|
Makyajlı Toyota Yaris Hybrid ve Yaris Cross Hybrid Türkiye'de
-
-
Motorun hacmi yazmıyor. Bizde hacme göre vergi alınıyor. O'da VERGİ dilimini belirliyor. -
1490 cc -
-
Corolla fiyatına yaris. -
Full yaris 1500 den kampanya 1400 satıyorlar Allah akıl fikir versin 2 lt az yakican diye vereceğin paraya gel -
ötv oranları resmen orta direğin içinden geçti. bu arabaya bu fiyatı ancak zengin babalar özel üniversitede okuttukları kızlarına hediye olarak alır o kadar. başlarım böyle fiyata, ben daha 1-2 yıl bu otomobil forumuna girmeyeceğim çünkü artık sinirlerim bozulmaya başladı. CH-R'ı ilk 1.580 milyon'a çıkarmışlardı, belki dedim şu arabayı lansman fiyatına 1200'e alırım ama şu minnacık araba bile 1500TL olmuş. yok aga, dizel manuel devam. Otomobil forumlarına da elveda.
-
geçen seneye göre fiyatlar daha ucuz. enflasyonu da hesap edersen yarı fiyatına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 5 Haziran 2024; 23:40:51 > -
Geçen de buna benzer bir haber yapmışlardı. Aynen bu havalı kasa Türkiye’ye gelmedi, bildiğiniz mini Rav4 onun yerine eski ucuz görünümlü arabaya makyaj yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 6 Haziran 2024; 1:36:51 > -
Bu kasa Asya pazarı için biz Asya ülkesi olmadığımıza göre bize Fransız üretimi olanlar geliyor mecburen. Biraz okuyun araştırın, yabancı diliniz yoksa translate var. -
Yaris crossun kasası değişmesine rağmen eski kasayı ülkemizde devam ettirmeleri toyotanın bize verdiği değeri gösteriyor.Almayın,aldırmayın. -
Dostum Avrupa nın hangi ülkesinde senin bahsettiğin kasa satılıyor? -
şu 130'luk motoru Corolla ve Corolla Cross'a neden koymazlar...
anlamak mümkün değil...
yap şu motorları artık 1.0, 1,2... niye downsize etmezsin...
hala 1992 yılı ar-ge motor...tamam iyi güzel ölümsüz ama ödetme şu mtv veya ötv'yi bize...
duy lan bizi Toyota...
-
Corolla Cross ve Yaris Cross'un Hindistan'da satılan kasası ne kadar kalitesi ve agresif ise Türkiye'de sattıkları araçların kasası o kadar dandik. Türkiye'de satılan Corolla ve Yaris Cross Toyota'ya yakışmayan kaliteye sahipler -
şu arabaya en azından 4 yetişkin sığabilseydi.
arka koltuklardaki hacim içler acısı.
b segmenti otomobiller verilen parayı hak etmiyor -
Arka koltuğu hapisane odası olan araba -
Cross'un eni boyu kısalmış içi daralmış teşekkürler Toyota büyük hizmet
-
Zaten yeterince kısa değil miydi?
-
Son zamanlarda Toyota ne yapmak istiyor anlamadım.Sanki diyor ki ben SUV çok üreteyim ama satmayım.
Bu sene içerisinde
- Yeni Lexus
- Makyajlı Toyota C-HR
- Makyajlı Toyota Yaris Cross
Yukarıda ki otomobiller nerdeyse bir birinim kopyası gibi ve 2024 yılında satıştalar.
Tek esprisi TOYOTA HYBRİD Motor ve az yakması.
Ben olsam içlerinden Makyajlı Toyota C-HR 2024 tercih ederdim.
-
Chr makyajlı değil yeni kasa
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ötv oranları resmen orta direğin içinden geçti. bu arabaya bu fiyatı ancak zengin babalar özel üniversitede okuttukları kızlarına hediye olarak alır o kadar. başlarım böyle fiyata, ben daha 1-2 yıl bu otomobil forumuna girmeyeceğim çünkü artık sinirlerim bozulmaya başladı. CH-R'ı ilk 1.580 milyon'a çıkarmışlardı, belki dedim şu arabayı lansman fiyatına 1200'e alırım ama şu minnacık araba bile 1500TL olmuş. yok aga, dizel manuel devam. Otomobil forumlarına da elveda. |
şu arabaya en azından 4 yetişkin sığabilseydi.
arka koltuklardaki hacim içler acısı. b segmenti otomobiller verilen parayı hak etmiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X