Şimdi Ara

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KG

Forumda hiç alan var mi acaba

Bence bu soruyu bu forumda sorsan daha iyi olur...
    http://forum.donanimhaber.com/m_44233047/mpage_307/f_//tm.htm#102043918
  • Arkadaşlar 3.16d ile 3.16d Efficientdynamics farkı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAZOVALI

Arkadaşlar 3.16d ile 3.16d Efficientdynamics farkı nedir

116d ile 116d ed demek istediniz heralde pahalı olan otomatik diğeri manuel farkları bu
  • Merhaba

Öncelikle aranıza yeni katıldım. Bahsetmiş olduğunuz BMW 1 serisi otomatik dizel aracın siparişini dün verdim tahmini haziran sonunda tarafıma teslim edilecek.
    Aracın benzinli modelini showroom da gördüğüm kadarı ile süper bir görünüşe sahip olmuş arac tarafıma ulaşınca teknik veriler hakkında bilgi paylaşımında bulunacağım.
  • AKUAMARİNTEM A kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz donanimlar ve fiyat hakkinda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgozpinar M kullanıcısına yanıt
    BU Durum sadece bmw'ye has değildir hocam onu da göz onunde bulundurup bmw zevkinden mahrum kalıp kalmayacağınıza karar verin :D
  • araç türkiye paketi
    joy paket
    ekstra olarak
    ön park sensörü eklendi
    karartılmış camlar eklendi
    sunroof eklendi
    jantları 16" ten 17 " çıkarttım biraz daha özel jant koydurdum

joy paket mevcut duruma göre yeterli gözüküyordu çünkü satışta kiarkadaş ile konuştuğumuzda paket aldığında ilerleyen dönemde sattığımda paketin çok bir fiyat ekletmediğini bu hazırladığımız aracın fazlasıyla yeterli olacağını en azından ilerleyen dönemde çok fazla zarar etmeden satabileceğimi hatta prim bile yapabilecimi söyledi prim yapmak sorun değil

bu hali ile aracım 116.000 tl den firmanın pazarlama taktikleri ile oluşturdu gu indirim ve kur 2.74 ile 107.000 tl ye düştü ancak borusan da tanıdıklar olması nedeni ile bu
    fiyat biraz daha düşecek .

diğer sorunun cevabı evet özel sipariş verilebiliyor.

• Merhabalar.
    Yazı uzun olabilir fakat her kelimesi bilgilendirme amaçlı ve gereksiz değildir!

18.04.2015 'de Yeni kasa 116d Otomatik vites 8 ileri siparişi vermiş bulunmaktayım.
    Aracın başlangıç fiyatı 100 bin tl olmakla beraber, aldığım opsiyonlar 24bin tl tuttu.
    Aracın fiyatı 138bin TL 'den indirim mindirim derken 124 bin TL ye düştü.

Ekstra donanımlar;
    Türkiye paketi standart
    M paket (m direksiyondur falandır filandır bilirsiniz 3900 €)
    M 3 kollu direksiyon
    Tanıtım aracındaki aynı 18 janttan (500 €)
    Gelişmiş gösterge paneli (200 €)
    Sunroof (890 €)
    Siyah/Safir Boya (550 €)
    Hexagon / Alcantara Mavi kumaş döşeme
    Karartmalı camlar (300 €)
    Cruise control ( 400 € )

vesaire derken aracı çok güzel bir hale getirdik. 124bin TL olarak siparişi verildi. aracın geldiği gün kurdan hesaplanacak.

En çok canımı sıkan ne oldu derseniz, tanıtım aracında ekran geniş harika, profesyonel navigasyon sistemi ile geliyormuş o kenarındaki saçma plastik şey yok.
    Fiyatını sorduğumda ise 12bin TL gibi bir fiyat aldim çok can sıkıcı oldu.
    Bana göre bir eksisi daha Cruise control (hız sabitleyici) opsiyonel olmasıydı, direk fiyata ekleyip söylemeden 400 € alsalardı daha iyiydi.
    Haricen araç muhteşem bir görünüme sahip. Eski kasanın o iğrenc kare farlarını (şahsi görüşüm) beğenmiyordum. Yeni kasada X6 gibi "t" far çok hoşuma gitti.

Aracın yenilendiğini görür görmez Borusan Oto ile irtibata geçtim, ilk fırsatta siparişi gerçekleştirdim.
    19. ya da 20. hafta üretimi olarak Türkiyeye 75 adet hak verildi ve 75i doldu. O 75lik dilim Haziran ortası teslimat, 21 ya da 22. hafta için de 75 araç hakkı verildi ben gittiğimde 65i doluydu benle beraber 66 oldu belki şimdi bitmiştir. Diğer hafta üretimi ise doğrudan Temmuz sonuna kalacakmış. Borusan Avcılar Merkez Bayii'ne 5 araç hakkı vermişler ve de tam gittiğimiz gün o 5 araç gelmişti. 2 adet Estoril mavi 118i M Paket vardı gözüken bir de test aracı kırmızı renk standart türkiye paketli ekstra donanımsız 116ed otomatik 8 ileri vardı.Araç M sport olmadığından mod seçeneği 2 adetti. Sport ve Eco pro. Herkesinde aklında olduğu gibi 3 silindir 1.5 motor yetmez diye düşünüyodum ki test imkanı doğdu. 116ed 8 ileri otomatik aracı test ettim.

TEST SONUCU:

Arkadaşlar ben BMW 'nin 2000 motor üzerini deneme fırsatını bulamadım. Fakat bu araç bana öyle bir his yaşattı ki 1.5 gibi gelmedi hiç. Araçta sport plus seçeneği olmadığı halde çekiş kontrolü de devrede olduğu halde Sport ve manuel moda aldığımda çok keyifli dakikalar yaşadım. Aklımdaki en büyük soru vitesi devir kaçtayken atacağıydı. Sport ve manuel modda 6000 devir mevcut o modda gaza yapıştığınızda araç 5500 devirde vites atıyor. 0-100 hızlanması muazzam. Kesinlikle araç dizel gibi hissettirmiyor böyle bir keyif yok arkadaşlar. Üstelik araç M paket olmadığından ön spor koltuklarda yoktu o halde konfor üst düzeydeydi.Performans zaten söylemeye gerek yok gerçekten harika gaza basmamla aracın 120-130 a çıkması bir oluyordu ben inanamadım.O şanzımana ne demeli.O geçiş seriliği yani nasıl anlatsam hayranlıkla sürdüm aracı. Sizinde fırsatınız varsa hafta sonu gidin sürün.Gerçekten muazzam ve kesinlikle Golf müş Audiymiş Mercedes A serisiymiş bu arabanın yanından dahi geçemez (şahsi görüşümdür illaki). Dış görünüm, iç dizayn, rahatlık, sportiflik , konfor , performans bir başka. Eski (2014) versiyonunda bu hazzı alamamıştım. Araca binmeden önce beklentim aşırı yüksekti, o beklentimi tamamiyle karşıladı. İçerdeki teste sunulmayan 118i M Paket lere bindiğimde ise aracın beni sarması harikaydı. Araçtan inmek istemedim. 2014 Kasa ile arasında koltukta dahi ufak tefek değişiklikler var. BMW nin makyaj tarihinin bir ilki zaten bu araç.Demek istediğim şu ki full + full bir golfun 100bin liraya yaklaştığı bir devirdeyiz.Citroen C4 bile 73 bin liralara dayanmış. Onları alacağınıza para eksikliğiniz varsa 2.El bir BMW alın. Paranız var ise düşünmeden 1 kasaya hücum edin. Her türlü beklentinizi (konfor,performans,yanlama) bütün herşeyi karşılayacak üstüne üstlük yakıt tüketimindede mükemmel bir avantaj gösterecek araç.Aracı 100km test etmiş borusan, iDrive 'dende gösterdiler İstanbul trafiğinde 100km de Eco Pro modda sakin sürüşle 4.2 'idi gözlerime inanamadım şok oldum.Benim okadar aşırı yüklenmeme rağmen ve bayağı bi yüklendim aşırı tüketim 6.4 'ün üzerine çıkmadı muazzam. Kısacası 1 kasayı sevmiyordum, bu sefer tamamen olmuş arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim pişman olmayacaksınız.

Bazı araçlar hakkında yorum yapmak istiyorum affınıza sığınarak, kesinlikle art niyetli değil şahsi görüşüm.

GOLF: Bence para verilecek bir araç değil. Niye diye sorarsanız fiyatı 1 kasaya yakın ve 1 kasanın yanından geçemez. Volkswagen hep klasik.Passat CC ye bir dünya para veriyorsunuz Polo nun içinin az daha geniş hali. Scirocco bir dünya para veriyosunuz gene Polo nun az daha genişi.Ama saçma ve kullanışsız.İnsanın gözünü cezbetmiyo.

MERCEDES A serisi: Torpidoya koydukları ekran rezalet. Photoshopla koyulmuşcasına iğrenç bir görüntüdür benim için. Önden çekişli olmasıda ayrı bi iğrençlik. Mercedes ve BMW dendiğinde akla arkadan itiş geliyo. Mercedes kesinlikle hatchbackte 1 serisi ile yarışamaz diye düşünüyorum.

AUDI A3: Heleki Audi. Yıllardır araç aynı . A3 e de bin A6 ya da bin kütük. Konfor monfor tadı alamıyorum. Araç içi aşırı ve aşırı sade. Saçma sapan bi dizayn. Gene ekranı çok iğrenç. Şu piyasada benim görüşümce alınacak tek marka BMW dir.

Ben henüz gencim 19 yaşımdayım.Çoğunuzun küçüğüyüm, fakat yazımda geçen tüm araçları test ettim. Hepsini.
    Yaşım 22-26 aralığında olsaydı kuşkusuz Volvo S60 alırdım.
    Volvo S60 2015 model 1.6 Powershift dizel, R-design (en fulü) 119 Bin tl. Bence bedava ve görüntüsü mükemmel bir araç.
    İç donanım olarak dizayn olarak aşırı saçma, dede arabası gibi ama dışardan öyle diyemeyiz asla.
    Kafanızın bir yerine S60 'ıda yerleştirin. Ömürlük ve mükemmel bir araç. Ben Siyah renk hastasıyım. Estoril mavi falan filan bütün renkler bana boş geliyor. Heleki beyaz.Koskoca BMW aliyorsun Mercedes aliyorsun aliyorsun da aliyorsun beyaz aliyorsun. Bana okadar çok basit geliyor ki, beyaz gözümde adeta basitliği temsil ediyo.
    Yazdığım çoğu şeyin konuyla pek alakası yok sadece görüşümüzü yazmak istedim.

Benim Aracımın (F20 116ED 2015) teslimat tarihi Haziran sonu. (20-30) Araç Haziran'ın 20 sinde dahi gelse çıkarmayıp Borusan'da yatıracağım. Niye diye sorarsanız tamam 124 bin lira verdim ama Haziranda çıkarırsam 10 gün yüzünden 450 TL 6 aylik bandrolünü ödemek zorundayım. Ne gerek var? Para kolaymı kazanılıyor. Cebimden paralar aksada taşsa da çıkarmazdım. İNŞALLAH Rabbim beni utandırmaz. Sevdiği arabayı alan hiç kimseyi utandırmaz. Açıkcası ben BMW hariç tüm arabaları boş görüyorum. Hele ki opel. Astra K çıkarmış, iç dizayn bukadarmı basit ve saçma olur ya. Ben Yeni kasa M Sport 118i ye bindiğimde sebepsiz, görmemiş gibi bir sırıttım. İstemsiz. Araç çünkü tüm isteklerimi karşılıyor, bir sevgili bir aile gibi beni sarıyor, elimi uzattığım her yerde kullanışlı bir düğme resmen araç benle iletişim halinde. Bunu da BMW 'den başka hiç bir markada görmedim.

Saygılarımla.

OKUYAN OKUMAYAN HERKESDEN ALLAH RAZI OLSUN. İNŞALLAH CÜMLEMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

• Tepeye açılan çıkma dijital ekrandan inatla vazgeçmiyor adamlar, Mercedes'de aynen öyle!.
  • Yeni araç alan cnk56 ve AKUAMARİNTEM araçlarınız hayırlı olsun. 1 serisinde %10'luk bir indirim yapmışlar. Bu indirim oranı doğru mu? Herkes bu oranı alabiliyor mu. Ben sorduğumda %5 indirim yaptılar.
  • cnk56 kullanıcısına yanıt
    aşırı objektif güzel bir yazı olmş bahsettiğiniz arabaların içleri ve verdiği zevkler konusunda aynı düşünüyoruz :D
  • cnk56 kullanıcısına yanıt
    ne demek :D yaşlarımız yakındır belki ondan aynı düşünüyor olabiliriz bende 24 yaşındayım bende makyajlı 3 serisi bekliyorum 320ied modelini bakalım. Yaşım daha genç olduğu için de bazen 1 serisi düşünmüyor değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

ne demek :D yaşlarımız yakındır belki ondan aynı düşünüyor olabiliriz bende 24 yaşındayım bende makyajlı 3 serisi bekliyorum 320ied modelini bakalım. Yaşım daha genç olduğu için de bazen 1 serisi düşünmüyor değilim.

benim BMW de en çok beğendiğim kasa E90 ve E60. Biraz daha yaşım olsaydı güzel bi E60 kapardımda nasip, senin yaşında olsaydım ki ben 19 yaşındayım. 24 yaşına geldiğimde tercih edeceğim araç yüksek ihtimalle senin gibi 3 kasa olurdu. Hele ki simsiyah olacak tadından yenmez:D
  • Bir önceki 1 serisi ile makyajlı serinin iç ve dış boyutları aynı mı?
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    Özel sipariş için ne kadar bir süre beklemeniz gerekiyor.

• D.Ş.-İZMİR D kullanıcısına yanıt
    Üretime gireceği tarihten sonra 2 ay.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    muhtemelen fiyatlar borusan sıfır km den pahalıdır.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 6 Mayıs 2015; 2:57:51 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.