Şimdi Ara

Maksimum 65.000 TL lik araç arıyoruz lütfen yardımcı olun çok kararsızız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Sıfır araç alıyoruz maksimum 65.000 TL verebiliriz.Araç benzinli olucak aklımızda bir kaç seçenek var ama yinede emin değiliz lütfen yorum yapan arkadaşlar tercihlerini sebepleriyle birlikte açıklarlarsa seviniriz :) Şimdiden teşekkürler. :)

• sedan mı arıyorsunuz hb mi suv mu ? otomatik mi manuel mi aklınızda bir marka var mı. önceliğiniz yakıt mı ikinci el mi nedir açarsanız daha rahat yardımcı oluruz
  • Kusura bakmayın biraz eksik bilgi oldu şimdi düzeltecektim zaten :) Araç benzinli manuel sedan olacak :) Yardımcı olursanız gerçekten çok minnettar olurum :) İkinci el o kadar önemli değil benim için :) Ancak yakıt herkez için önemlidir :) Yada bizim durumumuzdakiler için :) İşe servisle gidip geliyorum o yüzden senede en fazla 5.000-6.000 km yaparım tabi servis kalkadabilir orası belli değil.O yüzden dizel alıpta donanımdan kısmaktansa benzinli alıp rahat rahat binerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali1623 -- 9 Haziran 2012; 20:03:48 >
  • Ford Mondeo Titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) - 65.645 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Ford Mondeo Titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K

katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Ford Mondeo Titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K

Teşekkür ederim görüşünüz için.Bildiğim kadarıyla Ford'un mekanik parçaları pahalı o nedenle ford pek düşünmüyorum .Ancak yinede araca bakacağım :)
  • benzinli, manuel, sedan ve 65 bin TL..

İnsignia alır arkama bakmadan giderim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peugeot 508 1.6 thp 156 hp manuel

• Opel İnsignia 1.6 Turbo Cosmo . 64 civarına alırsınız.

Daha az yakan bir tercih için 1.4 T bakınız.
  • Skoda SuperB 1.4TSİ ELEGANCE(full) geniş,ferah,konforlu,motoru sesiz çalışıyor, passatla eş deger neredeyse aynı malzemeleri kullanıyorlar ama malzeme kalitesi daha iyi ayrıca full donanımda alabilirsiniz...
  • Evet Fatihcim bildiğim kadarıyla Superb bazı ülkelerde passattan daha üstün.İnsignia ile ilgilenmiyorum arkadaşlar daha önce de opel kullanmıstım farklı bişeyler istiyorum.İnsignia çok heybetli duruyor ancak içeriden çok dar ve yakıtı çok yüksek diye biliyorum.Peugeot 1.6 THP 156 lıklar turbo beslemeli dimi arkadaşlar ? O güzel bir tercih olabilir.Aklım da daha çok Avensis 1.6 Elegant Extra (Toyota Touch ) var birde passat 1.4 TSI Comf. Bu ikisi daha güzel görünüyor ancak 508 de aklımda olacak teşekkür ederim önerileriniz için :)
  • Sedan arıyorsanız alternatif olarak 2.el Accord önerebilirim.

Resimde ekleyelim konu şenlensin ;

• İnsignia derim. Ve 508'e de güler geçerim.
  • Adam az yakan araba istiyor , millet 1.6 THP , Opel'in 1.6'sını öneriyor.Bence siz 2012 Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra alın. Önerilen birçok araçtan hem daha donanımlı , hem daha az yakıt harcayan hem de ( atmosferik kullanmayı bilene ) performanslı bir aracınız olmuş olur...

Not: Kendim 2010 model Toyota Avensis 1.6 Elegant kullanıcısıyım...
  • 3'u arasında en fazla yakıtı 508 yakar yakıt tüketimi şehiriçi 9.3 olarak gözüküyor ...Passat stokta yoksa 3-4 ay bekleyebilirmisiniz o önemli ondan passat yazmadım ben...Avensiste iyi bir araç test edince kararınızı daha kolay verebilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Sedan arıyorsanız alternatif olarak 2.el Accord önerebilirim.

Bu ne kadar güzel bir resim böyle üstad :) Ancak 65.000 TL vermişken ikinci el almak istemiyorum.Accord u beğenmeme rağmen yüksek motor hacmi ve vergisi beni çok düşündürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

İnsignia derim. Ve 508'e de güler geçerim.

Ben zaten opel kullanıcısıyım ve bir daha da opel kullanmak istemiyorum.Ayrıca 1.6 T ve 1.4 T nin yakıt tüketimleri gerçekten çok yüksek aracın kasası gerçekten çok ağır.Dışarıdan heybetli duruyor ancak içeriden duruyor.Sakın kimse insignia yı suçluyor eleştiriyor demesin.İnsignia nın benim için artısından çok eksisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Adam az yakan araba istiyor , millet 1.6 THP , Opel'in 1.6'sını öneriyor.Bence siz 2012 Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra alın. Önerilen birçok araçtan hem daha donanımlı , hem daha az yakıt harcayan hem de ( atmosferik kullanmayı bilene ) performanslı bir aracınız olmuş olur...

Not: Kendim 2010 model Toyota Avensis 1.6 Elegant kullanıcısıyım...

Aynen üstad sonunda anlatmak istediklerimi sen özetledin :) Dün Toyota ya gittim gerçekten çok sıcakkanlı güleryüzlü insanlardı illa test et felan dediler siz aracı alın biz yardımcı oluruz felan dediler.Gerçekten ilgileniyorlar müşterileriyle.Aklımda Passat 1.4 TSI comf. vardı ancak toyota nın önünden geçiyordum bir girip bakayım dedim gerçekten çok beğendim.Üstad rica etsem yakıt tüketimi, aracın + ve - lerini yazabilir misin ? :)

• Kia sportage yide bakmanızı öneririm arkadaşa gecen hafta aldık tüm ön yargılarımı yıktı araç 60 000 altına da alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliberk Çakmak

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Sedan arıyorsanız alternatif olarak 2.el Accord önerebilirim.

Bu ne kadar güzel bir resim böyle üstad :) Ancak 65.000 TL vermişken ikinci el almak istemiyorum.Accord u beğenmeme rağmen yüksek motor hacmi ve vergisi beni çok düşündürüyor.

Sizde haklısınız tabi. Alternatif sunayım dedim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.