Şimdi Ara

Maksimum 42bin tl araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Araba olarak Suzuki Baleno 2016 model sahibiydim ancak yaptığım kaza sonrası arabadan soğuyup sattım.
    -Elimde kalan para 42 bin tl ve bu fiyata bir araç almak istiyorum.
    -Yakıt tüketimi çok fazla olmadıkça -8 10 litreyi bulmadıkça- benzinli veya dizel fark etmez.
    -Üniversite öğrencisiyim okula gidip geliyorum günde maksimum 20 km yol yapıyorum.
    -5 6 yaşından yaşlı araç da almak istemiyorum sorun çıkarmaması adına.
    -Kmsi de 80bin altı olmalı.
    -Bir önceki aracım CVT şanzıman otomatikti, oldukça rahattı ancak bu fiyata otomatik biraz zor olacak gibi o yüzden otomatik olursa otomatik, olmazsa da yokuş kalkış desteği olma şartıyla manuel olabilir.
    -Olası bir kaza durumunda araç için parça beklemek ve satarken aylarca beklemek istemiyorum o yüzden volkswagen , renault gibi ana akım ve parçası bulunan ikinci eli kuvvetli bir araba düşünüyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum, iyi forumlar.

• Corsa al otomatik bulursun o fiyata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Corsalardaki o 90lardan kalma ön tasarım ve teyp beni çok irite ediyor açıkçası, bir önceki aracımda noterden dönmüştüm, üstelik otomatik olmasına karşın yokuş kalkış desteği olmaması çok saçma gelmişti bana. Her rampada el freni ile mi kalkacağız, çağlayan trafiği zulüm olur dedim ve almadım
  • I20 alabilirsin

• harryhur kullanıcısına yanıt
    Eğer tork konvertörlü tam otomatik idiyse yokuş kalkışa gerek yok zaten. Aşırı dik olmadıkça freni bırakınca kendi kendine gider tork konvertörlü araçlar.
    Çok dik yerlerde de sol ayakla fren + sağ ayakla gaz yapıp rahatça kalkış yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 3 Mart 2018; 0:16:27 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Baktığım model yarı otomatik şanzıman robotize olan modeldi sanırım en ufak bir eğimde geri kaçırma yapıyordu, tork konvertörlü modelleri farklı olabilir ama yine de ön göğüs tasarımı beni çok itiyor binesi gelmiyor insanın. Diyeceksiniz hem paran yok hem tipe takılıyorsun ama sonuçta 42 bin tl de benim için yüksek
  • Babanız J.K B kullanıcısına yanıt
    Dizel modelleri bütçemin üstünde kalıyor benzinli modelleri ise oldukça fazla yakıyor kaza sonrası ikame araç olarak kullandım 11 litreyi gördüm istanbul trafiğinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    450.000 TL Araç Tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Immm

Dizel oto era bak o zman

• Punto yeni koppit bulabilirsen temiz alınabilir ama bu fiyata bulabilirsen

• Biraz daha üste çıkabilirsen Fiesta trend x alabilirsin. Performans beklentisi yoksa herşeyi karşılar. 1.25 motor 82bg. Yokuş kalkış,esp,cc mevcut 2015 model başlangıç. Düşük km bulunabilir. Bir bak derim 👍

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    euro ncap testinden sonra punto yolda görmek bile istemiyorum, 0 yıldız almış zira
  • instaser İ kullanıcısına yanıt
    Bu modele de sıcak bakıyorum aslında, ancak ikinci elinin yavaş olduğunu ve satarken zarar ettirdiğini söylediler :S
  • clio 4 1.2 mpi. touch veya icon paket.
  • Konu sahibi son 1 yılda fazlaca tavsiye konusu açmış zaten, o kadar zamanda bu paraya ne gider anlamışsındır heralde,

Yazılan her arabaya kulp taktığına göre aklındaki arabaları söylede boşa zaman ayırmayalım. Onlar üstünden yazalım. Zaten yazdıklarını tutan o paraya clio polo i20 var. Sen hangisini istiyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 joy pakette bile hill holder(yokuş kalkış desteği) standart olarak sunuluyor. Diğer b sınıfı araçlara göre joy paketi bile bayağı dolu. 41 bine joy paket temiz clio 1.2 alabilirsiniz, kalan 1000 tl'ye de dokunmatik multimedya ekranı taktırırsınız iyi olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim0674

Clio 4 joy pakette bile hill holder(yokuş kalkış desteği) standart olarak sunuluyor. Diğer b sınıfı araçlara göre joy paketi bile bayağı dolu. 41 bine joy paket temiz clio 1.2 alabilirsiniz, kalan 1000 tl'ye de dokunmatik multimedya ekranı taktırırsınız iyi olur bence.

yeni clio keyifli araçtır
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bahsettğim tüm araçları kullandım, 3 tanesini alıp değiştirdim boşa konu açmıyorum aklımdaki araçları da zaten söyledim marka olarak. Balenodan bir önceki aracım clioydu zaten, belki gözümden kaçan bir model olmuştur diye konu açtım ki varmış da zaten fiestalarla ilgileniyorum şimdi

• Aveo hb ltz 2013 model yalnız 42 bin değil daha uygun bulunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: harryhur

Bu modele de sıcak bakıyorum aslında, ancak ikinci elinin yavaş olduğunu ve satarken zarar ettirdiğini söylediler :S

Fiesta seviyor bizim insanlarımız. Ne satarken zorluk nede değer kaybı olacaktır. Alternatif olacak şekilde Clio 4te bakabilirsin. Ama sürüş zevk-i olarak Fiesta cliodan üstündür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.