Şimdi Ara

Maksimum 20500 tl 'lik Araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 3 aya yakındır araç arıyorum bulamadım.İnternetteki araçların çoğu sorunlu 2 araç götürdüm ekspertize ikiside umduğumdan berbat çıktı.Gaziantepte yaşıyorum 20500 limitim var.Bulamadım şöyle temiz bir araç.Boya takıntım yok.Önemli bi hasarı yoksa da kabul edebilirim.Motor,şase ve donanımlar sağlam olsun yeter.Motor performansı benim için çok önemli.Km si çok yüksek olsun istemiyorum 130000 km üstü ve 2004 model altı araçta istemiyorum.Bana böyle seçici olursan araç bulamazsın demeyin çünkü internetteki araçlar gerçek anlamda normal fiyatının çok üstünde.Uçuk fiyatlar istiyorlar.Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaCC -- 13 Mart 2014; 21:05:13 >

• Günceldir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenaCC

Günceldir...
    Marea, Clio, Corsa, Fiesta, Polo(2000 civarı)...

Seçeneklerin kriterlerinden dolayı bu modellerin dışına çıkmaz. Tabi Gelly, Dacia falan var onları saymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmer88

Seçeneklerin kriterlerinden dolayı bu modellerin dışına çıkmaz. Tabi Gelly, Dacia falan var onları saymadım.

Evet zaten bende öncelikli olarak opel corsa ve ford fiesta bakıyorum ama gerçekten fiyatları çok yazıyorlar internete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huka Sampos

Alıntıları Göster
    Büyük bir araç isterseniz mareayı önerebilirim ancak satarken biraz zorlanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Evet zaten bende öncelikli olarak opel corsa ve ford fiesta bakıyorum ama gerçekten fiyatları çok yazıyorlar internete.

Evet internette fiyatlar abartı ama son 1 yıldır araba fiyatlarıyla ilgilenmediysen de sana çokmuş gibi gelebilir. Kademeli kademeli arttı son 1-2 senede fiyatlar.

12-13 bine çok temiz marea bulunurken şuan 16-17 civarı bir fiyatta. Temiz bir böcek fiesta 16 lira şuan.
  • Dirk Nowitzki kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Mareaların satımı biraz ağır.Fakat opel corsa ve fiesta daha cok ilgimi çekiyor.Birde opel corsalar için 1.2 motor nasıl acaba merak ediyorum.Performansları zayıfmı?
  • quote:

quote:

quote:

Evet internette fiyatlar abartı ama son 1 yıldır araba fiyatlarıyla ilgilenmediysen de sana çokmuş gibi gelebilir. Kademeli kademeli arttı son 1-2 senede fiyatlar.

12-13 bine çok temiz marea bulunurken şuan 16-17 civarı bir fiyatta. Temiz bir böcek fiesta 16 lira şuan.

olabilir.Çok yüksek geliyor gözüme fiyatlar.Düşmezmi acaba.Ben son 4 aydır bakıyorum araçlara kendi arabamı sattım 3 ay once ama çok tuzlu geliyor araçlar şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir.Çok yüksek geliyor gözüme fiyatlar.Düşmezmi acaba.Ben son 4 aydır bakıyorum araçlara kendi arabamı sattım 3 ay once ama çok tuzlu geliyor araçlar şimdi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şu aracı buldum ama renaultlara çok yaklaşmıyorum bütçeyi biraz zorlarsam 16750 yi verebilirim.Bu araç nasıldır sizce çok hoş duruyor ama?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-turkiyenin-en-asil-cliosuna-bakmaktasiniz-117827440/detay/

• RenaCC R kullanıcısına yanıt
    Ben bu fiyat aralığında marka modele çok takılmadan temiz arabaya yönelmenizi öneririm. Yani Fiesta bakıyorum diye karşınıza çıkan tertemiz Accent'i kaçırmayın. Bekleyin, acele etmeyin ve araçları temizliğine göre değerlendirin.
  • quote:

Ben bu fiyat aralığında marka modele çok takılmadan temiz arabaya yönelmenizi öneririm. Yani Fiesta bakıyorum diye karşınıza çıkan tertemiz Accent'i kaçırmayın. Bekleyin, acele etmeyin ve araçları temizliğine göre değerlendirin.

Haklısında kardeş para veriyoruz azda olsa bişeyler bekliyoruz.Accent era götürdüm gecen ekspertize neler neler çıktı içinde adam valla abdestim üstümde haberim yok dedi.Eyw dedik almam bu aracı dedim bıraktım.Temizide bulmak çokkk zor internette es dost işi arıyorum oda yok şimdilik.Buraya yazdım arkadaşlar yardımcı olur diye beklemedeyim..
  • quote:

Haklısınız Mareaların satımı biraz ağır.Fakat opel corsa ve fiesta daha cok ilgimi çekiyor.Birde opel corsalar için 1.2 motor nasıl acaba merak ediyorum.Performansları zayıfmı?

Pek küçük motorlu araç kullanmadım.Ama tahminimce o kasayı taşır motor.
  • Dostum getz bakabilirsin. 2003 model 50binde getz aldim 17250 ye. Araba sifira yakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DntRx

Dostum getz bakabilirsin. 2003 model 50binde getz aldim 17250 ye. Araba sifira yakin.
    o paraya stilo.tek geçerim saydığın arabalardan 2 gömlek üstün.
  • Fabia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirk Nowitzki

quote:

Pek küçük motorlu araç kullanmadım.Ama tahminimce o kasayı taşır motor.

Bende öyle düşünüyorum ama 120 den sonra 1.2 motorların bayıldığını söylüyorlar.Tecrübe etmedim ama konuşulanlar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Dostum getz bakabilirsin. 2003 model 50binde getz aldim 17250 ye. Araba sifira yakin.

Kardeş çok küçük ya getz benim için corsa ve fiesta biraz daha ii onlara göre.performans olarak çok methediyorlar ama bana göre değil pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Fabia

Çok küçük bi araç :)Çok küçük bi araç :)
  • quote:

Günceldir...

16500 tane araç mı tavsiye edelim?
    Anlaşılmıyor sorudan...

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Günceldir...

16500 tane araç mı tavsiye edelim?
    Anlaşılmıyor sorudan...

olur sen oyle yap:)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.