Şimdi Ara

maksimum 750bin araba tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forumdaşlar...sürekli takip ediyorum forumu fakat pek fazla konu açma veya yorum yapma huyum yoktur...araştırmayı severim ama gereksiz tartışmalardan kaçınırım..

sizin yorumlarınıza ihtiyacım var...

10 yıldır severek bindiğim arabamı sattım...artık zamanı gelmiştir diye düşündüm...üzerine tüm birikimlerimi eklersem en fazla 750bin para çıkartabiliyorum.. 3 gündür bakındım aşağıdaki modelleri göz

me kestirdim...görmediğim unuttuklarım olmuş olabilir...araçların hepsi 2017 veya daha üst model olacak şekilde kıstasladım..

Civic 1.6 benzinli otomatik

Corolla sedan 1.5 veya 1.6 motor benzinli otomatik

Megane 4 1.3 motor benzinli otomatik

Megane 4 1.5 motor dizel otomatik

Octavia 1.6 motor dizel

Octavia 1.0 benzinli

listeye focus da eklemek istedim ama hiç ford arabam olmadığı için kararsız kaldım...

Özellikle de artık üretilmemeye başlanılan dizel motor arabalardan uzak mı durmam gerekir ?

sizlerden bu arabalar hakkında fiyat performans,kalite,iç genişlik,şanzıman-motor uyumu ve tabiki yakıt tasarrufu konularında düşüncelerinizi bekliyorum....yardım ederseniz sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok düşündüm bu işi megane en mantıklısı malesef. Motoru 1.33 olduğu için 1.6 vergisi ödeyeceksiniz dikkat edin.

• Octavia 1.6 tdi derim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.6 corolla veya civic. LPG’li. Diğerlerini değerlendirmeye almazdım; ama yine de megane’ı (1.3 olanı) octavia’ya tercih ederim.

• 2017 model Insignia A.

A kasanın makyajlı halinin en son model yılı. 1.6CDTI kemik gibi motor, kemik gibi şanzıman. Saydığınız araçlardan da bir segment üstte.

• Octavia

• octavia güzel duruyor,fakat dediğim fiyata temiz birşey bulmak zor..ya km çok yüksek yada 4 5 parça boyalı..

civic de keza octavia dan daha beter...boyasız olanlar veyahut 1-2 parça boyalı olanlarda fiyatlar 850-900 bin üstünde geziyor...çok fazla gereksiz fiyatlanmış gibime geliyor..

corolla benim gözlemlememe göre aile arabası kıvamında...fakat arkası yeterince geniş değil,cvt ve atmosferik motor da istenilen zevki verir mi konusunda şüpheliyim...

megane motor ve şanzıman konusunda sıkıntısız gibi..ama malzeme kalitesi anlamında beğenen kişi sayısı çok az...özelliklerde de herşeyi kırpmış ve ek opsiyon olarak koymuşlar..herşeyi parayla satın almak zorundasınız...iç dizaynda da deri yerine kumaş kısımlar çok diyorlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400-420bin arası araç tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • octavia grubunda dsg kısmında da ekstra soru işaretleri yok değil...

kısacası çok arada kalmışım çoook

• jhonathan J kullanıcısına yanıt
    Bu kafayla araba alınmaz.

• haklısın valla :)

• Hepside guzel araba, binip denemen lazım hangisi icine sinerse araban o. Hic dolanma buralarda, bak tavsiye “manyak” olursun. Ben cok merakliydim megane almaya, 1 kullandim otomatigini vites gecislerini begenmedim. Octavia kullandim cok begendim, 2 ay civic arastirdim ben bu arabayi almam yok boyasi inceymis yok gocuk oluyomus dedim gittim bi test ettim bmw 116 satip civic aldim 3 senede tepe tepe kefiyle kullandim. Dene gor, beğen al araba isi kisiden kisiye degisir herkesin beklentisi farkli 👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 22 Mart 2023; 22:54:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.