|
Makyajlı Hyundai Tucson Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı
-
-
Bu kasayı bi türlü sevemedim. Direksiyon da bana Camaro'yu hatırlattı nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 21 Mayıs 2024; 15:39:34 >
-
bimem ne hanımın değişimi, bu arada hala kuru dct ise bela gerçekten garanti bitince
-
daha iyi midir bilmem ama tasarım olarak çekicilik olarak tiguan bunu çiğ çiğ yer
-
Tiguan neresi çekici yahu. Rline olmadıkça albenisi yok. Rline ile kurtarıyor biraz. Bence tucson daha yakışıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni tiguani gerçekte canlı gördüm emin ol bırak tucsonu şuan ki hiç bir rakibini tasarım anlamında çiğ çiğ yiyemez. Eski model vw gibi duruyordu .
içi güzel tiguan ın daha havadar ve çekici ama dışı değil haklsınız
-
buna anca derim
-
Ya bunun iç tasarımı zaten güzeldi. Emek verilmiş ve bir albenisi vardı. Şimdi herkes gibi olmuş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şu vitesi niye direksiyona almışlar ki, hiç sevmiyorum bunu. Önceki kasanın orta konsolu daha iyiydi. Bir de Tiguan'da ıslak kavrama varken bunun sorunlu şanzumanını almak büyük risk. Ucuz da değil.
-
2021 Prime Tucson var borcum olmasa satıp bunu alırım
-
Yeni araçlarda artık böyle olacak gibi. Orta bölümün ferah olması açısından çok daha verimli. Zaten otomatik araçta harekete başlarken kullanılıyor sonrasında boşuna ortalıkta yer kaplıyor. Böyle olması çok daha kullanışlı.
-
Model olarak güzel ancak makyajla daha kötü olmuş. Isınma sorunu olan dct şanzıman ile bence alinmaz zaten
Sizde dikkatli bakar ve uslu bir çocuk olursanız dışarıdaki değişimleri görebilirsiniz :)
-
Hyundai hep bir standartta zaten. bunlar da güzel
-
Neden bu kadar sık makyaj yiyor bu araç
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her gün sabah akşam işe git gel İstanbul trafiğindeyim daha ısınma uyarısı almadım. Yeni kasada bu sorun neredeyse yok gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kasa çıkalı 3 yıl oldu galiba? Makyaj için normal bir süre.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Tiguan neresi çekici yahu. Rline olmadıkça albenisi yok. Rline ile kurtarıyor biraz. Bence tucson daha yakışıklı. |
Yeni tiguani gerçekte canlı gördüm emin ol bırak tucsonu şuan ki hiç bir rakibini tasarım anlamında çiğ çiğ yiyemez. Eski model vw gibi duruyordu . |
daha iyi midir bilmem ama tasarım olarak çekicilik olarak tiguan bunu çiğ çiğ yer
|
bimem ne hanımın değişimi, bu arada hala kuru dct ise bela gerçekten garanti bitince |
Benzer içerikler
- kalplerin anlamı
- spotify jam nasıl başlatılır
- whatsapp şekilli yazma
- hepsiburada premium ücreti
- instagram threads nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X