Şimdi Ara

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
29.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bi kaç sorum olacaktı. ****inde yeniyim yüzden umarım doğru yere yazıyorumdur. İlk sorum remote kontrolün bir serisine uygulanışı hakkında. Sanırım önceden sadece akü bilgisi vs kısıtlı bir şekilde görünürken şu anda bir çok işlem yapılabiliyor diye efsaneler duymaya başladım. Taktıran arkadaş varsa neler yapılabildiğini ve fiyat bilgisini yazarsa çok sevinirim. Ayrıca hız sabitleyici sonradan taktıran var mıdır aramızda? Varsa herhangi bir sorun yaşadılar mı? Son olarak da aracın beygirini yükseltmek için takılan çipler garantiyi bozuyor mu? Bozmayanı var mı? Varsa ne kadardır? Ayrıca çip taktıran kişiler aracın beyni ile ilgili bir sorun yaşadılar mı? Çiple beraber extra donanımsal (balaya değişikliği, buji değişikliği) değişiklikler gerekli mi? Bu arada aracım 1.18i 4 silindir 136 hp modeli. Jantlar özel olarak 18 inç seçtim. Bilgi verebiliraeniz bu sorular hakkında çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba 1.18 i msport paket estorıl şiparış verdım.Araç haftaya elimde olucak 1.5 3 silindirli 136 bg aracı kullananlar motordan memnunmudur acaba
  • miracberkk M kullanıcısına yanıt
    Kac paraya geldi ?

• cihanair kullanıcısına yanıt
    119 hocam

• Merhaba aracı alali 20 gün oldu 104.400 aldim 1.18i+joy paket+turkiye paket ve sunroof araç çok iyi çok sessiz bastımıda gidiyor yanli simdi 520km oldu 10.2 yakıtor bakalım düşecekmi ben aldıgımda %50 peşin %50 0 faiz ile aldim çok da mantıkli oldu audi a3 bakıyordum bmw daha iyi

• Dün borusan otodan sigorta dahil anahtar teslim 103.000lira teklif aldım bmw 1.18i joy plus+ sunroof için nasıl fiyat arkadaşlar?

• Bence iyi ben 102.400 aldim 2000 tl de işlemler tuttu 0 faiz varmi

• sokullu kullanıcısına yanıt
    Sıfır faiz geçen aymış, bu ay direk cash kampanyası yapmışlar

• Arkadaşlar 2015 model tüm paketleri bilen var mı en full den en baz pakete kadar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.