Şimdi Ara

Makyajlı FOCUS II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir düşünme ve araştırma neticesinde F2 1.6 tdci 'ya karar verdim ama söylentiye göre 2008 şubat da yeni makyajlı kasa çıkıyor.Bende kararsız kaldım şimdi.Çünkü şu anda 1.6 tdci de epey bir indirim var ama acaba makyajlı kasada mevcut kronik sıkıntılar giderilmiş midir?
    Makyajlı focusta özellikle bu kabin içi lastik ve asfalt gürültüsü ,kapılardan-konsoldan gelen tıkırtılar ile şu 100 km üstünde gelen rüzgar sesine de bir çare bulunmuş mudur acaba?
    Makyajlı focusta ne gibi değişiklikler var?,bilginiz var mı? Sadece ön farlar mı değişiyor yoksa donanım farkları olacak mı acaba? Malzeme kalitesi ve işçilik kalitesi artar mı?
    Eğer bu konularda iyileştirmeler varsa sanırım şubatı beklemeye ve bir kaç bin ytl daha vermeye değer bence sanırım,siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk33 -- 19 Ekim 2007; 16:52:16 >

• Focus 1.6 TDCi Ghia HB kaç YTL'den gidiyor?
    Ne kadar indirim var bunlarda?
    Birader düşünüyor da...

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Arkadaşlar uzun bir düşünme ve araştırma neticesinde F2 1.6 tdci 'ya karar verdim ama söylentiye göre 2008 şubat da yeni makyajlı kasa çıkıyor.Bende kararsız kaldım şimdi.Çünkü şu anda 1.6 tdci de epey bir indirim var ama acaba makyajlı kasada mevcut kronik sıkıntılar giderilmiş midir?
    Makyajlı focusta özellikle bu kabin içi lastik ve asfalt gürültüsü ,kapılardan-konsoldan gelen tıkırtılar ile şu 100 km üstünde gelen rüzgar sesine de bir çare bulunmuş mudur acaba?
    Makyajlı focusta ne gibi değişiklikler var?,bilginiz var mı? Sadece ön farlar mı değişiyor yoksa donanım farkları olacak mı acaba? Malzeme kalitesi ve işçilik kalitesi artar mı?
    Eğer bu konularda iyileştirmeler varsa sanırım şubatı beklemeye ve bir kaç bin ytl daha vermeye değer bence sanırım,siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWhitney -- 19 Ekim 2007; 17:22:30 >

• Ewt ne kadar indirim var?
    quote:

Orjinalden alıntı: Estradiol

Focus 1.6 TDCi Ghia HB kaç YTL'den gidiyor?
    Birader düşünüyor da...

quote:

Orjinalden alıntı: ufuk33

Arkadaşlar uzun bir düşünme ve araştırma neticesinde F2 1.6 tdci 'ya karar verdim ama söylentiye göre 2008 şubat da yeni makyajlı kasa çıkıyor.Bende kararsız kaldım şimdi.Çünkü şu anda 1.6 tdci de epey bir indirim var ama acaba makyajlı kasada mevcut kronik sıkıntılar giderilmiş midir?

• 39 civarına bulunur tahminimce
  • kapılardan gelen tıkırtılar dışındaki dediklerini yaşamıyoruz
    birdaha incele istersen 100km hız üzerinde rüzgar sesi falan gelmiyor
    genelde 100km üstü hızlarda seyrediyorum iyi biliyorum.
    Asfalt gürültüsü trend line ların üzerinde bulunan orjinal lastiklerinin çoğunun Hankook marka olmasından dolayıdır.
    Bu lastiği başka aracada takarsan yine ses gelir birşey değişmez.
    Goodyear F1 lastik al keyfine bak
  • quote:

Focus 1.6 TDCi Ghia HB kaç YTL'den gidiyor?
    Birader düşünüyor da...

2 gün önce bayi de test sürüşü yaptım ve bana f2 1.6 tdci ghia metalik boya için 41750 teklifi verdiler.Aslında sanırım biraz daha pazarlık yapılsa az daha indirim yapacaklar gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk33 -- 20 Ekim 2007; 16:29:18 >
  • quote:

kapılardan gelen tıkırtılar dışındaki dediklerini yaşamıyoruz
    birdaha incele istersen 100km hız üzerinde rüzgar sesi falan gelmiyor
    genelde 100km üstü hızlarda seyrediyorum iyi biliyorum.
    Asfalt gürültüsü trend line ların üzerinde bulunan orjinal lastiklerinin çoğunun Hankook marka olmasından dolayıdır.
    Bu lastiği başka aracada takarsan yine ses gelir birşey değişmez.
    Goodyear F1 lastik al keyfine bak

Hocam ne bileyim değişik forumlarda okuduğumda hemen hemen hepsinde f2 ile şikayetler var tıkırtıi ,rüzgar sesi,yetersiz izolasyon ,özensiz işçilik,malzemeden çalma,turbo borusu arzaları vb... tabi bunlar ister istemez f2 yi çok istememe rağmen benim canımı sıkıyor.. Ne bileyim bile bile lades demek istemiyorum onun için de emin olmak istiyorum.Risk almak istemiyorum.Bundan dolayıdır aklımda bir soru acaba bu sorunlar makyajlı focusta da giderilir mi? Acaba beklemeye değer mi? Bazende aklıma başka alternatifler geliyor .Örneğin c-max gibi.Onunla ilgili fazla şikayet yok gibi, ama ondada focus hb nin yol tutuşu olmaz sanırım. İnanın ki rüyama bile siyah f2 tdci 5 kapı giriyor.Sizce bunca sorun ihtimali ve potansiyeli varken focus 5 kapı takıntım doğrumu? Yoksa gönül rahatlığıya şimdiki f2 yi veya makyajlısını bekleyip almalıyım mı? Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk33 -- 20 Ekim 2007; 17:05:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Buraya soeduğuna öre sen o arabayı alma git başka bir araba al

Çok zoruna gitti bey efendi! Buraya sormıyacam da nereye soracağım.
  • quote:

Zoruma gitmedi yaw ne kadar alıngansın!

Ama sen yine de focus alma git başka marka-model bir araç al ZATEN alınganlar focus alamaz!

Hadi FOcus aldın diyelim ALINANSIN ya bu sebeple çok üzülürsün kafanı duvarlara vurursun. Ben seni düşünüyom alma diyom alırsan sen bilirisin.

Alıngan birisi değilim sadece uslubun hoşuma gitmedi. Ben burada 7-8 yıl bineceğim ve ortalama 40 bin lira para vereceğim araç için insanların fikirlerini almak istiyorum,insanlar ile polemiğe girmek için burada zaman harcama niyetim yok. Eğer konu hakkında düşüncelerini belirteceksen söyle yok alaycı bir uslup ile dalga geçeceksen başka kapıya. Benim marka takıntım yok ,tek derdim vereceğim para ile alabileceğimin en iyisini makul olanını almak o kadar.Bunun içinde forumdaki arkadaşların önerilerine başvurmak istedim,fikirlerini seviyeli olarak paylaşanlarada buradan teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk33 -- 22 Ekim 2007; 15:14:35 >

• Anlamayana ne yapabilirsinki..."Eğitim şart" abi işte

,,
  • Son kararım, şubatı bekleyeceğim yeni yüzlü f2'yi görmeden hiç bir şey almayacağım.
  • arkadşlar sabah aldığım autoshow dergisinde 308 e karşı yapılan testler vardı .Golf birinci , auris ve focus ikinciliği paylaşmış , 308 ise 5. olabilmiş ,

Ayrıca makyajlı focusun şu anki focus tan tam 1000 parçasının tamamen farklı olduğu yazıyor , ancak teknolojik altyapıda bi değişiklik yok,

Kısace belki malzeme kalitesi artabilir, ancak malzemelerden daha çok arabanın ön tarafı komple değişmiş gibi görünüyor.
  • 2008 şubatı ben de bekliyorum... güncel kasanın ön far yapısını ilk olarak 2005 yılında ford plazada görünce beğenememiştim . kısmet 2008 şubat ayı'naymışş..
  • quote:

2008 şubatı ben de bekliyorum... güncel kasanın ön far yapısını ilk olarak 2005 yılında ford plazada görünce beğenememiştim . kısmet 2008 şubat ayı' naymışş..

+1
  • hocam otosanda tanıdıklarım var.bana yeni kasa için 2008 ağustosu bekle dediler.
    bu 2008 şubatta nerden çıktı yahu.kim uydurdu bunu?
  • quote:

Launching in 2008
    Find out more about the bold new Ford Focus which was recently revealed at the Frankfurt Motorshow. This updated model will launch early in 2008.

eskiden şubat yazıyodu, şimdi 2008 in başları diye değiştirmişler.

http://www.ford.co.uk/ie/foc_c307/-/focmca/-/-/-/200
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.