|
Makyajlı Mercedes-Benz A-Serisi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
2020-2022 kasa tasarım
Audi > Bmw > Mercedes
A5 ve 420 liste başı
(A5 coupe sıralama dışı çok eziyor)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 14 Mart 2023; 13:25:16 >
-
Mercedes e serisinden başlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dedi cebinde beş kuruş olmayan adam
2013 yılında CLA 200 modelini incelerken baz paket 133 bin üst paket 145 bin ve AMG paket 340 bindi. Şu anda A serisi modellerin fiyatı 10 sene öncesinin 10 katına gelmiş durumda. İşin ilginç tarafı asgari ücret 2013 yılında net 846 TL (net) iken 2023 yılında 8506 TL (net) ücrete ulaşarak 10 katına gelmiş durumda. Fakat o zamanlarda bu arabaları almak daha mümkün gözüküyordu, şu an geldiğimiz noktada bu arabaları almak tamamen hayal gözüküyor. Neden olduğuna anlam veremiyorum, ara ara aklıma gelip beni düşüncelere iten bir durum bu. Buradaki arkadaşlar sizler de aynı şekilde mi hissediyorsunuz? Yoksa o zamanlarda da bu arabalara erişmek bu kadar hayal mıydı?
-
biri bana bu arabayı nasıl alabileceğimi anlatabilir mi? çaktırmadan hırsızlık yaparak ya da kul hakkı, haram, çalarak, indirgandi yaparak.. ne şekilde olursa olsun. ben bu arabayı nasıl alabilirim.
çalışarak hem de çok çalışarak tekerini bile alamıyorum. kimse kalkıpta bana çalışsan alırsın, işini düzgün yapsan almıştın gibi safsatalarla gelmesin. öyle bi dünya yok.
bana gerçekten bu arabayı nasıl alacağımı anlatın. milletin bi akşam yemeğine ödediği parayı ben hayatım boyunca çalışsam dahi kazanamayacam. millet bu parayı nafaka olarak ödüyor. keyfi harcıyor.
-
Emekli ve memurların maaşı eridi en çok. En düşük emekli maaşı asgari ücretten yüksekti, şimdi 5500 lira. En düşük memur maaşı eskiden iki asgari ücretti şimdi 11848 lira.
-
Onca şey yaşandı ama hala akıllanmayan bir toplum olarak biz bunları hak ediyoruz. Hiçbir zaman böyle bir otomobil alamayacağız gerçek bundan ibaret. İşin kötü tarafı da şu z kuşağı denen tiplerin de bir şeyden haberi yok. Adamın biri çıkıp saçma sapan dans ediyor diye oy vereceğini söyleyen bir gençlikten de bişey beklememek lazım. Sittim sene olmayacak bizden bişey ancak öküzün trene baktığı gibi bakarız bu arabalara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 14 Mart 2023; 16:26:29 >
-
İç tasarımı çok hoşuma gidiyor
İnsanlar iyi şirketlerde çalışarak bu araçları kolayca alıyorlar. Şuan uluslar arası şirkette beyaz yakalı biri ortalama olarak 50 bin TL maaş alıyor , müdürlerin maaşları daha da fazla . Ekstra olarak bu çalışanlara şirket aracı veriliyor , yemek paraları maaşdan bağımsız olarak yatıyor . Prim vs bunları saymıyorum bile. İstanbul da her yer Mercedes , BMW dolu . Bunların insanların hepsi hırsız olamaz de mi . Yorum yaparken düşünerek yapın lütfen .
haklısın ama arkadş da haklı zira sadece kamuda değil özel sektörde de nepotizm son derece yaygın.
-
Çalıp çırpmadan hak haram yemeden almak zor üst segment araçları. Nerede müteahhit çocuğu görsem, nerede bankada para çeviren adam görsem hepsinin altında BMW, Mercedes vs. İsim soyisime özel alınan plakalar falan. Artık İstanbul trafiğinde bunlara rastlamak çok kolay.
Bunlar gittikleri bir mekanda bir gecede senin maaşını bırakıyorlar öyle düşün. Küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz ne yapalım…
Mercedes'in en alt segment aracı nasıl 1.4 milyon TL olabilir ya? Ortalama bir beyaz yakalı çalışan için bile hayal bu arabalar artık.
-
allahla kitap sat. parayı vurursun.
-
amg de farlar eco led diye tabir ettiğimiz merceksiz farlar, mercekli led farlar multibeam adlı opsiyon olarak geliyor bunu bile opsiyon yapmışlar
-
hocam sizde o beyaz yakalılardan mısınız?
-
Şu çalıp çırpma meselesinden de artık gına geldi.
Eşek gibi çalışmaktan ziyade doğru ve nitelikli iş yapmak yetiyor.
Ben dış ticaret yöneticisiyim. Uluslararası ticaret mezunuyum, dış ticaret uzmanlığına dair tüm sertifikaları aldım, yurtdışı sabel eğitimlerine kadar her türlü geçerliliği olan sertifikaya sahibim. Uzun yıllardır dış ticaret uzmanlığı yaptım, hatta bir dönem otomotiv sektöründe de çalıştım. Kendi dış ticaret danışmanlığı şirketimi kurdum.
İşlerimde gayet güzel, çalmadım, çırpmadım. Milleti kazıklamadım, yeri geldi stresten sağlığımı kaybettiğim anlar dahi oldu. Şu içinde bulunduğum dönemde de kalp sağlığım iyi değil. Ancak düzelecek diye bekliyoruz. En azından çözümsüz, tedavisiz bir dert değil.
Ha ne yapmadım, 38 yaşına geldim. Evlenmedim, çoluğum çocuğum olmadı. Zamanında kazandıklarımla da ya biriktirdim ya da güzel yatırımlar yaptım. 11 senedir F20 116i Sport Line araca biniyorum. G*tüm başım ayrı oynamadı, 2 senede bir otomobil değiştirmedim. Bugün gayet sıfır X3 20d xDrive alabilecek param var. Ancak vergi gereksizliği yüzünden almıyorum. 1 serisi de bana yetiyor üstelik 157.000 km'de. Sorunsuz.
Siz hala bu marka otomobillere sahip olan herkesi çalıp çırpmakla itham ediyorsanız, oturun kendi yap(a)madıklarınıza bakın. Sonra bakarsınız elalemin ne yaptığına...
-
Mercedesin yeni direksiyon tasarımı güzel olmuş geçen E serisi bir araçta gördüm hoşuma gitti gerçekten
-
Ne calip cirpmasi, sen bu paralari yuksek paralar mi saniyorsun?
Eger yaptigin iste iyi, bulundugun ortamda vazgecilmez olabilir ve hayatini da gunluk yasamazsan bu tarz araba/evleri cok da rahat alabilirsin.
Ha sen alabildin ki dersen, ben 20'li yaslarda gunluk yasamanin dibine vurmus ve normal bir araba ve ev disinda birseye sahip olamamistim. Simdi istesem bu tarz bir arabayi alirim ama niye milletin yarisina aldigi arabaya 2 kat fiyat vereyim (vergi).
Sacmalik geliyor
He kardeş doğru diyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
biri bana bu arabayı nasıl alabileceğimi anlatabilir mi? çaktırmadan hırsızlık yaparak ya da kul hakkı, haram, çalarak, indirgandi yaparak.. ne şekilde olursa olsun. ben bu arabayı nasıl alabilirim.
çalışarak hem de çok çalışarak tekerini bile alamıyorum. kimse kalkıpta bana çalışsan alırsın, işini düzgün yapsan almıştın gibi safsatalarla gelmesin. öyle bi dünya yok. bana gerçekten bu arabayı nasıl alacağımı anlatın. milletin bi akşam yemeğine ödediği parayı ben hayatım boyunca çalışsam dahi kazanamayacam. millet bu parayı nafaka olarak ödüyor. keyfi harcıyor. |
Dedi cebinde beş kuruş olmayan adam |
2013 yılında CLA 200 modelini incelerken baz paket 133 bin üst paket 145 bin ve AMG paket 340 bindi. Şu anda A serisi modellerin fiyatı 10 sene öncesinin 10 katına gelmiş durumda. İşin ilginç tarafı asgari ücret 2013 yılında net 846 TL (net) iken 2023 yılında 8506 TL (net) ücrete ulaşarak 10 katına gelmiş durumda. Fakat o zamanlarda bu arabaları almak daha mümkün gözüküyordu, şu an geldiğimiz noktada bu arabaları almak tamamen hayal gözüküyor. Neden olduğuna anlam veremiyorum, ara ara aklıma gelip beni düşüncelere iten bir durum bu. Buradaki arkadaşlar sizler de aynı şekilde mi hissediyorsunuz? Yoksa o zamanlarda da bu arabalara erişmek bu kadar hayal mıydı?
|
İnsanlar iyi şirketlerde çalışarak bu araçları kolayca alıyorlar. Şuan uluslar arası şirkette beyaz yakalı biri ortalama olarak 50 bin TL maaş alıyor , müdürlerin maaşları daha da fazla . Ekstra olarak bu çalışanlara şirket aracı veriliyor , yemek paraları maaşdan bağımsız olarak yatıyor . Prim vs bunları saymıyorum bile. İstanbul da her yer Mercedes , BMW dolu . Bunların insanların hepsi hırsız olamaz de mi . Yorum yaparken düşünerek yapın lütfen . |
Çalıp çırpmadan hak haram yemeden almak zor üst segment araçları. Nerede müteahhit çocuğu görsem, nerede bankada para çeviren adam görsem hepsinin altında BMW, Mercedes vs. İsim soyisime özel alınan plakalar falan. Artık İstanbul trafiğinde bunlara rastlamak çok kolay. Bunlar gittikleri bir mekanda bir gecede senin maaşını bırakıyorlar öyle düşün. Küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyoruz ne yapalım… |
allahla kitap sat. parayı vurursun.
|
Benzer içerikler
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- whatsapp"ta çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek
- whatsapp durum beğenme
- whatsapp hesabı silme
- iphone instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X