Şimdi Ara

Makyajlı 2021 BMW 5 Serisi'nin resmi fotoğrafları sızdırıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kendi paylaşmayınca sızdırıldı mı oluyor :). Bildiğin aracın profesyonel ortamda ışıkları gayette profesyonel şekilde konularak çekimi yapılmış ve internete verilmiş. Bu sızdırma değil yani planlı yapılan bir şey BMW firmasınında bundan haberide vardır yani

• ozkan_mee O kullanıcısına yanıt
    bunlar tanıtımda gösterilecek resimler evet. Ama resmiyette BMW paylaşmadı. Anlamak zor olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

bunlar tanıtımda gösterilecek resimler evet. Ama resmiyette BMW paylaşmadı. Anlamak zor olmamalı.
    Yok BMW firmasının paylaşmadığını anladım. Fakat sızdırmak Tdk 2. -i Haber, sır vb.ni duyurmak, yaymak: "Bu plan üzerinde anlaştılar, sırlarını kimseye sızdırmadılar ve fırsat kollamaya başladılar." - Necip Fazıl Kısakürek
    Google amca 2-Mec(bilgi, sır, haber vb.yi) gizlice başkalarına duyurmak, yaymak.
    Sızdırmak= Haberi yaymak anlamına mı geliyor tam anlamadım sözlük açıklık getirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_mee

Yok BMW firmasının paylaşmadığını anladım. Fakat sızdırmak Tdk 2. -i Haber, sır vb.ni duyurmak, yaymak: "Bu plan üzerinde anlaştılar, sırlarını kimseye sızdırmadılar ve fırsat kollamaya başladılar." - Necip Fazıl Kısakürek
    Google amca 2-Mec(bilgi, sır, haber vb.yi) gizlice başkalarına duyurmak, yaymak.
    Sızdırmak= Haberi yaymak anlamına mı geliyor tam anlamadım sözlük açıklık getirmiyor.

Alıntıları Göster
    sızdırmak yerine gayrı resmi paylaşıldı denebilir. daha itici olur :) ama burada sorun "sızdırma" fiilinin artık habersiz yapılmadığından olsa gerek ters düşmesi. Evet habersiz bir sızıntı yok, resmi olmayan paylaşım var :)

• Makyajsız hali daha güzeldi. Karartılmış arka stoplar hiç olmamış onun dışında güzel olmuş makyajlı halide makyajsız halide ayrı bir güzel

• BMW umarım konsol yapmayı öğrenmiştir :)
    ama hiç umudum yok (dandik mondeo'ların içi bile daha donanımlı gözüküyor)

• BMW nin eski tasarım diliyle olan son temsilcisi makyajsız g30 olacak. Yeni tasarımına ısınamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işte karşınızda yeni iphone bir öncekinin daha pahalısı :) hemen alın

• BMW işte. Yine konuşturmuş klasını
  • bildigimiz BMW işte pek bir şey değiştirmemişler
  • Para yok para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klasik Bmw işte. Fazla beklentiye kapılmamak lazım. Umarım iç mekanı düzeltmişlerdir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.