Bildirim
makyajlı 2009 leon mu/vw yeni golf mü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar 1 hafta içinde araba alacagım.arasında kaldım lütfen tavsiyelerinizi yazın -
nası bir amaca hiizmet edeceği önemli ama
eşit fiyatta ki golf le leon arasında golf daha dolu oluyor.detay verirseniz daha çok yardımcı olan çıkar -
Golf6 her yonden leondan daha kalıtelı bır arac bence.
Ben olsam işçilik, malzeme kalitesi, teknoloji, konfor, genıslık vb gıbı avantajlarından dolayı golf6 yı secerdim. -
Buraya yeni üye olmuşsun, yerinde olsam buradaki insanları tanımadan böyle bir soru sormazdım. -
quote:
Orjinalden alıntı: Polemik
Buraya yeni üye olmuşsun, yerinde olsam buradaki insanları tanımadan böyle bir soru sormazdım.
eheheheh
valla biz yigidi öldürür ama hakkını yemeyiz.golf6 tipten kaybetsede leon dan bır gomlek ustun bır arac bence
-
quote:
Orjinalden alıntı: freedom-fighter
makyajlı 2009 leon ve vw yeni golf arsında kalsanız hangisini seçerdeniz....................nedenleriyle lütfen
leonu seçerdim tip ve karizma olarak daha üstün bir araç aslında altyapısı golfle aynı onun için değişen birşey yok aslında -
kesinlikle leon dostum o parayı hakeden tek araç çünkü aynı parada dolu olan tek araç leon ayrıca piyasadaa karizması ve 1.4 tsi 125 bg lik motoruyla 1. sonof olanda leon o yüzden bende golf e gidip kazıklanmanın hiçbir anlamı yok -
Bütçe elveriyorsa Golf daha doğru bir tercih olabilir.Emin olun ki Leon ile arasında fark vardır.Aynı kalitedeki arabalardan birini daha ucuza satmaz VW.Golf,satışlarını baltalar.Hani deniyor ya Golf-Leon,Passat-SuperB aynı deniyor ya,buna katılmıyorum.Özellikle birkaç sene sonra iki model arasındaki farkı daha net görebiliriz;ama bundan Leon'un kalitesiz olduğu anlamı çıkarılmamalıdır.Satış stratejisi. -
arkadaşklar peki gında civic hb 1.8 ikinci el
bu nasıl bir tercih olurdu -
honda civic hatcback te 1.8 lt 140 bg var ve tüketim değeri 1.4 tsi lardan fazla nerden baksan 2 litre felam ama 2. el olarak 37 40 arası bulabilirsin 2007 2007 modelini bende bakmıştım bi ara bu araçlara yanlız kapı kolları gıcırdıyo bu kadar para verip o gıcırdama sesi bitirdi beni. nedense alan herkes çok hırpalamış aracı hiç temizini bulamadım. 0 ı 53 lira gibi bir fiyat
seat leon içinse golften hem ucuz hemde daha donanımlıdır fiyatına göre diyorum (full golf alırsan ki o da yaklaşık 50 lira felam anca eşitlenir) tüketim olarak şehir içi 8.5 felam yakıyo ama makyajlıllarda esp yok stylance modelinde. işin ilginci adamlar esp opsiyonu sunmamışlar 2. el bakabilirsiniz herkes tarzını çok beğeniyor kime sorduysam. abi o süper araba lafını alıyorum...
golf ise benim en beğendiğim araç ama fiyatı çok fazla eğer maddi durumunuz yetiyosa tabiki alın yanlız dsg istiyosanız türkiye de şu an için 0 ı yok. diğer seçenekleride yok diye biliyorum araştırmanızda fayda var 2. elleri nette tek tük var tsi lar için diyorum denk gelirse onlara da bakın....
-
ben golf tercih ederdim çünkü kullandığım bir araç bildiğim bir araç ve güzel bir araç dsg si henüz tr de yok ama doğuş otomotivin ısrarları üzerine sanırım tr ye de dsg gelecek hatta yeni jettalarında dsg si gelecek diye duydum hayırlısı
-
Hangi Leon hangi Golf ?
Leon 1.4 TSI Style mı 1.6 8V Style mı Referance mı ? Golf 1.4 TSI Trendline mı Comfortline mı Highline mı 1.6 8V mı vs. vs. ? -
quote:
Orjinalden alıntı: GTRulez
quote:
Buraya yeni üye olmuşsun, yerinde olsam buradaki insanları tanımadan böyle bir soru sormazdım.
eheheheh
valla biz yigidi öldürür ama hakkını yemeyiz.golf6 tipten kaybetsede leon dan bır gomlek ustun bır arac bence
GT Rulez'cum peki MEgane3 Bravo Focus Auris filan da Golf'ten bir gömlek alt mı
Ya da Leon'umu bu arabalarda bir gömlek alt görüyosun ? Sadece merak ettim
-
a-) Golf
b-) Leon
c-) Hiçbiri ( Yani Diğer seçenekler : Bravo, Auris, C4, Focus )
Doğru cevap tüm c sınıfı hatcback arabaları dolaşıp test ettikten sonra vermeli bence, golf çok pahalı emsallerine göre, leon tip süper ama arabanın içinde oturmak sıkar zamanla ( dashboard için söylüyorum ) yani ben olsam alternatiflere bakardım ki nitekim golf alacak param varken bravo aldım o olmasa focus alırdım. -
quote:
Orjinalden alıntı: kaya5789
quote:
Orjinalden alıntı: GTRulez
quote:
eheheheh
GT Rulez'cum peki MEgane3 Bravo Focus Auris filan da Golf'ten bir gömlek alt mı
Ya da Leon'umu bu arabalarda bir gömlek alt görüyosun ? Sadece merak ettim
Söyle cevap vereyım, malzeme kalitesi ve işçilik bakımından bu sınıfta golf ve astra liderlik pazubandını tasır.
Digerleri bir adım geriden takıp eder...
Tabi bu BENCE. Tartısma cıkmasın yıne
-
Golf tipten kaybetsede tercihim Golf olurdu.
Gerçi Goldün full versiyonları çokta tipsiz bir araç değil bence.
Ama sınıfına göre (Özellikle makyajlı Leon,Yeni çıkacak Astra gibi araçlar)biraz sönük kalıyor.
Kalite,işçilik ve kalite olarak tabiki Golf
Tip diorsan tartışmasız,sınıfının liderlerinden Leon -
quote:
Orjinalden alıntı: V.K.
nası bir amaca hiizmet edeceği önemli ama
eşit fiyatta ki golf le leon arasında golf daha dolu oluyor.detay verirseniz daha çok yardımcı olan çıkar
tam tersini söyliyecektiniz heralde -
GOLF -
golf
Benzer içerikler
- skoda rapid yorum
- 3 silindir motor
- insignia 1.6 cdti
- rover 216 si
- hyundai accent era 1.6 otomatik vites yorumları
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X