< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 26 Eylül 2024; 18:59:57 > |
Makyajlı Renault Captur Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)
-
-
Sanki 99 model panoya Japon la tableti yapıştırmış koymuşlar, oldu bitti :D
-
Aynı fiyatlara 280 bglik Alfa Romeo Junior Electrica Speciale var. Onu tercih etmek daha mantıklı.
-
Honda Civic 182 beygir sıfır araç varken.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motoru yağ kaçıran egea ile Renault karşılaştırılamaz.
ekranın durumu can sıkıcı
-
Reanult un şu dikine ekranları çok kötü duruyor.
-
3. sınıf bir aracın fiyatına bak. Ne hale geldi memleket..
-
Yarın renaulta iş başvurusu yapın
kazığın ucunu yağlamış B segment bir arabaya bu parayı isteyen bir firma sizden daha iyi satış temsilcisi bulamaz:)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani? Yeni Megane dan bile daha pahalı!?!
-
Ne şahlandık be Reno 2 milyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Togg al yeğenim yerli dehnoloji...
-
2022 egea cross ve 2023 clio kullandım. Bu dediğin gerçeği yansitmiyor hocam
Arkadaşım filo indirimiyle 1.9m a bmw x1in elektriklisini aldı bunlar captur satıyor
Yahu bu Renault olmasa, kalitesiz ama pahalı araç nasıl olurmuş öğrenemeyecektik. Olaya bir de bu taraftan bakın lütfen
-
Fiyattan bağımsız olarak, dış görünümünü beğendim. İç mekanda ise tablet ekranı yan çevirmek gerek:) 1.3 160 bg motor ise bana göre en öne çıkan özelliği. Özellikle 3 silindirli 1.0 motorlardansa bu motoru her halükarda tercih ederim.
Başta da yazdığım gibi bu yorrumu fiyattan bağımsız yazdım.
4 yıldızda kalmış
-
Omodanin gözünü sevim ya
Ben mi yanlış görüyorum, kabin içi tutamaklar yok mu bu arabada? Neredeyse 2 milyona yakın para vereceksiniz ama çok basit olmakla birlikte fazlasıyla kullanışlı bu tutamakları araca koymayacaksınız... Sebep?
Yani ben yolcu olarak bindiğimde bu tutamakları arıyorum. Çok ilginç gerçekten... resmen araba almama sebebi benim için. Midem bulanıyor bu tür kurnazlıklardan.
Mesela Bayonda da kabin içi sarı halojen aydınlatmalar var. Ya gözünüzü seveyim ne kadar olabilir led beyaz aydınlatma maliyeti... iğrenç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X