Şimdi Ara

Maksimum kart ile yemeksepeti 30/15 TL indirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
5
Favori
10.727
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maximum menü indirimleriyle birleşiyor mu
  • kulanmayacaklar için pm.
    öğrenci değilim. bayağı iş sahibi biriyim. kendi kodumu kullandım. olursa yine kullanacağım. şimdik karı milletinin önemli bi kesimi gibi hanım evde yemek yapmayı çok sevmiyor.tembel. 2 gün evde yesek 3.gün dışardayız. bütçeyi önmli ölçüde sarsıyor haliyle.şeytan diyo boşa geç, ama çocuk işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 27 Eylül 2018; 15:56:4 >
  • maximum kartım var ama, 2500 kod ile sınırlı old. için geç kalmışım .. alamadım.
    kullanmayacak olanlardan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

kulanmayacaklar için pm.
    öğrenci değilim. bayağı iş sahibi biriyim. kendi kodumu kullandım. olursa yine kullanacağım. şimdik karı milletinin önemli bi kesimi gibi hanım evde yemek yapmayı çok sevmiyor.tembel. 2 gün evde yesek 3.gün dışardayız. bütçeyi önmli ölçüde sarsıyor haliyle.şeytan diyo boşa geç, ama çocuk işte
    görmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

kulanmayacaklar için pm.
    İşte böyle dürüst adamlara ihtiyacımız var. Kendi kodumu kullanmayıp size veresim geldi valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanmayacak varsa yollayabilir mi? geçen ay maksipuan kampanyası yaptılar diye bu ayda öyle olur diye düşünmüştüm, kod tükenmiş.
  • iş bankası dolandırıcı olmuş sabah aldığım kod geçersiz çıktı.çocuklara söz verdiğim için liste fiyatından aldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximun kartim var kullanmayacak olan varsa gonderirse sevinirim.

Tesekkurler
  • Kullanmadığım kodu verebilirim dm den ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanal kart ile kullanan oldu mu ?

• Kullandım. İndirim düştü. SIkıntı olmadı.
  • İhtiyacı olan varsa kod aşağıda. (Heralde akşamın şu saatinde buradan okuyup bir günlük kodu çek satıştan satışa çıkaracak adam yoktur.)

Yemeksepeti kampanyasinda gecerli indirim kodunuz: MAXYXM1GRJ olup 27 Eylul 2018 tarihinde kullanabilirsiniz. Ayrintili bilgi ve ek kosullar:www.maximum.com.tr - T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 0481005859000909 B001

• quote:

Orijinalden alıntı: ktdgvr

İhtiyacı olan varsa kod aşağıda. (Heralde akşamın şu saatinde buradan okuyup bir günlük kodu çek satıştan satışa çıkaracak adam yoktur.)

Yemeksepeti kampanyasinda gecerli indirim kodunuz: MAXYXM1GRJ olup 27 Eylul 2018 tarihinde kullanabilirsiniz. Ayrintili bilgi ve ek kosullar:www.maximum.com.tr - T. Is Bankasi A.S. Mersis No: 0481005859000909 B001
    DENER Mİ DENERLER, KOD KULLANILMIŞ BİRİNİN İŞİNE YARAMIŞTIR İNŞALLAH YİNE DE TEŞEKKÜRLER
  • tukenmiş
  • İhtiyaç duyanlar icin kod veriyorum.

Maksimum kart ile yemeksepeti 30/15 TL indirim.

• Wally Gator kullanıcısına yanıt
    18.54 te denedim kod kullanılmıştır dedi , kullanmayacak olan varsa bende alabilirim , teşekkürler

• Kod kullanmayan gönderirse müteşekkir kalırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.