Şimdi Ara

Makyajlı 2021 BMW 5 Serisi'nin resmi fotoğrafları sızdırıldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sızdığına göre conta bozuktur. Değiştirsinler düzelir.

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Sizde nasılsa bize de öyle

Ben ücretsiz izne ayrıldım 2 aydır falan, virüs avrupada zirve yapmadan önce avrupadaydım, geri döndüm işler karışınca, şu an rölantideyim.

Şu virüs olmasa şu an thy pilotaj eğitiminde de olabilirdim, o yüzden sektörel karmaşa içindeyim, böyle iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Nisan 2020; 21:3:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw şu sızdırıldı haberlerinden bıktım artık. Yıllardır aynı. Artık başka bir reklam kullanın yaw. Araba telefon vb ne ararsan sızdırılıp, merak duygusu kullanılıyor. Çağ atlasak mı artık :)

• BMW çizgisinden çıkmış ama güzel yalan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_mee

Resmi fotoğraflar sızdırıldı :). Çok komik olmuş zaten resmi olarak adamlar yayınlamış. Yapılan haberlerde sızdırılmayla yayınlamanın farkı galiba tam bilinmiyor. Yada yayınlama kelimesi mi unutuldu? Donanımhaber clickbait mi yapılmaya çalışılıyor anlamış değilim
    BMW nin kendi paylaşmadı resimleri. O yüzden resmi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ben ücretsiz izne ayrıldım 2 aydır falan, virüs avrupada zirve yapmadan önce avrupadaydım, geri döndüm işler karışınca, şu an rölantideyim.

Şu virüs olmasa şu an thy pilotaj eğitiminde de olabilirdim, o yüzden sektörel karmaşa içindeyim, böyle iyi
    THY mi kaldi duman oldular 1 aydır. Bütün uçaklar zarar yazıyor hepsi parkta. Eğer en geç Haziran'da uçuşlar baslamazsa durum vahim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süreyya hanım gelmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

THY mi kaldi duman oldular 1 aydır. Bütün uçaklar zarar yazıyor hepsi parkta. Eğer en geç Haziran'da uçuşlar baslamazsa durum vahim.

Alıntıları Göster
    Lufthansa iflas açıklayacaktı, alman hükümeti destek kararı almış sanırım, sağlam bi fon sağlayacaklar.

South african battı, norwegian eli kulağında. Bayrak taşıyıcılar bile bu haldeyken özel orta ve küçük çaplı şirketler ne yapacak merak ediyorum.

• cihanrafi kullanıcısına yanıt
    buda ne alaka ya

• quote:

Mart sonu haklarımı falan alıp ayrıldım ben de firmadan, kafaya fazla takmamak lazım şu zamanda sağlığın ve hayatta kalmanın değeri öncelik olmalı. Zaten bu süreçten sonra işi sağlam olanın durumu da sallantıya gireceği için makamda mevkide fazla takılmamak lazım. Dediğin gibi farklı sektörleri de değerlendirmekte fayda var. Takma kafana yani her şey zamanla rayına oturur.

Ümitsizliğin ardında nice ümitler var. Karanlığın ardında nice güneşler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Mart sonu haklarımı falan alıp ayrıldım ben de firmadan, kafaya fazla takmamak lazım şu zamanda sağlığın ve hayatta kalmanın değeri öncelik olmalı. Zaten bu süreçten sonra işi sağlam olanın durumu da sallantıya gireceği için makamda mevkide fazla takılmamak lazım. Dediğin gibi farklı sektörleri de değerlendirmekte fayda var. Takma kafana yani her şey zamanla rayına oturur.

Ümitsizliğin ardında nice ümitler var. Karanlığın ardında nice güneşler var.

Alıntıları Göster
    Altına imzamı atarım

Çok şükür ekonomik durumumuz yerinde, kendi isteğimle aldığım bi karardı benimde.

Önümüze bakacağız bakalım, sağlıklı günler bi gelsin gerisi kolay.

• quote:

Altına imzamı atarım

Çok şükür ekonomik durumumuz yerinde, kendi isteğimle aldığım bi karardı benimde.

Önümüze bakacağız bakalım, sağlıklı günler bi gelsin gerisi kolay.

Alıntıları Göster
    İyi bakalım herkes için hayırlısı olsun.

• fotifoti kullanıcısına yanıt
    Kaç tane kaldı ki sayılı birkaçını saymazsan
  • Makyajsizi guzel makyajlisi ayri guzel
  • Allahım neden bu köşelendirme, bu Japonlaştırma arabaları! Yahu adam japon arabasını son keko tasarımlarından değil, güvenilirliğinden dolayı alıyor, ucuz diye alıyor, bmw müşterisine Japon dizaynı satmaya çalışmak neyin kafasıdır?!
  • islandman İ kullanıcısına yanıt
    Sana yine ayni gorunuyor bana hic gorunmuyor. Ulan dusunuyorum ayda 20k para kazansan bile bu arabalar hayal olur. Kim bniyor olum
    Bu arabalara.

• Merhaba.

F10 kasa m paket dolu bir aracim var. Yeni kasa alacagim icin satmayi planliyorum. Ilk sahibiyim. Videolu sekilde ilan verdim. Ilgilenenler olur diye paylasiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.