|
Makyajlı 2020 Citroen C3 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
B segmenti bile 200.000tl civarında gezinir oldu, hayal bile kurulamıyor artık....
-
83 beygir benzinli manuel c3 156B..... Eyyorlamam bu kadar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şirket aracı olarak golf alıcaktım, 1 aylık c3 verelim golf boşta yok dediler tamam dedim. Arabaya 2 hafta tahammül edebildim ve golf aldım. 1.0 motor otomatik şanzıman güzel ama konfor yok, minibüs gibi.
-
Siyasal islam çok güzel. Araba gibi bir derdimiz yok artık elektrikli motorlar var. Avrupanın hindistanı olucaz yavaştan, Avrupanın Çin'i diyemiyorum çünkü adamların asgari ücreti bizden fazla şuanda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123
şirket aracı olarak golf alıcaktım, 1 aylık c3 verelim golf boşta yok dediler tamam dedim. Arabaya 2 hafta tahammül edebildim ve golf aldım. 1.0 motor otomatik şanzıman güzel ama konfor yok, minibüs gibi.C3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu.
Siz nasıl bir C3'e denk geldiniz merak ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: powermoonC3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu.
Alıntıları Göstero zaman 1.2 motordu heralde tam hatırlamıyorum ama ufak motor benzinli otomatikti. konfor göreceli demekki, golf ün yanında çok kötü geldi bana. araç sıfırdı bu arada, pandemiden hemen önce.
-
yıllarca okuyup yakın dönemde üniversitelerden mezun olacak kardeşlerimizin sıfır araba alamayacak olması gerçeği <3 yaşıyoruz bu hayatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termomuk -- 23 Eylül 2020; 11:10:7 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: termomuk
yıllarca okuyup yakın dönemde üniversitelerden mezun olacak kardeşlerimizin sıfır araba alamayacak olması gerçeği <3 yaşıyoruz bu hayatı.üniversitelerde araba nasıl çalınır dersleri verilmesi lazım. hem çıkınca 300 euro maaş (bulursa) hem de 200 bin tl ye b sınıf araba.
-
İnşallah şahinler bile 200 milyar olur. Dua etmiştim 100 milyar olsun diye gerçekten oldu... ilan veren var...
-
bayiden önce galerilerde . ülkeye bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: powermoonC3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu.
Alıntıları GösterBaldızımda 2019 modeli var.Hani bana göre tipide kötü ama o zevk meselesi ama c3 mü b sınıfının en konforlusu ? Bunuda duyduk çok şükür bu forumda berlingo dan hallice tipik b sınıfı bir araç ne ara en konforlu oldu hangi testte ? Sessizlik mi ? Yalıtım mı ? Yol tutuş mu ? Hiçbirinde c3 bırak b sınıfının birincisi olmayı ilk 5 e giremez.10 cm lik taş parçasının üstünden geçsen bile hissettirir o kadar.
-
quote:
Alıntıları GösterSiz nasıl bir c3'e biniyorsunuz hocam, c sınıfı bir çok araçtan daha konforlu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yalıtım veya yol tutuştan bahsetmedim. Malzeme kalitesinden de bahsetmedim. Bunların hepsi farklı departmanlar. Türkiye pazarında olup kullanmadığım C ve B sınfı araç cok nadirdir. Sanırım sizin kriterlerinizde ön yargı birincil faktör.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyasal islam çok güzel. Araba gibi bir derdimiz yok artık elektrikli motorlar var. Avrupanın hindistanı olucaz yavaştan, Avrupanın Çin'i diyemiyorum çünkü adamların asgari ücreti bizden fazla şuanda
|
B segmenti bile 200.000tl civarında gezinir oldu, hayal bile kurulamıyor artık....
|
83 beygir benzinli manuel c3 156B..... Eyyorlamam bu kadar
|
C3'ün 1.0 motoru yok. Ayrıca konfor anlamında B sınıfında rakibi yok. C sınıfındaki bir çok araçtan dahi konforlu. Siz nasıl bir C3'e denk geldiniz merak ettim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X