Adam D segmenti sıfır araç istiyor. Sizin önerdiğiniz araca bakın. Lütfen tavsiyede bulunacaksanız doğru düzgün birşey yazın veya hiç birşey yazmayın...
D sınıf sayılır bu araç C segment diye kesin bir segmenti yok. Ayrıca sanane ne yazıp yazmayacağıma sen ne karışırsın, önce git biraz kibar olmayı dene.
Kardeşim önerin için sağol :) Ben s40 ların bir tek dizel olarak getirildiğini biliyodum benzinlisini görünce çok şaşırdım :) Gerçekten araçlar güzel ve fiyatlarda makul ancak sürekli araç alamıyorum yani 7-8 sene binmek için alıyorum aracın bu kadar ismi olacağına donanımı olsun ki Toyota çok sağlam bir markadır. :) Tekrar teşekkür ederim önerin için :)
Adam D segmenti sıfır araç istiyor. Sizin önerdiğiniz araca bakın. Lütfen tavsiyede bulunacaksanız doğru düzgün birşey yazın veya hiç birşey yazmayın...
D sınıf sayılır bu araç C segment diye kesin bir segmenti yok. Ayrıca sanane ne yazıp yazmayacağıma sen ne karışırsın, önce git biraz kibar olmayı dene.
Öncelikle Volvo S40 '' C '' segmentinde yer alır. Volvo nun D segmentinde ki temsilcisi S60'dır. Ayrıca ben size yazdığım mesajda '' Lütfen '' gibi bir kelime kullandım. Ancak siz bana senli , benli şekilde konuştunuz. Önce üslubunuzu düzeltin , sonra insanlara burda klavye başından kibarlık öğretin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: faith_388
3'u arasında en fazla yakıtı 508 yakar yakıt tüketimi şehiriçi 9.3 olarak gözüküyor ...Passat stokta yoksa 3-4 ay bekleyebilirmisiniz o önemli ondan passat yazmadım ben...Avensiste iyi bir araç test edince kararınızı daha kolay verebilirsiniz...
peugeot 508 thp 156 bg 6 ileri tam otomatik araca sahibim ve ortalama yakıtım 7.9 lt ve çoğunlukla şehiriçi kullanmama rağmen ayrıca şehirdışı hızı sabitlersen yakıt tüketimi çok çok az 4.5 lt tüketim değeri elde ettim 120 ye sabitleyerek çok yaktığı filan yok yani arkadaş bide manuelini alacağı için daha da az yakar sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: moşe96
quote:
3'u arasında en fazla yakıtı 508 yakar yakıt tüketimi şehiriçi 9.3 olarak gözüküyor ...Passat stokta yoksa 3-4 ay bekleyebilirmisiniz o önemli ondan passat yazmadım ben...Avensiste iyi bir araç test edince kararınızı daha kolay verebilirsiniz...
peugeot 508 thp 156 bg 6 ileri tam otomatik araca sahibim ve ortalama yakıtım 7.9 lt ve çoğunlukla şehiriçi kullanmama rağmen ayrıca şehirdışı hızı sabitlersen yakıt tüketimi çok çok az 4.5 lt tüketim değeri elde ettim 120 ye sabitleyerek çok yaktığı filan yok yani arkadaş bide manuelini alacağı için daha da az yakar sorun olmaz
Üstad değerler şahane :) Peugeot yada bir bakarım.Bişey kaybetmem en azından yakından görmüş olurum :)
quote:
Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak
quote:
Orijinalden alıntı: moşe96
quote:
Üstad değerler şahane :) Peugeot yada bir bakarım.Bişey kaybetmem en azından yakından görmüş olurum :)
sizin için söylemiyorumda çıkıp inanmayanlarda olursa foto koyabilirim o değerleri yakaladığımda fotoğrafını çekmiştimde yani kafadan atmıyorum değerleri ve fransız arabalarına bende ön yargılıydım ama 1 yıldır peugot 508 kullanıyorum 13.500 km de şu ana kadar hiçbir sorun çıkarmadı o meşhur tıkırtı çıtırtı seslerinden hiç yok ve bilmiyorum belkide daha önce turbo araç kullanmadığımdan mıdır nedir arabanın performansına ve turbonun o müthiş sesine hayran kaldım araçtan çok memnunum şu ana kadar ayrıca benimde şu an hali hazırda kullandığım efsane kasa toyota corollam var 341.000 km de sapasağlam sorunsuz bi şekilde biniyorum umarım peugeotta beni üzmez ama avensiste çok güzel araç ben peugeot 508 in tasarımını daha çok beğendiğim için onu aldım yinede karar sizin tabiiki
Teşekkür ederim görüşünüz için.Siz hangi donanım paketini kullanıyorsunuz ben internetten az önce fiyatlara baktım da bana yüksekmiş gibi geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak
Teşekkür ederim görüşünüz için.Siz hangi donanım paketini kullanıyorsunuz ben internetten az önce fiyatlara baktım da bana yüksekmiş gibi geldi.
ben orta donanım seviyesini yani active donanımını kullanıyorum geçen sene mayıs ayında 60.250 tl te 1.6 thp 156 bg otomatik versiyon arabayı satın almıştım şu an fiyatlar ne durumda bilmiyorum ama benzinli modeller genelde çok satılmıyor o yüzden fiyatlarda çok iyi indirim yapıyorlar ayrıca şu an yeni gelen activelerde baya ek özellik var led li bi-xenon farlar navigasyon head-up camlarda tam krom çerçeve vs vs bu donanımlar eskiden activede yoktu şuan ki activelerde standart o yüzden fiyat farkı olabilir
65 000 tl ye mutlaka d sınıfı alın yakıt sorun değilse passat veya insignia;eğer önemliyse yakıt latitude veya suberb
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinugur
65 000 tl ye mutlaka d sınıfı alın yakıt sorun değilse passat veya insignia;eğer önemliyse yakıt latitude veya suberb
Yakıt önemli değil zaten fazla kullanmaya vaktim olmadığı için benzinli alıyorum.Ayrıca İnsignia istemediğimi yukarıda nedenleriyle açıklamıştım.Passat ise beni düşündürüyor aklım avensise kaymaya başladı.Bu arada görüşünüz için teşekkür ederim :)
madem öyleyse hcm seçeneğin 2 tane avensis elagant 61900 bu aracı rahat 59000 bine alırsınız ama passat ı da göz ardı etmeyin d sınıfının marka arabası benim yok passatım o bütçemde yok ama nerde passat görsem durup bakıyorum
illa benzinli nedeni nedir?aslında dizel daha iyi olur
ilk aklıma gelen ELANTRA PRIME PLUS SR OTM
Skoda SuperB 1.4 TSi alınır ve paşaa paşaa biniliiirrr
Elegance 1.4 TSI 125 HP 70.093 TL
Tiguan,2. el accord olabilir,opel insignia aklıma gelenler bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: özbekli35
illa benzinli nedeni nedir?aslında dizel daha iyi olur
ilk aklıma gelen ELANTRA PRIME PLUS SR OTM
Bu fiyata dizel alsam bazı donanımlardan vazgeçmem gerekecek.Ayrıca işe servisle gidip geldiğim için aracı mı çok kullanamıyorum.Bende dizel alıp donanımsız alacağıma benzinli alırım D sınıfı alırım doya doya binerim :)
quote:
Orijinalden alıntı: GReddy.x
Superb zaten hep aklımda ancak fiyatı beni üzüyor :( Ayrıca yakıtı çok yüksek.Ben zaten 65.000 TL ye zar zor çıktım ancak 70.000 TL ye çıkamam.Görüşünüz için teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: jdmworks
Tiguan,2. el accord olabilir,opel insignia aklıma gelenler bunlar
Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim.Ancak işim nedeniyle Tiguan gibi yüksek araçlara binemiyorum.İnsignia istemiyorum.Ayrıca bu kadar para veripte 2.el araçta almak istemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ali1623
quote:
Superb zaten hep aklımda ancak fiyatı beni üzüyor :( Ayrıca yakıtı çok yüksek.Ben zaten 65.000 TL ye zar zor çıktım ancak 70.000 TL ye çıkamam.Görüşünüz için teşekkür ederim :)
Bu arada fiyat yanlış kampanya fiyayı 66.500...
Arkadaşlar kampanyaları bir tek işyeri olanlara yapıyorlar vergi levhası nı göstermeniz gerekli.Ben devlet çalışanıyım.Kampanyadan yararlanamıyorum.Bu arada neden yüksek araçlara da binmediği mi söyleyeyim merak edenler olabilir.Devlet çalışanı olduğum için yüksek arabada çok laf oluyor bende böyle olsun istemiyorum :)
quote:
Arkadaşlar kampanyaları bir tek işyeri olanlara yapıyorlar vergi levhası nı göstermeniz gerekli.Ben devlet çalışanıyım.Kampanyadan yararlanamıyorum.Bu arada neden yüksek araçlara da binmediği mi söyleyeyim merak edenler olabilir.Devlet çalışanı olduğum için yüksek arabada çok laf oluyor bende böyle olsun istemiyorum :)
Sen SuperB'yi iyi düşün
quote:
quote:
Sen SuperB'yi iyi düşün
SuperB yi gerçekten çok beğeniyorum.Ancak bir tek Active ve Elegance donanımları var.Active almak istemem Elegance da alamam.2.el araç da almak istemiyorum.SuperB biraz zor gibi görünüyor.Görüşünüz için teşekkür ederim :)