Şimdi Ara

Makyajlı BMW 1 Serisi 2015 Tanıtıldı! (Ana Konu) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
10
Favori
29.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cnk56

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay06

Yeni araç alan cnk56 ve AKUAMARİNTEM araçlarınız hayırlı olsun. 1 serisinde %10'luk bir indirim yapmışlar. Bu indirim oranı doğru mu? Herkes bu oranı alabiliyor mu. Ben sorduğumda %5 indirim yaptılar.

ben konuştuğumda %5 indirim %1 de yönetici falan filan indirimi var diye söylendi %6 lık dilimden faydalandım diye biliyorum.
    138 Bin liradan 124bin liraya % kaç oluyorsa okadar herhalde :) bu ara da istanbulda oturuyorsan aracı borusandan alacaksan Borusan Avcılar Merkez Bayii 'ne git Lütfi Selek 'i sor. Onunla görüş, böyle kafa dengi her türlü isteğine cevap veren birini bulamazsın. Farklı bir sorun olursa cânı gönülden cevaplamaya hazıırım

Yalnız 138 binden 124 bine düştülerse indirim oranı %10 oluyor. Eğer bu oran herkese veriliyorsa hemen 177'lik m paket siparişi veriyorum çünkü oluşturduğum araç 130 bini buluyor %10'la 117 bin gibi bir rakam çıkar.

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt
    138 bin o günün kuruna göre hesaplayınca çıkıyor. Sonra sabitlenen kurdan hesaplanıp, en sonda indirim uygulanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pistachio kullanıcısına yanıt
    :d anladım yolunu bulmuşlar yani.. o zaman indirim %6 civarı
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa 1 serisinde yerden yükseklik 140mm den 157mm ye yükseltilmiş gibi geldi. Tam olarak da emin olamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı? 2012 116d kullanıcısıyım ve önümüzdeki aylarda yenilemeyi düşünüyorum aracı. İlk tercihim yine 116d olacak. Düz vites devam mı yoksa otomatik mi daha karar veremedim. Eğer yerden yüksekliği arttırılmış ise tercihinde büyük etkisi olur. Ayda yılda 1 olsada dağa bayıra girmeyi seven birisi olarak sadece bu yüzden crossover lara bakmaya başlamıştım. Aslında gönlüm X1 x-line da ama maddi olarak biraz aşıyor beni. Umarım ileride o da kısmet olur.

Edit: 140mm devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barangim -- 13 Mayıs 2015; 16:03:22 >
  • Bu yeni kasada xdrive var mi?

• Gecen gordum onune den geldi. Arkasi fena degil ama sanki eski kasa bir tik daha iyi gibi

• berden kullanıcısına yanıt
    Evet var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son 21 mayıs da başlığa birşeyler yazılmış, aracı alan arkadaşlar nerdesiniz? nedir yorumlarınız? sürüş deneyimleriniz? bakın hala almayı düşünenler var burada, arabayı aldınız hala inemediniz galiba :D :D

borusan istinye ile 1 haftadır konuşuyorum makyajlı 116d(otomatik) + joy paket + M direksiyon 105,500 TL fiyat verdiler. kasımda 2000 TL gibi bir indirim daha olur büyük ihtimalle, sene sonunu bekleyip öyle alacağım aracı ancak hakkaten duyduğumuz okuduğumuz şehir içi 4,5 litre efsaneleri doğrumudur?
  • z.burakcu Z kullanıcısına yanıt
    Herkes yüzde 6 indirim yapıldıgını söylüyor. Biraz yüksek fiyat vermişler size. yüzde indirim yapılırsa aldıgınız paket 103.500 yapması lazım.
  • elfmariachi E kullanıcısına yanıt
    Hadi ya... ben de iyi fiyat aldim diye seviniyodum vay arkadaş

Cok sagolasin tekrar bi konuşayım

• quote:

Orijinalden alıntı: z.burakcu

en son 21 mayıs da başlığa birşeyler yazılmış, aracı alan arkadaşlar nerdesiniz? nedir yorumlarınız? sürüş deneyimleriniz? bakın hala almayı düşünenler var burada, arabayı aldınız hala inemediniz galiba :D :D

borusan istinye ile 1 haftadır konuşuyorum makyajlı 116d(otomatik) + joy paket + M direksiyon 105,500 TL fiyat verdiler. kasımda 2000 TL gibi bir indirim daha olur büyük ihtimalle, sene sonunu bekleyip öyle alacağım aracı ancak hakkaten duyduğumuz okuduğumuz şehir içi 4,5 litre efsaneleri doğrumudur?

Bu konu ilerlemiyor. Başta açıldi ama ilgi gormedi gerekli bilgileri almak istiyordaniz. Bmw F20 konusuna bakmanizi tavsiye ederim. Makyajlı makyajsiz orda konusuluyor.

• Merhaba arkadaşlar, 2014 model 116d ed joy paket sunrooflu aracım var. Aslında aracımdan memnunum ama hep gönlümde m paketi yatıyordu ve m paket ile değiştirmek istiyorum. Şimdi aracın yeni makyajlı halini görünce çok daha hoşuma gitti ve kısa süre sonra yeni 1 serisiyle takas etmeyi düşünüyorum. Yeni modelde 1.18i ile 1.16e ed yine aynı fiyatta ve dizel otomatik versiyonu da 10.000 tl kadar pahalı çıkmış. Yeni gelen dizel otomatik versiyondaki motor yeni midir, bu motor ile ilgili detaylı bilgisi olan var mı acaba?
    1.18i m paket ile 1.16d otomatik joy paket hemen hemen aynı fiyatlarda, siz olsaydınız hangisini alırdınız? (Çok kilometre yapan biri değilim.Yılda 15.000 km max.)
  • Bmw 1 serisi M paketle beraber bence Mercedes ve Audi yi aynı segmentteki araçlarına göre geride bırakmıştır.
  • FERROKROM kullanıcısına yanıt
    1.18i ALIN geçin .. Çok az yakıyor , çok daha performanslı .. En önemlisi Zf şanzıman var Otomatik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 116d zf zaten tam otomatik olarak ,116d dci motormu kullanıyor bilgisi olan varmı

• powersky kullanıcısına yanıt
    Dci yi Mercedes kullaniyor, Bmw degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba m performance araçlarda bulunan şeritleri nereden alabilirim.

• Konuyu yeniden hoplatmak istemezdim ancak çok arada kaldım.

116d Türkiye + Joy paket
    geri görüş
    anahtarsız giriş ve çalıştırma
    Usb bağlantısı
    led farlar avantajları ile önce çıkıyorken
    daha şık iç tasarım
    iç hacim ile ilgili ciddi şüphelerim var (boyun 192cm). Aracı çoğunlukla tek başıma kullanıyorum fakat yine de düşündürüyor beni.

A3
    Ambiante + Xenon + Katlanır Ayna
    kaliteli malzeme
    auto hold
    geniş iç hacim (116d'ye kıyasla)
    bunların yanında anahtarsız giriş yok, Usb yok vs.

bu şartlarda fikirleriniz nedir.
  • 116d 119.700 küsür fiyat verdıler, katlanır ayna cruıse kontrol,adaptif led far opsiyonları var joy paket fiyata dahil sizce nasıl fiyat ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.