Şimdi Ara

bmw 316i f30 mu makyajlı kasa f20 mi(2015)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu ay icinde bir bmw almak istiyorum aklimda iki tane model var bir tanesi 2012-2013 bmw f30 136 bg 316i digeri ise yeni 1 serisinin makyajlı 118i(136bg) fakat soyle bir durum var f30 u sunroow xenon vs donanimlarla 90-95 bin tlye alabilrken f20 nin baz donanimli modeli 91 bin tl sizce hangisine yonelmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baz donanımlı f20 yerine donanımlı f30 daha mantıklı. f20 m paket olsaydı belki işler değişirdi.
  • 316 daha geniş ve sekmenti farklı araç ve asıl bmw 3 serisinden başlar şahsen
  • aynı soruyu bende soruyorum kendime,
    esasında benim kafamda 3.16i vardı, fakat yeni 1 serisinin kasasını görünce tereddütte kaldım bende.
    ama sanırım cevabı 3 serisi.
    aynı fiyata üst sınıf sedan, sunroof , xenon far vs varsa tercih 3.16i yönünde olmalı.
  • hergün bakıyorum ilanlara..

kazasız-boyasız 316 f30 lar sunroof-xenon lu 98 den başlıyo 120ye kadar çıkıyo.. ki 100bin peşine bulursun bulamazsın değil lakin m paket+19jant ile 5bin extra gözden çıkarmak gerekir.. tahmini 105bine biter 316..

sıfır araçlarıda liste fiyatından vermiyolar paketli satıyorlar yani her liste fiyatına bi 10bin koymak lazım, böle olduğunda 118i 100bin 120i 110bin yapıyo.. mesela araç oluşturucudan m pket 120i 113 bin falan yapıyo bayi indirimi vss hazır paket olsa belki 110 bin bulunur 120i.. 116i ise 95 bine bile belki bulunur.. kısacası 2 ay daha bakıyorum bende merak ediyorum hangisini almalıyım diye.. kimse net bişeyde sölemiyo :)
  • ben de showroom a 116i m almaya diye girip yarım saat sonra eşimin de isteğiyle 316i m almış olarak çıktım. yılda 6-7 kere manavgat eskişehir yaparım bagaj çok lazım olur ve şimdiye kadar memnun olmadığım bir konu olmadı. imajı falan at kenara sen 2 sini de sür ve bak bence ama bir üst segment her zaman iyidir. tercihini bence f30 dan yana kullan. 1 serisi de alsan 3 de alsan kesinlikle jant lastik kombinasyonunda kesinlikle replika kullanma ,araçta en önemli parçalardan birisi jant iken 200 km/s hızlara çıkarken çakma bir janta nasıl güvenirsiniz mantıklı gelmiyor hiç. jant falan değiştirir tamponlarla 5 bine mal olur görüntü süper olur diyorsunuz ama güvenlik olarak kendinizi nasıl bir risk ortamına atıyorsunuz farkında değilsiniz.
  • Makyajlı 118i M paketi 109'a bırakıyorlar. 110'a M paket 120i bulursanız kaçırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pistachio -- 27 Mart 2015; 13:04:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw F30 serisi 316i mi 320d mi?
    12 yıl önce açıldı
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soylediklerinizden sonra 316 daha çok kafama yatti birkac araba var düşündüğüm sunroof ve xenon isin icine girince fiyat artiyo ama 95 bin tlye dusuk km li bulursam alicam sanirim cevaplar icin tesekkurler

• Soylediklerinizden sonra 316 daha çok kafama yatti birkac araba var düşündüğüm sunroof ve xenon isin icine girince fiyat artiyo ama 95 bin tlye dusuk km li bulursam alicam sanirim cevaplar icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: pistachio

Makyajlı 118i M paketi 109'a bırakıyorlar. 110'a M paket 120i bulursanız kaçırmayın.

saçmalamışlar.. 3 ay önce makyajsız 116i yi (136hp m paket full ) arkadaşım 93 bine aldı.. fiyatlar aynı ama özel sipariş oluncamı geçiriyolar anlamadım :(

hatta araç oluşturucuda 91.123 liste fiyatı m paketle 103bin yapıyo 5binde bayi indirimi rahat olur.. o denilen araç navigasyon vss gırtlak olması lazım.. en kötü aracı getircekler öle alıcaksın o zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 27 Mart 2015; 14:35:26 >
  • Golf fiyatina 1 serisi satisi yapiliyordu makyajsiz kasada. Simdi A serisi fiyatina cikti.

Koniguratorde paketler ve fiyatlari guncel degil. Aracin siparisini verdim ordan biliyorum.

• quote:

Golf fiyatina 1 serisi satisi yapiliyordu makyajsiz kasada. Simdi A serisi fiyatina cikti.

Koniguratorde paketler ve fiyatlari guncel degil. Aracin siparisini verdim ordan biliyorum.

anladım sıfır 1 serisi yalan oldu benim için o zaman temiz 3 serisi alıcaz yapcak bişi yok :)
  • Hayırlısı olsun.

• quote:

Hayırlısı olsun.

sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.