiği ve önemsediği özellikleri olan hangi kameralar iyidir?... şimdiden çok teşekkür ederim...
arkadaşlar bu 2 model arasında kaldım sizce hangisini seçsem?, ve kullanan arkadaşlar varsa memnunlar mı?... not: bu 2 modelde de flaş yok bunun çok büyük bi eksi yanı olur mu?
geçenler de bir sony bayiinden broşür alıp ne alayım diye incelemiştim, hiç bu modeller yoktu. bir kaç ay sonra alacaktımda yavaştan bakayım dedim. uyandırdın beni arkadaşım, bunlar hem yeni hemde daha ucuz. iyi bence. herhalde sony lerin tercih edilmesinde en çok lensinin (carl zeish miydi) etkisi var. peki jvc lerin lensi nasılki acaba?onun harddisk li modelleri dahamı ucuz acaba. hard disk li düşünüyorum ama onlar daha pahalı