Şimdi Ara

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
29.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manuel vitesli yeni 1 serisi gelmeyecekmiş artık.1.16d otomatik türkiye paketli fiyatının 98 100 gibi olmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın Çek Cumhuriyeti'nde üretildiği ve kullanılan parçaların çok kalitesiz olduğu yönünde duyumlar alıyoruz.
    Öyle ki bazıları henüz montaj aşamasında kırılıyormuş.
    Uzun dönem kullanıcılar ya da konuyu duyanlar cevaplayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Aracın Çek Cumhuriyeti'nde üretildiği ve kullanılan parçaların çok kalitesiz olduğu yönünde duyumlar alıyoruz.

Merhaba,
    Asagidaki linkte uretildigi yerler yaziyor. Cek Cumhuriyeti'nde uretilmiyor. Belki Mercedes CLA ile karistiriyorsunuzdur, CLA Macaristan'dan geliyor.
    http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_1_Series

Turkiye'ye gelen BMW 1 serileri genelde Regensburg'dan gelen modeller. Diger arkadaslarin dedigi gibi aracin kapi icerisinde Made in Germany yaziyor. Size Cek Cumhuriyeti diyenler muhtemelen motor kaputunun icerisindeki birkac plastik parcanin uzerinde bu ifadeyi gormus olanlardir. Siz de takdir edersiniz ki bir otomobilin tum parcalarinin tek bir ulkede uretilmesi zaten mumkun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozahmetoz

quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Aracın Çek Cumhuriyeti'nde üretildiği ve kullanılan parçaların çok kalitesiz olduğu yönünde duyumlar alıyoruz.

Merhaba,
    Asagidaki linkte uretildigi yerler yaziyor. Cek Cumhuriyeti'nde uretilmiyor. Belki Mercedes CLA ile karistiriyorsunuzdur, CLA Macaristan'dan geliyor.
    http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_1_Series

Turkiye'ye gelen BMW 1 serileri genelde Regensburg'dan gelen modeller. Diger arkadaslarin dedigi gibi aracin kapi icerisinde Made in Germany yaziyor. Size Cek Cumhuriyeti diyenler muhtemelen motor kaputunun icerisindeki birkac plastik parcanin uzerinde bu ifadeyi gormus olanlardir. Siz de takdir edersiniz ki bir otomobilin tum parcalarinin tek bir ulkede uretilmesi zaten mumkun degil.

Öncelikle bilgi için teşekürler. Çek Cumhuriyet'inde üretilmediğini ben de öğrenmiş oldum.
    Sanırım bana verilen bilgi de yanlıştı ve beni üretimin tamamının orada yapıldığı hakkında yanılttı.
    Ancak konunun aslı parçaların kalitesinin düşük olması.
    Bana konuyu ileten kaynağa tekrar ulaştığımda Çek Cumhuriyeti'nden gelen parçaların takılırken kırılacak kadar kötü olduğunu söyledi.
    Bu aracın ne kadarını yansıtır bilemiyorum.
    Elbette bir aracın tamamının üst kalitede üretilmiş olmasını bekleme bizi Bugatti Veyron'a götürür.
    Aracı ciddi olarak almayı hedefleyen birisi olarak ne yaşayabileceğim konusunu araştırma gayreti içindeyim, kesinlikle amacım lekelemek değil.

Kaynak da BMW Almanya fabrikalarında uzun yıllardır çalışan bir dostum.
    Gel de şimdi bunu öğren ve benim yerime kendini koyup onca para döküp aracı al bakalım

• Sonunda yazın almayı düşündüğüm merso a180'e rakip çıkıyor o zaman :) çok güzel olmuş eski 116ları beğenmiyordum bu çok güzel düşünebilirim tek korkum 1.5 3 silindir motorun ezileceği yönünde ama içimde diyor ki sonuçta bmw renault clio ile bir motor yapacak değil ikiside 116 hp olsa yine bmw ezer falan ama bilemiyorum tırstım şimdi. bilgilendirecek var mı bu motor konularında iyi olan ?
  • Büyük ihtimal aralık gibi 116d alıcam inş arabada yanılmayız

• Makyajlı 1 serisini Mayıs'ta İstanbul otomobil fuarında görebilecek miyiz? Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı ile ilgili resmi bilgi var mı?
  • ricketsia kullanıcısına yanıt
    forumda makyajlı kasa siparişi verip bekleme aşamasına geçen birisi vardı. yani mayıs gibi teslim alabilirsiniz sanırım.
  • O kişi benim. Gerçi hala baz fiyatın açıklanmasını bekliyorum.

Borusan'ın kendi standart paketli siparişleri gecikmezse nisan sonu burada olur. Satışa başlamak için fuarı beklerler mi bilmiyorum. Benim gibi özel sipariş düşünürseniz sıraya göre süreç uzar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.18 veya 1.20 M paket estoril sunroof hazır gelecek varsa beklememeyi göze alabilirim sanırım. BMW'nin Almanya sayfasındaki konfigüratörde oluşturduğum araç 39500euro oldu. TR fiyatını da görmek gerekir ama özel siparişimin içindeki donanımlardan sadece ısıtmalı koltuk için gözüm arkada kalır. Sonuçta kompakt bir araçta beklenti düzeyini kompakt tutmanın mantıklı olacağı düşünüyorum.
  • Fiyat netleşti mi acep?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataryemez34 -- 16 Mart 2015; 10:47:25 >
  • Mevcut kasa sunrooflu 89bin tl satılıyor yeni kasa icin 10 bin tl fazla olur gibi ama 110 falan olursa direk mevcut kasa alırım.

• Resimlerden bagaj biraz büyümüş gibi geldi gözüme. Teknik verileri açıklandı mı? Şöyle 410-420 gibi birşey olabilse.
  • Yeni kasada fiyat değişmemiş, ptomatiği ise 100k, bmw.com.tr ye yansımış fiyatlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw.com.tr de mevcut kasa fiyatları yazıyor.....

• tabiki fiyat değişmeycekti niye değişsinki zaten.avrupada değişmedi cünkü.bravo borusan bmw
  • Sitedeki fiyatlar mevcut kasa için. Makyajlı kasanın fiyatları henüz belirlenmemiş. Arabalar da 3-4 ay sonra anca gelecekmiş. 10 bin TL civarı fark olabilir. Ben de mevcut kasa için sipariş verdim. Almayı düşünüyorsanız acele edin, araba bulmak çok zor.
  • cihatc75 C kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi modeli kaça sipariş ettiniz ?bir de hediye olarak neler verecekler ? Şimdiden hayırlı olsun

• 6 yıldır Golf 6 kullanıcısıyım.Araçtan memnunum ama bir 6 yıl daha olmasını istemediğim için a3 a180 116i golf7 (az da olsa) bakıyordumkine.Kitlenmeme sebep olan 1,5 dizel otomatik bu araç çıktı almamam için bir sebep yok.Şimdi soru şu;
    1-bu motor(3 silindirli dizel) otomatik yeni geleceği için insanın aklının bir köşesinde ufakta olsa bir acaba oluyor sizde yok mu?
    2-Özel bir durumdan ötürü şöyle bir imkanım var aralık ayında 2016 116i dizel otomatik alabileceğim fiyata(belki daha düşüğüne 90-100 arası) (Kabül aynı sınıf değil ama elde olan bu) yeni makyajlı kasa 2015 Mercedes C180 1,6 benzinli 156hp amg nin bir alt paketli aracı alabiliyorum
    benim için kafa karıştırıcı bir durum,sizce?
    bmw nin yakıtı ve sıfır olması onu bir adım öne geçiriyor ama öbürüde insanı düşündürmüyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jalinos -- 30 Mart 2015; 18:11:06 >

• Müthiş bir araba olmuş gerçekten az önce reklamda gördüm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.