Şimdi Ara

Maksimum 35 bin TL’lik binek-ticari araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamün aleyküm. Hayırlı akşamlar.
    Şuan da bir araç alma isteği içerisindeyim. 2. el olucak muhtemelen çünkü bütçem ona yeter. Şuanda nissan vanette 96model aracım var. Araç güzel yüke geliyor ancak bayır yukarı yüklü olduğu takdirde çekişten düşüyor.(Tabi ki düşücek ama tahminimce olması gerekenden fazla ilaveten bu aracı kullanan diğer kişilerde aynı şeyi söylediğinden içim rahat) ve yakıtı ortalama 7-8lt dizel bu da beni biraz zorluyor.
    Yine alacağım araçtanda beklentim 600-650kg yüke gelmesi iş icabı tiner ve boya yükleyeceğim. Dizel-lpg farketmez(tercihim dizel). Yakıtı ekonomik olsun. Çekişi iyi olsun. Atik olsun.
    Aynı zamanda bu aracı ailem ile de kullanıcağımdan konforda bir nebze olsun tabi ki bir sedan konforu olmaz ama ne olsa kârdır.
    Camlıvan bir araç almak daha mantıklı gibi ancak şunu merak ediyorum station vagon bir araç yük kaldırır mı, 600kg civarı bir yükü?
    Aklımda VW Caddy, (uyguna bulabilirsem) Dacia Lodgy, Fiat Fiorino var. Bunlarda model falan ayrımlarında hangisi daha uygun olur bu konuda da yardımınızı bekliyorum. Tabi varsa farklı marka model önerilerinizi de beklemekteyim.
    Yanıtlayan yanıtlamayan herkese teşekkür ederim. İyi akşamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peugeot tepee öneririm yakıt 5litre uzun yol için 5 yıldır kullanıyorum 2011 premium pac 110 bg motor gücü tatmin eder yakıtı da iael 2011-2014 leri 35 civarı bulabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tepee ya da partner al. nispeten konforludurlar. caddy icin fazla odeme yapman gerekli. fiorinoya girme o kadar yuke gelemez.
  • mustafa_0661 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Peugeot tepe derken bipper tepe mi partner tepe mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayadabag -- 2 Temmuz 2018; 13:5:0 >
  • onurmaurer kullanıcısına yanıt
    Evet caddy daha pahalı bir araç bende yüksek model olsun istiyorum ama caddyde malesef 2005civarına bütçem yetiyor partnere bir bakayım teşekkür ederim

• berkayadabag B kullanıcısına yanıt
    Partner tepee gerek konfor gerekse donanım bakımından caddy den sonra tepee gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mustafa_0661 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.