Şimdi Ara

Maksimum 20500 tl 'lik Araç tavsiyesi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RenaCC

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

quote:

Saseleriyle oynanmis araba alinmaz usta aman. En ufak darbede dagilir araba.

Hadi ya 3 ay süreden sonra bunu alırım dediğim bi araç çıktı karşıma olamaz böyle bişey ya

Camurluktur bagaj kapagi kapi falan neysede sasi arabanin ana govdesidir. O islem gordumu olmaz o is. Bu benim gorusum.

vazgeçtim zaten kardes:)

Sabret az kismetin illaki cikar karsina :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saseleriyle oynanmis araba alinmaz usta aman. En ufak darbede dagilir araba.

Hadi ya 3 ay süreden sonra bunu alırım dediğim bi araç çıktı karşıma olamaz böyle bişey ya

Camurluktur bagaj kapagi kapi falan neysede sasi arabanin ana govdesidir. O islem gordumu olmaz o is. Bu benim gorusum.

vazgeçtim zaten kardes:)

Sabret az kismetin illaki cikar karsina :)

Valla kardeş 3 ay oldu milyon tane araba içinde araba bulamayınca kendime göre acaba bende mi bişey var diyorum :)

• quote:

Evet stilodan vazgectik arkadaslar fiat servisinde yillardir calisan bir ustaya sorduk araci heryeri elektronik dedi cok hos araba ama satimi agir arizasi elektronik oldugu icin cok masrafli ben tavsiye etmiyorum dedi.
    Ben yine lacetti aramaya devam edeyim en iyisi :)

günümüzde üretilen araçların da her yeri elektronik.sizin alacağınız lacettinin de her yeri elektronik.mekanik olsun derseniz broadway öneririm.sizin fiat çalışanı acaba kaç tane stilo tamir etmiş parça değiştirmiş demiyorum çünkü parça değiştirmekle tamir etmek farklı.ben stiloma yazın triger,komple kayışlar,yağ,filtreler,fren diskleri değiştirdim işçilik dahil 500 tl.lacetti yi emin olun daha ucuza yaptıramazsınız.Ama öyle ustalardan allah razı olsun onlar sayesinde stilo gibi arbalara 16-17000 tl paraya binebiliyoruz.Ayrıca stilo forumunu okursanız servisin komple değiştirip 4000-5000 gibi masraf çıkardıkları araçları stilodan anlayan ustalar 200-300 tl gibi rakamlara tamir ettirdiğini de görürsünüz.o yüzdan zaten stilosu olan adam servise gitmez çünkü zaten 16-18000 tl ye alıyoruz araçlarımızı yani zengin değiliz.vereceğimiz fazla para koyar bize,biz de stilin dilinden anlayan usta bulur paşa paşa gezeriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudanyali137

quote:

Evet stilodan vazgectik arkadaslar fiat servisinde yillardir calisan bir ustaya sorduk araci heryeri elektronik dedi cok hos araba ama satimi agir arizasi elektronik oldugu icin cok masrafli ben tavsiye etmiyorum dedi.

günümüzde üretilen araçların da her yeri elektronik.sizin alacağınız lacettinin de her yeri elektronik.mekanik olsun derseniz broadway öneririm.sizin fiat çalışanı acaba kaç tane stilo tamir etmiş parça değiştirmiş demiyorum çünkü parça değiştirmekle tamir etmek farklı.ben stiloma yazın triger,komple kayışlar,yağ,filtreler,fren diskleri değiştirdim işçilik dahil 500 tl.lacetti yi emin olun daha ucuza yaptıramazsınız.Ama öyle ustalardan allah razı olsun onlar sayesinde stilo gibi arbalara 16-17000 tl paraya binebiliyoruz.Ayrıca stilo forumunu okursanız servisin komple değiştirip 4000-5000 gibi masraf çıkardıkları araçları stilodan anlayan ustalar 200-300 tl gibi rakamlara tamir ettirdiğini de görürsünüz.o yüzdan zaten stilosu olan adam servise gitmez çünkü zaten 16-18000 tl ye alıyoruz araçlarımızı yani zengin değiliz.vereceğimiz fazla para koyar bize,biz de stilin dilinden anlayan usta bulur paşa paşa gezeriz.

Ben aracı bilmiyor tanımıyorum söylenenlere inanmaktan başka çarem yok.K. bakmayın.o ustayı tanıyorum sizi tanımıyorum.Bu yüzden ben vazgeçtim.

• quote:

quote:

quote:

Ben aracı bilmiyor tanımıyorum söylenenlere inanmaktan başka çarem yok.K. bakmayın.o ustayı tanıyorum sizi tanımıyorum.Bu yüzden ben vazgeçtim.

hayırlısı olsun.allah gönlünüze göre temiz bir araç nasip etsin

• Yanlış anlamayin ama size tavsiyede bulunan insanlara sizi tanımıyorum ustayı tanıyorum diyecekseniz foruma sormayacaksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: afsy

Yanlış anlamayin ama size tavsiyede bulunan insanlara sizi tanımıyorum ustayı tanıyorum diyecekseniz foruma sormayacaksiniz

ben tavisye istedim kardeş söylediğiniz aracı alayım demedim :) polemik oluşturmayalım lütfen.Siz her foruma sorduğunuzu yapıyormusunuz.Arkadaş bana savunma yapmış haklıdır aracı iyidir.Ama kendi aracı iyi diye her araç iyi olamaz ki.Ben dusuncemi söylemedim zaten düşüncem olamaz bilmediğim bişey hakkında.Söyleneni ve güvendiğim bir insana karşılık yaptığım şeyi söyledim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı olsun.allah gönlünüze göre temiz bir araç nasip etsin

Çok teşekkür ederim kardeş inşallah Allah banada senin gibi övebileceğim bir araç nasip etsin tüm araç arayan arkadaşlarada.

• magene 1 lere bak. Olmadı punto 1.3 lere bak. Ama grande olanlar değil, normal punto
  • 2000 model clio hb 1.6 rxt model yılına göre gayet donanımlı ve rahat bir araçtır.14000-15000 aralığında az km li temiz bir araç bulursan uzun süre sorunsuz binebilirsin. Lpg ile de gayet uyumludur. AKLINDA BULUNSUN.
  • quote:

Arkadaşlar şu aracı buldum ama renaultlara çok yaklaşmıyorum bütçeyi biraz zorlarsam 16750 yi verebilirim.Bu araç nasıldır sizce çok hoş duruyor ama?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyenin-en-asil-cliosuna-bakmaktasiniz-117827440/detay/

1.2 motor ve spor yay. ilginç olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptas kullanıcısına yanıt
    Şu body kit şu jatlar en iyi ihtimalle 30 bine mal olur. Anlamsiz yere insanların ağzının suyunu akıtmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-memurdan-acil-satilik-tertemiz-154767829/detay/

arkadaslar son 21250 olur diyor sızce uygun mu.sedanları hakkında da pek bilgim yok nasıllar sizce bu fiyata alınırmı?
  • Mareadan uzak dur derim bi komsumda vardı stop ediyordu lpgde. Bisuru masraf yaptı ankarada cozen usta olmadı en sonunda bıktı sattı kurtuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Mareadan uzak dur derim bi komsumda vardı stop ediyordu lpgde. Bisuru masraf yaptı ankarada cozen usta olmadı en sonunda bıktı sattı kurtuldu

Yok mareaya bakmıyorum zaten :)
  • Arkadaşlar limitimi artırdım 20500 oldu buna göre teklifleri bekliyorum :) Hala arayış içindeyim
  • Mazda 626 öneririm 4 cam otomatik , ısıtmalı ve elektrikli aynalar , dijital klima vb. birçok özellik 2ve çoğu 2.0 motordan daha az yakar ama kolay satamassın am gerçekten çok keyifli arab aşağıdaki ilanlara bakmanı öneririm hayırlı olsun.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-626-makyajli-kasa-2.0-i-16v-115-hp-135426980/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-temiz-mazda-sedan-orjinal-km-kacirmayin-154115820/detay

• temiz bi focus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respectrespect -- 13 Mart 2014; 21:37:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

temiz bi focus

Focuslarda hep taksi cıkması olmuş temizini bulmak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

Orijinalden alıntı: respectrespect

temiz bi focus

Focuslarda hep taksi cıkması olmuş temizini bulmak zor

2003-2004 vectra c olabilir 1-2 çıkmanız gerekir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.