ALLAH B*LASINI VERSİN BÖYLE ŞEYİN DERS ÇALIŞMAK İÇİN K*ÇIMI YIRTIYORUM. MASAMA, KOLUMA HER YERE ÜNLEM FALAN KOYMAYI DENEYECEĞİM DAMN |
maladaptive daydreaming çözümü

-
-
izliyorsan izlemeyi bırak en etkili çözüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam öyle bir şey değil .d
tiktok, shorts falanda izlemiyorum zaten.
-
dehb var mı
-
hocam o zaman çok şarkı dinlemek de buna sebep olabiliyor onu azaltabilirsiniz
sanmıyorum hocam.
-
müzik falan da dinlemiyorum
-
arkadaşlar dünyayı kurtardım ve artık türkiye süper güç. arada bir dışarıda cyborg dinozorlar dolanıp etrafı yıkıyor ama merak etmeyin onları hemen hallediyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terliksi itarkadaşlar dünyayı kurtardım ve artık türkiye süper güç. arada bir dışarıda cyborg dinozorlar dolanıp etrafı yıkıyor ama merak etmeyin onları hemen hallediyorum
I fear no enemy, for the Khala is my strength.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çalışma alıskanlıgı olmadığı için böyle oluyorsun,derse biraz daha relax bakarsan böyle olmaz.Yazın asgari ücretle günde 1saat mola 9 saat calısma şeklinde işte çalışıyordum bunu insanlar ömür boyu yapiyor,dersi bi sene çekersin hedefin oldiktan sonra
hocam aslında çalışma alışkanlığım var ve bu sorun bende yıllardır var. millet pc, tel bağımlısı oluyor ben hayal kurma bağımlısı :p önceden hırsım bu durumu yeniyordu ancak şu an hırslı değilim ve kontrolüm dışı hayallere dalıyorum.
-
Ben şu iki yolu deneyimledim. İlki hayatımda olabildiğince sorumluluk aldım, kafam o kadar dolu oluyordu ki dağılmıyordum. En etkili ve hızlı çözümü bu. İkincisi dehb ilaçlarını kullanmak oldu kullanınca direkt clear mind. Ama ikinci yolu tavsiye etmem çünkü bir süreliğine geçiriyor ve sorunu erteliyorsun. Kimyasal almayınca yine beyninde oscarlık film dönüyor. Tavsiyem halihazırdaki mindsetlerini değiştirecek güçte sorumluluk(lar) alman.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X