|
Makyajlı 2021 Mitsubishi Eclipse Cross tanıtıldı
-
-
bu nasıl tasarım ya ? Bu aracı satabileceklerine inanıyorlar mı ?
-
Ssyoungun araçlarına öcü derken bide bunlar tebelleş oldu başımıza.
-
Bayağı değişiklik var. Güzel araba ama makyajsızı sanki daha güzel. Özellikle ön tasarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arka kısmı toparlamışlar, şimdi alınabilir olmuş.
-
Tasarım göreceli diye boşuna demiyorlar. Bana göre de sınıfının en yakışıklı aracı.
Yeni tucsondan güzel bence... Tasarımına niye bu kadar kötü yorum gelmiş anlamadım :(
-
Lütfen artık otomobil haberi yapmayınız, zira biz o tarafa bak(a)mıyoruz...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Efsane tasarım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7bu nasıl tasarım ya ? Bu aracı satabileceklerine inanıyorlar mı ?
En eski ve en prestijli Global Ödül olma özelliğini taşıyan "Good Design" ödülünü kazanan araçtır kendileri
-
Bu kadar çirkin tasarım yapmak da maharettir.
-
Çirkindi halen çirkin
Eskisinde arka kısım tuhaftı ama farklı, sıradışıydı. Yenisinde batırmışlar, sıradan bir şey olmuş. Uyduruk nissan tasarımı olmuş. x-trail, kicks karışımı.
-
-
Nissan Juke vardı tasarımcısı kör olan. O aklıma geldi.
-
Çok hoş olmuş bence. Düzgün motorlarla gelirse fiyatı da iyi olursa satabilir.
-
Birkaç istisna dışında japon arabaları çok tipsiz.
arka ve ön tasarımda devrim yapılmış, çok daha güzel olmuş özellikle o arkadaki pontiac aztek tasarımı yok olmuş çok iyi olmuş.
-
sanki arkadan bir 30 cm daha uzun olmalıymış gibi geliyor her baktıgımda.
-
Tasarım çok iyi. Beğenmeyenler muhtemelen buzdolabı vw'lere biniyor onlara garip gelmiş olabilir.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tasarım göreceli diye boşuna demiyorlar. Bana göre de sınıfının en yakışıklı aracı. |
Arka kısmı toparlamışlar, şimdi alınabilir olmuş. |
Yeni tucsondan güzel bence... Tasarımına niye bu kadar kötü yorum gelmiş anlamadım :( |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X