Şimdi Ara

Maksimum 20500 tl 'lik Araç tavsiyesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o konuda haklısınız ama bu fiyatlara fiat ayarında arabalar alınabiliyor ne yazıkki ülkemizde. clio 1.2 düşünürseniz temiz gibi geldi bu ilan;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2004-model-renault-clio-1-2-16v-hb-guvenlik-paketli-degisen-yok-153812822/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetavcı

bana da lazım bu civarlarda bi araç kusura bakmazsanız 1-2 şeyde ben sormak isterim başlığınızda konu kirliliği olmaması açısından.

Hiç önemli değil kardeşim sende arıyormussun zaten fikir birliği ve görüşlerle daha hayırlı bir seçimde bulunabiliriz

ılımlı yaklaşımınız için çok teşekkür ederim, umarım gönlünüzde ki araca en kısa sürede sahip olursunuz.

ben öğrenciyim, yakıtta üzmeyecek tasarımı gence gidecek bi araç arıyorum performansa çok fazla önem vermiyorum. benzin-lpg li bi araç düşünüyorum 17-18 bin lira civarında öneriniz ne olur.

• Ben 3 yıl Chevrolet Laccetti kullandım 1.4 SE modeli 2004 model ben çok memnundum inan ses yalıtımı o kadar iyi ki çalışırken bir iki sefer marş basmışımdır. Bana göre f/p oranına göre doğru tercih bence hiç düşünme...
     Maksimum 20500 tl 'lik Araç tavsiyesi?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar 3 aya yakındır araç arıyorum bulamadım.İnternetteki araçların çoğu sorunlu 2 araç götürdüm ekspertize ikiside umduğumdan berbat çıktı.Gaziantepte yaşıyorum 16500 limitim var.Opel corsa enjoy ve ford fiesta ghia Öncelikli tercihim.Bulamadım şöyle temiz bir araç.Boya takıntım yok.Önemli bi hasarı yoksa da kabul edebilirim.Motor,şase ve donanımlar sağlam olsun yeter.Km si çok yüksek olsun istemiyorum 130000 km üstü ve 2003 model altı araçta istemiyorum.Bana böyle seçici olursan araç bulamazsın demeyin çünkü internetteki araçlar gerçek anlamda normal fiyatının çok üstünde.Uçuk fiyatlar istiyorlar.Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim...

o zaman clio alın hem çokda az yakar her türlüsü

• quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

o paraya stilo.tek geçerim saydığın arabalardan 2 gömlek üstün.

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: zobcuuuk

quote:

Merhaba arkadaşlar 3 aya yakındır araç arıyorum bulamadım.İnternetteki araçların çoğu sorunlu 2 araç götürdüm ekspertize ikiside umduğumdan berbat çıktı.Gaziantepte yaşıyorum 16500 limitim var.Opel corsa enjoy ve ford fiesta ghia Öncelikli tercihim.Bulamadım şöyle temiz bir araç.Boya takıntım yok.Önemli bi hasarı yoksa da kabul edebilirim.Motor,şase ve donanımlar sağlam olsun yeter.Km si çok yüksek olsun istemiyorum 130000 km üstü ve 2003 model altı araçta istemiyorum.Bana böyle seçici olursan araç bulamazsın demeyin çünkü internetteki araçlar gerçek anlamda normal fiyatının çok üstünde.Uçuk fiyatlar istiyorlar.Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim...

kardeş renault aracları beğenmiyorum şirkette 3 adet renault var ısınamadım pek onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

o paraya stilo.tek geçerim saydığın arabalardan 2 gömlek üstün.

aynen

Arkadaşlar bu araç nasıl fiyat olarak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-italyan-sky-windows-stilooo-154263423/detay/

• quote:

quote:

quote:

kardeş renault aracları beğenmiyorum şirkette 3 adet renault var ısınamadım pek onlara

o fiyata o modelde en iyi bulabileceğiniz araba o tabi binecek olanda parayı verende sizsiniz peugeout 206 diyecem de fransız kötü modundasınız galiba

• quote:

quote:

quote:

quote:

o fiyata o modelde en iyi bulabileceğiniz araba o tabi binecek olanda parayı verende sizsiniz peugeout 206 diyecem de fransız kötü modundasınız galiba

Yok peugeot 307 yi butceme uygun bulsam kacirmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet stilodan vazgectik arkadaslar fiat servisinde yillardir calisan bir ustaya sorduk araci heryeri elektronik dedi cok hos araba ama satimi agir arizasi elektronik oldugu icin cok masrafli ben tavsiye etmiyorum dedi.
    Ben yine lacetti aramaya devam edeyim en iyisi :)

• Bende geçen ay 18bin bandinda temiz 3k stilo bulmustum tam niyetlenmisken elektronik problemlerini duyunca hemen vazgectim.Tıpkı 307nin ön takım,sinyal kolu ve cd calar kronik problemlerini duyunca aractan vazgectigim gibi.Bandı 20bine cektim ve tesadufen Lacetti Hatchback 1.6 WTCC dikkatimi cekti arastirdim heryonden fiyatini hak ediyor oldugunu gordum.22binlik araci 20bine aldim 2008 model 1.6 16V 109ps fabrika cikisi BRC Lpgli 100binde degisen yok siyah ve bady kit jant falan zaten optik cok orjinal ve kendine baktiriyor.4 airbag 4 cam otomatik 4fren disk deri direksiyon vited topuzu ve kolcak artilari.surus zevki yol tutusu motor gucu keyifli.Wtcc alamiyorsan bile 1.4 yada 1.6 sx paket almaya calis oda olmadi en dusuk ihtimal se al temiz olsun icine sinsin pisman olmazsin.tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: G7*

Bende geçen ay 18bin bandinda temiz 3k stilo bulmustum tam niyetlenmisken elektronik problemlerini duyunca hemen vazgectim.Tıpkı 307nin ön takım,sinyal kolu ve cd calar kronik problemlerini duyunca aractan vazgectigim gibi.Bandı 20bine cektim ve tesadufen Lacetti Hatchback 1.6 WTCC dikkatimi cekti arastirdim heryonden fiyatini hak ediyor oldugunu gordum.22binlik araci 20bine aldim 2008 model 1.6 16V 109ps fabrika cikisi BRC Lpgli 100binde degisen yok siyah ve bady kit jant falan zaten optik cok orjinal ve kendine baktiriyor.4 airbag 4 cam otomatik 4fren disk deri direksiyon vited topuzu ve kolcak artilari.surus zevki yol tutusu motor gucu keyifli.Wtcc alamiyorsan bile 1.4 yada 1.6 sx paket almaya calis oda olmadi en dusuk ihtimal se al temiz olsun icine sinsin pisman olmazsin.tavsiye ederim.

wtcc nin diğerlerinden artıları ne kardes aydınlatırmısın beni? Aracı çok güzel fiyata almışssın ben 2007 modelini 21500 e buldum temiz bişey ama senin aldığın arac çok daha temiz ve uygun fiyatlıymış denk getiremedim oyle bir arac. kaza hasar boya değişen varmıydı aracta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 18 Şubat 2014; 20:01:42 >

• 2PARCA BOYA VAR SAG ON CAMURLUK DUZELTILMIS BOYANMIS HASAR KAYDI 1.400 TL BENDE BAKTIRDIM VE ICIME SINEREK ALDIM.SATAN BIRAZ SIKISMISTI YOKSA NOTERDE BILE ARACIN KASKO DEGERI 22.500 CIKTI.EN ONEMLI ARTILARI ORJİNAL LPG MONTAJI VE CELIK JANT ILE BADY KITLI OLMASI SPOILERDE DAHIL.YANI SIFIRDAN BADY KITI VE JANTLARI ALIP TAKMAYA KALKSAN 3 BINE BILE ZOR OLUR.DEDIGIM GIBI 2.ELININ ZAYIF OLMASINDAN DOLAYI BU FIYATLARDA.TEMIZ BULABILIRSEN PARANA GORE KACIRMA.

• quote:

Orijinalden alıntı: G7*

2PARCA BOYA VAR SAG ON CAMURLUK DUZELTILMIS BOYANMIS HASAR KAYDI 1.400 TL BENDE BAKTIRDIM VE ICIME SINEREK ALDIM.SATAN BIRAZ SIKISMISTI YOKSA NOTERDE BILE ARACIN KASKO DEGERI 22.500 CIKTI.EN ONEMLI ARTILARI ORJİNAL LPG MONTAJI VE CELIK JANT ILE BADY KITLI OLMASI SPOILERDE DAHIL.YANI SIFIRDAN BADY KITI VE JANTLARI ALIP TAKMAYA KALKSAN 3 BINE BILE ZOR OLUR.DEDIGIM GIBI 2.ELININ ZAYIF OLMASINDAN DOLAYI BU FIYATLARDA.TEMIZ BULABILIRSEN PARANA GORE KACIRMA.

Valla kardes heveslendirdin beni kredimi cekeyim acaba diyorum.cok hos arac.bakiniyorum oyle temiz dusurursem belki kredi cekebilirim ama sikintiya girerim :( bakicaz bi caresine ama lacetti kafama cok yatti

• Arkadas chevrolet lerde servis ve parca durumu nasil. Yillik vergileri nr kadar 1.6 motor 2004-2007 arasi vergileri cokmu

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-son-fiyat-gelen-alir-150240377/detay/

Arkadaşlar bu aracı beğendim 3 adet hasar kaydı var.toplamda 12500 tl. sağ arka kapı değişik.Sağ ön şase yapılmış.15000 tl diyor son alınırmı??
  • RenaCC R kullanıcısına yanıt
    Saseleriyle oynanmis araba alinmaz usta aman. En ufak darbede dagilir araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Hadi ya 3 ay süreden sonra bunu alırım dediğim bi araç çıktı karşıma olamaz böyle bişey ya
  • quote:

quote:

Hadi ya 3 ay süreden sonra bunu alırım dediğim bi araç çıktı karşıma olamaz böyle bişey ya

Camurluktur bagaj kapagi kapi falan neysede sasi arabanin ana govdesidir. O islem gordumu olmaz o is. Bu benim gorusum.

• quote:

quote:

quote:

Camurluktur bagaj kapagi kapi falan neysede sasi arabanin ana govdesidir. O islem gordumu olmaz o is. Bu benim gorusum.

vazgeçtim zaten kardes:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.