|
Makyajlı 2021 Skoda Kodiaq tanıtıldı
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birazdan makyajla kasa değişimi arasındaki farkı anlayamayan arkadaşlar gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İç tasarım olarak daha yenilikçi bir yaklaşım beklerdim. D sınıfı bir SUV için fazla sıradan olmuş. Eski multimedya sistemi ve eski klima kumandaları hiç yakışmamış. En azından Octavia vari bir tasarıma bürünmüş olsaydı iç tasarım açısından daha çok göze hitap ederdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zaman hızlı geçiyor. Ne ara çıktı da makyaj yedi yahu
Edit: 2016'da çıkmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 13 Nisan 2021; 14:9:51 > -
110 bin TL gibi dönemin şartları içinde gayet uygun bir başlangıç fiyatı vardı. Bayiye gidip incelediğimizde bu kadar büyük bir aracın manuel vitesle şehir içinde zor olacağı düşüncesiyle vazgeçmiştik.quote:
Orijinalden alıntı: cormenZaman hızlı geçiyor. Ne ara çıktı da makyaj yedi yahu
Edit: 2016'da çıkmış.
Keşke alıp köşeye atsaymışız
Sınıfının en iyisi ya bayılıyorum -
Süreyya Hanım...
Kıç kısmı düzelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu aracı tasarlayan ekip kör olsun hiç mi estetik olmaz hiç mi ruhu olmaz bu nedir böyle ya. ilk çıktığında da berbattı halen berbat. alanda kusura bakmasın yani bedford kamyonların bile bir tasarım dili var şunun yanında.
-
Arac cok kasli duruyor, fakat ic platformun eski olmasi uzdu.
-
DSG7 ile geldiğini görünce detayları okuma gereği bulmadım.ateca da aynı sabıkalı şanzımana sahip.aynı sıfır fiyata tiguan DSG6 ile satılırken alt model kodiaq çok mantıksız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Nisan 2021; 19:4:53 > -
DSG6 hangi Tiguanlarda var makyajlı 2021 modellerde mi yoksa makyajsız versiyonda mı?
-
Yanlız şunu bilmekte fayda var her dsg7 aynı değil. Islağı var kurusu var. Kurusu sıkıntılı...
tiguan'larda baştan beri DSG6 vardı.sonradan değişmedi diye biliyorum
-
DSG6 yağlı, DSG7 kuru diye demiştim zaten. yağlı DSG7 varsa haberim yok
-
Güzel araç ama dolu paketi 600 bin tl'ye vuracak bu gidişle. İkinci el range rover, q5 veya x3 hiç mantıksız durmuyor bu fiyatları görünce. -
kodiaq ta tiguanda uzun zamandır 500 tork dayanımlı dq380/381 7 ileri yağlı kavrama şanzıman var. 6 ileri ıslak kavrama 2 3 yıldır hiçbir modelde yok. Onun yerine dq380/381 kullanılmaya başladı. Caravelle, transporter, kodiaq, tiguan gibi Ağır araçlarda vw hep dq380/381 kullanıyor. diğer araçlar da 1.5 tsi a kadar hep dq200 kuru kavram var. Sadece audi a4 1.4 tfsi de dq380 istisna olarak kullanılmıştı. Şimdi yeni audi a3 te de dq380 varmış sanırım.
-
siz de otomatik olanı alsaydınız
-
Geçmiş zaman tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 20 bin TL civarı bir fark vardı herhalde. 110 a zar zor çıkıp daha da üstü aşardı açıkçası.quote:
Orijinalden alıntı: baybay17
siz de otomatik olanı alsaydınız
Zaten ilk çıktığında da en mantıklısı manuel ambition du bana göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 14 Nisan 2021; 2:10:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Birazdan makyajla kasa değişimi arasındaki farkı anlayamayan arkadaşlar gelir
![]() |
Benzer içerikler
- whatsapp tek tık
- apple watch whatsapp görünmüyor
- youtube kids paralı mı
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- youtube mp3 dönüştürücü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X