Şimdi Ara

MAKSİMUM 25 BİN TLYE ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar yaklasık 6 aydır araba bakıyorum ve hala karar veremedim maksimum 25 bin tl bütcemiz var benzin+lpg li bir araba bakıyoruz sedan olcak ama istisnalarda olabilir lpg li oldugu icin uyumlu olması lazım lpg ye ayrıca manuel olcak otomatige sıcak bakmıyoruz aile arabası olcak 1.6 motoru geçmicek sekilde yakıtıda orta seker donanımlı ve güvenli bir araba bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 6 aydır edindigim bilgilere göre sıralamam su sekilde

1-Focus2

2-Focus1

3-Megane2
    (kronik sorunları oldugu söyleniyor)

4-Almera
    (LASTİK EBATININ ARA SINIF OLDUGU AZ VE PAHALI OLDUGU 1.5 MOTORUN CEKMEDİGİ SÖYLENİYOR VE YAKITI FAZLA)

5-Civic1 (FİYATLARI COK YÜKSEK)

6-Corolla1(Aynı sekilde fiyatları cok yüksek)

7-Avensis 1.6 elegant

• arkadaslar yardım edin
  • takip. . ..
  • Temizini bulursan Megane 2 ve Focus 2 oneririm. Bu iki aracin dizelini 25 e pek bulamazsin bulsanda temiz olmaz. Ama benzin lpg li olarak temizini daha rahat bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodgebro kullanıcısına yanıt
    tesekkürler bende bu araclarla ilgileniyor megane2 cok var ancak megane2 yol tutus ve kronik sorunlu olarak gözüküyor focusda temiz bulmak zor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleyici78

İyi günler arkadaslar yaklasık 6 aydır araba bakıyorum ve hala karar veremedim maksimum 25 bin tl bütcemiz var benzin+lpg li bir araba bakıyoruz sedan olcak ama istisnalarda olabilir lpg li oldugu icin uyumlu olması lazım lpg ye ayrıca manuel olcak otomatige sıcak bakmıyoruz aile arabası olcak 1.6 motoru geçmicek sekilde yakıtıda orta seker donanımlı ve güvenli bir araba bakıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 6 aydır edindigim bilgilere göre sıralamam su sekilde

1-Focus2

2-Focus1

3-Megane2
    (kronik sorunları oldugu söyleniyor)

4-Almera
    (LASTİK EBATININ ARA SINIF OLDUGU AZ VE PAHALI OLDUGU 1.5 MOTORUN CEKMEDİGİ SÖYLENİYOR VE YAKITI FAZLA)

5-Civic1 (FİYATLARI COK YÜKSEK)

6-Corolla1(Aynı sekilde fiyatları cok yüksek)

7-Avensis 1.6 elegant

temiz bir benzinli bulup lpg yi siz taktırın derim...

• focus 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civic Vtec II Benzin+LPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

focus 2

focus2 makyajsız olan değil mi
    acaba lpg yakıt tuketimi nasıldır?
  • Focus2 yada focus1 ikisinide düsünüyorum
  • Hakkında çok atıp tutuluyor ama Astra H lere de bir bakın derim.
  • civic vtec 2 vw bora pacificleri araştırmanızı tavsiye ederim.

dizel dışında en az yakan lpgli vtec2. en iyi kaçan yine vtec2. bora da vtec 2 ye yakın
  • vtec2 leri 25 bine bulmak zor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.