Şimdi Ara

Makyajlı Yeni Audi A3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir merakla beklenen A3 makyajı Led'li Xenon far sistemi, Çizgi dizaynlı Stop lambaları ve farklı ön tampon tasarımı ile karşımızda.

Otomobil şimdilik Cabrio olarak Türkiye'de. Sizlerle Cabrio aracın görüntülerini ilk olarak paylaşacağım. Resmini gördüğünüz araç şuanda Nişantaşı Vali Konağı Caddesindeki mağazamızda. Görmek isteyenleri beklerim.

Resimler şöyle;

Makyajlı Yeni Audi A3

Makyajlı Yeni Audi A3

Makyajlı Yeni Audi A3

• 2.0 tdı stronic aracı versem yeni makyajlı kasa 1.4 tfsı stronic ambiente donanım bir a3 ü ambition jantlarla kaça alabilirim.

yani üste kaç para vermem gerekir ortalama.
  • Fiyatlandırma yapmayı sevmiyorum arkadaşlar forumda. Amacım ticaret değil. Bakın özel mesajlarınız için aşağıda mailim yazıyo. Lütfen oradan danışın.
  • A3 Cabrio için açıklanan fiyatlar şu şekilde;

Makyajlı Yeni Audi A3
  • 1 Ağustos'tan itibaren 2009 model olarak gelecekmiş makyajlı A3'ler. Bugün gidip sordum...
  • İlgili konu hakkında detayları Audi 2009 Model başlığı altında takip edebilirsiniz...
  • Güzel Araba Ve Hoş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Cupra Leon - Golf - A3
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer A3 modelleri ne zaman Türkiyede satışa sunulur acaba???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

2.0 tdı stronic aracı versem yeni makyajlı kasa 1.4 tfsı stronic ambiente donanım bir a3 ü ambition jantlarla kaça alabilirim.

yani üste kaç para vermem gerekir ortalama.

bence para alman bile gerekebilir
  • bu arada başka bir topicte kalktı dediğiniz 1.6 8v 102 hp motor hala üretimde. hatta golf 6 da bile kullanılacak. a3 fiyat listelerinde de durmakta. (almanya ve türkiye) vw ne zaman vazgeçicek bu artık çağ dışı kalmış motordan?
  • @TiFoSi_BJK

Vw Golfde basettiğin motor yok onun yerine 1.2 TFSI 105 hplik motor gelicek hem daha ekonomik hem daha performanslı,Audi en ileri görüşlü 7 ileri 125 hplik motorda sunuyor ne kadar ekmek okadar köfte misalisi
  • http://www.autobild.de/artikel/der-neue-vw-golf-vi_760516.html burdaki motor gamında var
    internette de hala a3 te 1.6 102 lik motoru veriyor almanya sitesinde?
  • Orda Tahmini motor gamını vermiş ,kaldıki autobild motor tahmini konusunda cogu kez yanılmış bir dergidir.1.6 102 hplik eski teknoloji ama sağlam motor olan 8 subablık motor yerine 1.2 TFSI 105 hlik daha hızlı ve ekonomik motor olucak,Kaynak istersen google ''1.2 TFSI 105 HP Golf 6'' yazarsanız önünüze çıkar kaynakların çoğu...

A3 gelince gelince söyledim Ne kadar Köfte okadar Ekmek.
  • o stoplar ne yavvv....
  • a3 ün kasası ne zaman değişcek bilen varmı acaba?
    1,5 yıl sonra değişcel diye duydum doğrumudur?
  • Hakkını vermek lazım güzel olmuş.
  • Arka stoplara bittim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.