Şimdi Ara

Maksimum 65.000 TL lik araç arıyoruz lütfen yardımcı olun çok kararsızız. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 65 e kadar olan araçlardan pek anlamam dostum hakkında hayırlısı demekle beraber vw nin benzinli motorlarından uzak durmanı tavsiye edebilirim çünkü bir türlü randıman tutturamadılar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Bu Fiyata Bence Alınacak En İyi Araç : Volkswagen Yeni Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION 66 Bin Lira liste fiyatı var 65 yaparsınız birde ek olarak eklemek isterseniz 1400 avroya elekritikli açılabilir panoramik cam tavan taktırın şehre yukardan bakın

Düşüncen için teşekkür ederim ancak ben o motora yakıt yetiştiremem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

insignia

Arkadaşım düşüncen için teşekkür ederim ancak insignia istemiyorum.Çevremdeki kullanıcılar gerçekten şikayet ediyorlar ancak test etmekte fayda görüyorum.Test edeyim belki fikirlerim bir nebze olsun değişir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

quote:

Orijinalden alıntı: Ali1623

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Ford Mondeo Titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) - 65.645 TL

Teşekkür ederim görüşünüz için.Bildiğim kadarıyla Ford'un mekanik parçaları pahalı o nedenle ford pek düşünmüyorum .Ancak yinede araca bakacağım :)

Üstad o paraya alacağınız araçların hemen hepsinin parça fiyatı benzerdir. Burda sunulan alternatiflerden hiçbiri, parça olarak Mondeo'dan daha az değildir. O paraya alınacak en iyi araç da Mondeo'dur bence.. İnsignia rakip olabilir, zaten ona da hayır demişsiniz..

Sende haklısın arkadaşım bunlar sonuçta D sınıfı araçlar ancak toyotanın parçalarının onlardan daha ucuz olduğuna eminim :) Mondeo beni biraz düşündürüyor test etmeden karar veremeyeceğim sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

bu durumda avensis'e bakın o zaman. 8-10 sene kullanacaksanız en mantıklı seçim olur.

Düşüncen için teşekkür ederim kardeşim.Avensis istememin bir diğer yanıda bu zaten.Sağlam oluşu alıp 10 sene rahatlıkla binebilirim.Turbolu motorlara bu yönden pek güvenim yok.Sanırsam işyerimin servisi kalkacak yani araçla anlayacağınız senede 10.000-12.000 km yaparım.Avensis in yakıtı canımı çok sıkarsa güzel bir LPG taktırırım rahatlıkla binerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

İnsignia turbo

Ben anlayamıyorum ya herkes de insignia yı önermiş.Ön yargılarımı yıkıp gidip test edeceğim aracı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph_61

valla 65 e kadar olan araçlardan pek anlamam dostum hakkında hayırlısı demekle beraber vw nin benzinli motorlarından uzak durmanı tavsiye edebilirim çünkü bir türlü randıman tutturamadılar ...

Evet kardeşim haklısın.Aslında bir yandan teknolojiye ayak uydurayım diyorum ancak bir yandan da bu kadar yeni bir teknoloji olan TSI dan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum.
  • Avensis alırsanız acımayın, lpg takın o motora, %100 uyumlu zaten

Bende lpg'li avensis kullanıcısıyım, 2 litre olmuş lpg nin fiyatı zaten, yakmıyor yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 14 Haziran 2012; 15:36:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

Avensis alırsanız acımayın, lpg takın o motora, %100 uyumlu zaten

Bende lpg'li avensis kullanıcısıyım, 2 litre olmuş lpg nin fiyatı zaten, yakmıyor yahu.

Aynen kardeşim ya alırım Avensis imi garantisi bitince takarım LPG yi rahat rahat binerim. Ohh mis keyfime diyecek yok vallahi aklıma geldide süper fikir ya :D
  •  Maksimum 65.000 TL lik araç arıyoruz lütfen yardımcı olun çok kararsızız.

Maksimum 65.000 TL lik araç arıyoruz lütfen yardımcı olun çok kararsızız.

Benim tercihim superB yönünde olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Benim tercihim superB yönünde olurdu

Üstadım resimler çok güzel.Şu aracı almayı inan ki çok istiyorum ancak 65.000 TL lik bütçeye bile zorla çıktım 70.000 TL veripte araç alacak durumum yok :(

• Insignia cosmo veya makyajlı avensis iyi bir tercih olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Insignia cosmo veya makyajlı avensis iyi bir tercih olur bence.

İnsignia cosmo değil de makyajlı avensis düşünüyorum. :)
  • Avensis en mantıklı tercih olur şu şartlarda
  • Haklısın kardeşim en akıllı tercih avensis gibi görünüyor.
  • jaguar
  • Anladım hocam boşunuda almak istemiyorsunuz haklı olarak bu kadar para veripte, avensis'de çok çok güzel bir araç gerçekten şimdiden hayırlı olsun aldıktan sonrada yorumlarınızı bekleriz :)
  • 60 bin lira civarı bütçe için Yeni (makyajlı) Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra 132 PS tam bir fiyat/performans aracıdır.

Siz de makul ve mantıklı bu tercihe yönelmişsiniz sanırım.

1.8 CVT'lere de bir göz atın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

60 bin lira civarı bütçe için Yeni (makyajlı) Toyota Avensis 1.6 Elegant Extra 132 PS tam bir fiyat/performans aracıdır.

Siz de makul ve mantıklı bu tercihe yönelmişsiniz sanırım.

1.8 CVT'lere de bir göz atın derim...

Makyajlı kasa düşünüyorum ancak makyajlı kasalarda 1.8 CVT yok.Aynen üstad avensis şu an için en iyi f/p aracıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Anladım hocam boşunuda almak istemiyorsunuz haklı olarak bu kadar para veripte, avensis'de çok çok güzel bir araç gerçekten şimdiden hayırlı olsun aldıktan sonrada yorumlarınızı bekleriz :)

Eyvallah kardeşim sağolasın iyi dileklerin için teşekkür ederim.Aracı hemen almıyorum daha 1-2 ay var almama aklımda avensis var ancak diğer araçlarıda detaylı bir şekilde inceleyeceğim.Forumda okumak farklı gerçekte incelemek farklı.Bu arada o kadar para veripte boş almak istemem , o kadar para veripte sırf donanım için de 2.el almam.En mantıklı seçim avensis gibi görünüyor :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.