Şimdi Ara

MALATYA ŞUBAT 2014 CELBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    acemilerimiz aynı devrem aynı işlermlerden geçeriz meraklanma bekle bizi MALAATYAAAA :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 54sefa54

acemilerimiz aynı devrem aynı işlermlerden geçeriz meraklanma bekle bizi MALAATYAAAA :)

hadi bakalım =). yeni bir şey öğrenirsek burada paylaşalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddulbahir

ben sülüsü aldım. 2 gün yol iznim var 6 sında teslim olmam gerek. sınıflarımız farklı eğitim yerimiz aynı olsa da aynı işlemden geçmeyiz herhalde.
    sanırım bizim olacağımız yerin adı fevzi çakmak kışlası imiş.

Devrem sen nereden geleceksin Malatya'ya ? 2 gün yol izni vermişler o yüzden sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaşlar malatya için doğunun Paris'i diyorlar çok rahat iyi yer diyor kimle konuştuysam. Bana 300 km ama hiç gitmedim. Kısmet bu güneymiş. Aranızda en çok ben zorlanırım galiba. Yaş oldu 28 4 aylık bide oğlum var. Hayırlısı diyoruz bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukkk

quote:

Orijinalden alıntı: seddulbahir

ben sülüsü aldım. 2 gün yol iznim var 6 sında teslim olmam gerek. sınıflarımız farklı eğitim yerimiz aynı olsa da aynı işlemden geçmeyiz herhalde.
    sanırım bizim olacağımız yerin adı fevzi çakmak kışlası imiş.

Devrem sen nereden geleceksin Malatya'ya ? 2 gün yol izni vermişler o yüzden sordum

ben istanbul'dan geliyorum kardeşim. 128 tl yol parası verdiler. her gören iyisin diyordu =).
    şehir hakkında benım duyduklarım da olumlu. birlik de ise çok fazla rütbeli var imiş.
    yemeklerin şirketten geldiğini söyleyen de oldu.
  • seddulbahir S kullanıcısına yanıt
    Devrem zaten hemen hepsi şirkete geçti yemek konusunda. Hayırlısı rütbeli olsun bakalım. Biz kısa dönem az kişiyiz zaten :) sen sordunmu şubeye 7 sinde gitsek ne olur acaba ?

• quote:

Devrem zaten hemen hepsi şirkete geçti yemek konusunda. Hayırlısı rütbeli olsun bakalım. Biz kısa dönem az kişiyiz zaten :) sen sordunmu şubeye 7 sinde gitsek ne olur acaba ?

az kişiyiz evet pek kısa dönem gönderilen bir yer değilmiş.
    senın yol iznin 1 gündür muhtemelen. 5'inde teslim ol diyebilirler sülüsü alırken. 7'sinde olursan ne olur. savunmanı alırlar ve 2 gün geç terhis olursun herhalde. gidince sorarsın detaylı ama aşağı yukarı böyle olması lazım.
  • devreler acemilikten sonra elazığa geçiyom ben o yüzden sizinle tanışmak istemiyom sonra üzülürüm
    ama malatya için ben kötü diyen duymadım cumadan beri.
    bu arada sülüsleri pzt alır mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 26 Ocak 2014; 20:27:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    Olsun devrem zaten hepimiz acemilikten sonra farklı yerlere geçeriz 4 tane kışla var orada.. Acemilikte hepi topu 6 kişi falanız :)
  • Arkadaşlar az önce bi arkadaşla görüştüm malatya da askerlik yaptı çok rahattım diyor. Malatya çok güzel ve asker için rahat bir yer diyor.
  • Eğitim Birliği:2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA

Esas Birliği:2 NCİ OR.İS.A. KH. VE KH.HİZ.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA

Kuvvet:KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI

Sınıf:İSTIHKAM

Statü:KISA_DÖNEM ER

benide ekleyin beyler malatyaya.sülüsü aldım ayın 6sında teslim olucam.hayırlısıyla orda görüşüceğiz.herseke şimdiden hayırlı teskereler.İstanbuldan geliyorum
  • ahmet5124 A kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin aramıza devrem :) ettikmi 7 :) Birkaç kişide facede gördüm herhalde bi 10- 15 oluruz gibime geliyor.

Birde benim ustalık emn ve mhf bl. diyor yani muhafız alayı nasıl biryer acaba..
  • quote:

Hoşgeldin aramıza devrem :) ettikmi 7 :) Birkaç kişide facede gördüm herhalde bi 10- 15 oluruz gibime geliyor.

Birde benim ustalık emn ve mhf bl. diyor yani muhafız alayı nasıl biryer acaba..

facebook'da gördüğün yerin linkini verebilir misin dostum.
    muhafızlar biraz fazla nöbet tutarlarmış ama gideceğimiz yerde usul nasıldır bilemeyiz tabi.
  • seddulbahir S kullanıcısına yanıt
    https://www.facebook.com/permalink.php?id=227547194061227&story_fbid=249362878546325 En altta bi kişi yazmış bikaçta cvp var
  • eyvallah
  • Arkadaşlar sülüsü alan varmı?

• Dostlar az kaldi bulsmya Allah hayirlar nasip etsin

• sogukkk S kullanıcısına yanıt
    Ben yarin alacagim

• Evet devrem az kaldı. Hayırlısı bakalım. Neler aldınız alışverişe çıktınızmı? Ben yarın hem sülüsü alım hemde ufak tefek alışveriş. Daha iştende ayrılmadım

• ben aldım sülüsü beyaz bir zarf.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.