Bildirim
Maksimum 400TL'ye ekran kartı tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
böyle bir sisteme 350 tl'lik sıfır ekran kartı takmak hakaret olur bence sen ikinci el sağlam ekran kartlarına bak şu sisteme gtx 960 veya r9 380,r9 370 iyi gider -
quote:
Orijinalden alıntı: Aerosol 34
böyle bir sisteme 350 tl'lik sıfır ekran kartı takmak hakaret olur bence sen ikinci el sağlam ekran kartlarına bak şu sisteme gtx 960 veya r9 380,r9 370 iyi gider
Sistem sanki olmamis k li islemciye oc siz anakart 350tl lik ekran karti onerisi olan pc ye 400tl lik ssd tuhaf geldi bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
quote:
böyle bir sisteme 350 tl'lik sıfır ekran kartı takmak hakaret olur bence sen ikinci el sağlam ekran kartlarına bak şu sisteme gtx 960 veya r9 380,r9 370 iyi gider
Sistem sanki olmamis k li islemciye oc siz anakart 350tl lik ekran karti onerisi olan pc ye 400tl lik ssd tuhaf geldi bana.
aynen sistem biraz dengesiz olmuş ssd'yi 250 yapacağına 120 yapıp geri kalan bütçeyi ekran kartına aktarsaydı güzel olurmuş. -
quote:
quote:
quote:
aynen sistem biraz dengesiz olmuş ssd'yi 250 yapacağına 120 yapıp geri kalan bütçeyi ekran kartına aktarsaydı güzel olurmuş.
Oradan 150tl kazanc saglayabilirdi islemciyi de 4430 yapsa bi 100-150 de oradan 600tl kart icin butcesi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. El'e yonelmenizi tavsiye ediyorum
2. El 7950 veya 7970
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-amd-radeon-hd-7950-dual-x-oc-3gb-384b-253887005/detay
Pazarlik olur demis 400tl ye kacmaz bi kart
bu sistemin hakkı 500 tl ye r9 270x -
Şimdi şöyle söyleyeyim, ben bu sistemi(SSD dışında) fazla para vermeyeyim diye 2014'ün Mart ayında topladım. Ekran kartım HD5850, o zaman yetiyordu ve o parçalar o zaman çok uygun bi fiyata gelmişti. SSD'yi ise 1-2 gün önce 260TL'ye aldım. Ekran kartını da değiştirmeye karar verdim ama öğrenci olduğum için fazla bütçem yok. Kendi ekran kartımı satıp üstüne para koyarak maksimum 400TL'ye çıkabiliyorum ne yazık ki. -
@FairLighty Hangi kartı önerirsiniz?
@patren Bütçemi aşıyor ne yazık ki.
@şoray uzun yolda Teşekkürler hocam, hemen mesaj attım. Başka ne önerebilirsin? -
quote:
Orijinalden alıntı: DateMasamune
Şimdi şöyle söyleyeyim, ben bu sistemi(SSD dışında) fazla para vermeyeyim diye 2014'ün Mart ayında topladım. Ekran kartım HD5850, o zaman yetiyordu ve o parçalar o zaman çok uygun bi fiyata gelmişti. SSD'yi ise 1-2 gün önce 260TL'ye aldım. Ekran kartını da değiştirmeye karar verdim ama öğrenci olduğum için fazla bütçem yok. Kendi ekran kartımı satıp üstüne para koyarak maksimum 400TL'ye çıkabiliyorum ne yazık ki.
SSD çok ucuzmuş o zaman sorun yok sorması ayıp nereden aldınız ? -
http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11229-05-20g-pm-bd804273
299 tl sıfır almak istiyorsan
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DateMasamune
Şimdi şöyle söyleyeyim, ben bu sistemi(SSD dışında) fazla para vermeyeyim diye 2014'ün Mart ayında topladım. Ekran kartım HD5850, o zaman yetiyordu ve o parçalar o zaman çok uygun bi fiyata gelmişti. SSD'yi ise 1-2 gün önce 260TL'ye aldım. Ekran kartını da değiştirmeye karar verdim ama öğrenci olduğum için fazla bütçem yok. Kendi ekran kartımı satıp üstüne para koyarak maksimum 400TL'ye çıkabiliyorum ne yazık ki.
SSD çok ucuzmuş o zaman sorun yok sorması ayıp nereden aldınız ?
O fiyata 250 gb ssd hemde samsung sadece amazon.com dan alırsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu nasıldır hocam? 400 TL'ye kadar limitim var. -
sifir 400 liraya bu karti alabilirsin ama elindeki karttan da pek bir farki olmaz.
http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-r7-260x-2g-gddr5-pci-e-hdmi-dvi-i-dp-lite-11222-17-20g.html
bu durumda satma kartini biraz idare et para biriktir elindeki karttan gecmeye degecek bir kart al ileride. -
Bence o anakartida degis z serisi biseyle 4.6-4.8 arasi oc yaparsin
En fazla 400 TL bütçe belitmişsin. 400 tl'ye alınabilecek en iyi ekran kartı, GTX 650 Ti BOOST d.cII.
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX650Ti Boost DirectCUII O.C GDDR5 2GB 192Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart -
Tekrardan upluyorum, şunlar arasında kaldım beyler:
Asus VGA GTX750-PHOC 2 GB 128Bit GDDR5 16X Ekran Kartı
Asus VGA GTX750TI-PH 2 GB 128Bit GDDR5 16X Ekran Kartı
MSI 2GB GTX750 Ti GAMING GDDR5 128 Bit N750Ti TF 2GD5/OC HDMI DVI VGA
Zotac GTX750Ti 2GB 128Bit GDDR5 16X
Bunlar arasından veya daha iyi bir ekran kartı bilen varsa tavsiyelerini de beklerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X