Şimdi Ara

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
29.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M paket gelecektir dizel otomatik için Estoril gelmezse beyaz alırız bizde. Çünkü en çok satacak kombinasyonlardan olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 23 Ocak 2015; 13:09:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    eğer M paket gelecekse estoril kesin olur fakat 1.18d harici m sport görmedim hiç yabancı forumlarda da. umarım 1.18d gelir çünkü 1.16d msport üretilmiyor diye biliyorum.
  • BlueMartini7 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajını okur musun hocam, bende şimdi okudum inşallah orada yazdığı gibi olur.

• Hiç hesapta yokken inanılmaz derecede kanım ısındı bu araca. 118i M-paket Estoril mavi hiç fena olmaz.

Satış temsilcisinin söylediğine göre mayıs ayındaki fuardan sonra sonra satışına başlanacakmış. Fakat kesin konuşmadı. Başka tarih konusunda birşey bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Nerede ne fuarı olacak hocam?

• N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    İstanbul Autoshow. Tuyap sitesinden baktım 22-31 mayıs arasıymış.

Buarada avrupa için satış tarihi 28 mart yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :)

• N0ns3rvi4m N kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek.

• Bugun amsterdamda cektim bu fotoyu cok ozendim adam cekmis sokaga arabasini sarj ediyor darisi bizim basimiza, yolda sanki makyajli 1 gordum satistami burada bilmiyorum ama buyuk ihtimal makyajliydi , 1 serilerine ozellikle bakiorm donanim ayni gibi jantlari bile ayni.
     Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream of ice -- 27 Ocak 2015; 21:54:16 >
  • Makyajlı 1 serisinin seri üretimi mart başında başlayacak. Almanya ve avrupada satış başlangıcı olarak 28 mart olarak yazıyor Bmw'nin kendi sitesinde. Fakat sizin gördüğünüzde makyajlı 1 serisinin test aracı olabilir tabi.
  • Şeytan dürtüyor dizel otomatiğini görünce :) 2012 full donanımlı 116d manuel aracım var satıp otomatiğine mi geçsem ne kadar fiyat etiketi olur acaba?
  • 65-70 civarı bir para çıkar cebinizden...neredeyse golf parası...
  • estoril mavi sadece M135i ile değil M-Sport paket ile de sunuluyor.
    http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/1series/5door/2015/keep_informed/design/visualizer.html
  •  Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu)

M135i

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu)

M-Sport

• kokpitte değişiklik yok yine
  • laydin kullanıcısına yanıt
    ed olmayan 116d ler 2000 motor dizel yazılımla beygiri düşürülmüş hali şuanki hali hazır 320d 184 bg lik dizel motoru olup gücü düşük hali. türkiyeye gelmiyordu makyajsız kasasında yeni kasada gelirmi bilmem vergi diliminden dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: badsay

ed olmayan 116d ler 2000 motor dizel yazılımla beygiri düşürülmüş hali şuanki hali hazır 320d 184 bg lik dizel motoru olup gücü düşük hali. türkiyeye gelmiyordu makyajsız kasasında yeni kasada gelirmi bilmem vergi diliminden dolayı

yani otomatik dizelin vergi avantajı yok. yanlış mı anladım?
  • laydin kullanıcısına yanıt
    makyaj öncesi öyle idi türkiyeye gelen tüm 1.16d ler ed ibaresiyle gelirdi yurtdışında ed olmayan 1.16d ler var onlar 2000 motor... benim bildiğim bmw nin 3 silindirli motoru manuel vites gelecek 1.6 dizel otomatik seçeneği ile alınabilecek benzinliler ise aynı şekilde manuel / otomatik şekilde alınabilecek.
  • Arkadaşlar makyajlı kasanın dizel versiyonu manuel vites kactan baslar ki fiyatı? Sizce su anki kasayı mı almak mantıklı olur yoksa makyajliyi beklemek mi ?

• Bmw'nin direksiyon ve konsol sadeligini anlamıyorum özellikle Mercedesin yeni S ve C serisinin içini gördükten sonra Bmw'nin içi Punto gibi geliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.