Şimdi Ara

Maksimum 65.000 TL lik araç arıyoruz lütfen yardımcı olun çok kararsızız. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali1623

quote:

Orijinalden alıntı: GReddy.x

quote:

Arkadaşlar kampanyaları bir tek işyeri olanlara yapıyorlar vergi levhası nı göstermeniz gerekli.Ben devlet çalışanıyım.Kampanyadan yararlanamıyorum.Bu arada neden yüksek araçlara da binmediği mi söyleyeyim merak edenler olabilir.Devlet çalışanı olduğum için yüksek arabada çok laf oluyor bende böyle olsun istemiyorum :)

Sen SuperB'yi iyi düşün

SuperB yi gerçekten çok beğeniyorum.Ancak bir tek Active ve Elegance donanımları var.Active almak istemem Elegance da alamam.2.el araç da almak istemiyorum.SuperB biraz zor gibi görünüyor.Görüşünüz için teşekkür ederim :)

Bayii'ye gidip ufak bir pazarlıkla 65,ooo TL ye alınabilir diye düşünmekteyim. Heleki Şeker Beyazı - Sunroof - Navigasyon ve 1.4 125 Ps Manuel ve bej kumaş döşeme ile çok güzel uyum sağlanabilir Ayrıyetten tam bir aile arabası dingil mesafesi çok uzun ama motor aracı kaldırıyor. Arka diz mesafesinden konu açmak bile istemiyorum yeterde artar bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kampanyaları bir tek işyeri olanlara yapıyorlar vergi levhası nı göstermeniz gerekli.Ben devlet çalışanıyım.Kampanyadan yararlanamıyorum.Bu arada neden yüksek araçlara da binmediği mi söyleyeyim merak edenler olabilir.Devlet çalışanı olduğum için yüksek arabada çok laf oluyor bende böyle olsun istemiyorum :)

Sen SuperB'yi iyi düşün

SuperB yi gerçekten çok beğeniyorum.Ancak bir tek Active ve Elegance donanımları var.Active almak istemem Elegance da alamam.2.el araç da almak istemiyorum.SuperB biraz zor gibi görünüyor.Görüşünüz için teşekkür ederim :)

Bayii'ye gidip ufak bir pazarlıkla 65,ooo TL ye alınabilir diye düşünmekteyim. Heleki Şeker Beyazı - Sunroof - Navigasyon ve 1.4 125 Ps Manuel ve bej kumaş döşeme ile çok güzel uyum sağlanabilir Ayrıyetten tam bir aile arabası dingil mesafesi çok uzun ama motor aracı kaldırıyor. Arka diz mesafesinden konu açmak bile istemiyorum yeterde artar bile

Üstadım beni çıldırtmak için bu güzel kombinasyonu yazıyorsun :) İmkanlar el verse gerçekten almak istiyorum ancak olmuyor :(

• Tamam tamam müslümanız sonuçta Ama SuperB de iyiydi yani .

Versiyon Anahtar Teslim Liste Fiyatı Haziran Ayı Kampanyalı Fiyatı
    Access - 1.6 VTI 120 hp - Auto6R 64.542 64.542
    Access - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 67.902 66.850

Bunadamı hayır diceksin
  • quote:

Tamam tamam müslümanız sonuçta Ama SuperB de iyiydi yani .

Versiyon Anahtar Teslim Liste Fiyatı Haziran Ayı Kampanyalı Fiyatı
    Access - 1.6 VTI 120 hp - Auto6R 64.542 64.542
    Access - 1.6 HDi 112 hp - 5 ileri man. 67.902 66.850

Bunadamı hayır diceksin

SuperB'ye laf yok :) Dizel istemiyorum benzinli olacak araç.Access paketin donanımlarını bir inceleyeyim ona göre karar veririz.Yoksa 508 tipini çok beğendiğim bir araç.

• Avensis 1.6 elegance extra bence.
    Test etmeyip sadece incelediyseniz mutlaka test sürüşü yapın, otobana çıkın . Direksiyon hakimiyeti, yol tutuşu, frenleri, kullanım zevki çok iyi. İç görseli 2004 den buyana çok farklı değil ama dış görseli 508, superb den çok daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakank1a

Avensis 1.6 elegance extra bence.
    Test etmeyip sadece incelediyseniz mutlaka test sürüşü yapın, otobana çıkın . Direksiyon hakimiyeti, yol tutuşu, frenleri, kullanım zevki çok iyi. İç görseli 2004 den buyana çok farklı değil ama dış görseli 508, superb den çok daha iyi bence.

Almaya daha yakın olduğum zaman hepsini test edeceğim.Test et diye çok ısrar ettiler ancak etmek istemedim :)
  • quote:

memur olduğunuzu ve kampanyadan faydalanmak istediğinizi söylediniz mi? Tepkileri ne oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek_Türk

quote:

memur olduğunuzu ve kampanyadan faydalanmak istediğinizi söylediniz mi? Tepkileri ne oldu?

Evet söyledim.Şirket prensipleri olarak devlet çalışanlarına kampanyalı araç veremiyorlarmış onlar ödeyemez gibi düşündüklerinden böyle bir kural çıkarmışlar.

• quote:

quote:

quote:

Evet söyledim.Şirket prensipleri olarak devlet çalışanlarına kampanyalı araç veremiyorlarmış onlar ödeyemez gibi düşündüklerinden böyle bir kural çıkarmışlar.

bu kuralı koyan firma yukarıda anlaşılamıyor

toyota ?
    skoda ?
    peugeot ?

hangisi ?

Bak başbakan diyor ki:
    Öyle memur kardeşlerimiz var ki 2 değil 3 olsun eyvallah ama hanımının altında kendi altına araba var. 

http://www.haber7.com/ekonomi/haber/890832-erdogan-bazi-memurlarin-2-3-tane-arabasi-var

bundan damı haberleri yok!

• hocam açık konuşayım senede 5-6 bin km için 65.000 tl'lik araba almak tuhaf olur. bence c sınıfı cruze, astra, c4, yeni i30 falan bak 40000 civarına alırsın. ikinci elde de çok kaybetmezsin.
  • Benim ilk tercihim Avensis 1.6 olurdu,
    olmadi Superb 1.4 alinir keyifle ailecek binilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu kuralı koyan firma yukarıda anlaşılamıyor

toyota ?
    skoda ?
    peugeot ?

hangisi ?

Bak başbakan diyor ki:
    Öyle memur kardeşlerimiz var ki 2 değil 3 olsun eyvallah ama hanımının altında kendi altına araba var. 

http://www.haber7.com/ekonomi/haber/890832-erdogan-bazi-memurlarin-2-3-tane-arabasi-var

bundan damı haberleri yok!

Skoda da bu durumla karşılaştım.Ayrıca ben o memurlardan değilim bir tane arabamız var oda anca 17-18 Bin eder :)

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hocam açık konuşayım senede 5-6 bin km için 65.000 tl'lik araba almak tuhaf olur. bence c sınıfı cruze, astra, c4, yeni i30 falan bak 40000 civarına alırsın. ikinci elde de çok kaybetmezsin.

Şuan işe servisle gittiğim için km. yapmıyorum servis kalkarsa aracımla gideceğim.Ayrıca 8-10 senede anca araç değiştirebiliyorum almışken güzel bişey olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZZ RAT

Benim ilk tercihim Avensis 1.6 olurdu,
    olmadi Superb 1.4 alinir keyifle ailecek binilir.

Muhtemelen Avensis 1.6 Elegant Extra alacağım.O olmadı ya Passat yada superb düşünüyorum :)
  • Bu Fiyata Bence Alınacak En İyi Araç : Volkswagen Yeni Tiguan 1.4 TSI 160 PS 4MOTION 66 Bin Lira liste fiyatı var 65 yaparsınız birde ek olarak eklemek isterseniz 1400 avroya elekritikli açılabilir panoramik cam tavan taktırın şehre yukardan bakın
  • insignia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

Ford Mondeo Titanium 1.6i EcoBoost 160PS 4K

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin) - 65.645 TL

Teşekkür ederim görüşünüz için.Bildiğim kadarıyla Ford'un mekanik parçaları pahalı o nedenle ford pek düşünmüyorum .Ancak yinede araca bakacağım :)

Üstad o paraya alacağınız araçların hemen hepsinin parça fiyatı benzerdir. Burda sunulan alternatiflerden hiçbiri, parça olarak Mondeo'dan daha az değildir. O paraya alınacak en iyi araç da Mondeo'dur bence.. İnsignia rakip olabilir, zaten ona da hayır demişsiniz..

• bu durumda avensis'e bakın o zaman. 8-10 sene kullanacaksanız en mantıklı seçim olur.
  • İnsignia turbo
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.