Şimdi Ara

MALATYA ŞUBAT 2014 CELBİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ankaradan geleceğim. 6'sı teslim ol dedi albay.
  • Arkadaşlar az önce malatya mebs alayını aradım sordum hangi kışla bizimki diye... Memur arkadaş Mareşal Fevzi Çakmak 1 Kışlasına teslim olacaksınız diyor.. Çarşıdan Afet evler dolmuşuna binerseniz kışlanın önünde indirir diyor. Bilginize
  • Bende bugun aldım sevk belgesini teslim tarihi 6 subat.Albay saat 13:00 yazıyor ama yasal olarak saat 17:00'e kadar süren var birliğe teslim olman için
  • Valla ben 13.00 den önce teslim olacam çünki geç gidince işlemler uzuyormuş .. Birde bu askeriye işi belli olmuyor
  • Pek bi sessiz buralar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukkk

Arkadaşlar az önce malatya mebs alayını aradım sordum hangi kışla bizimki diye... Memur arkadaş Mareşal Fevzi Çakmak 1 Kışlasına teslim olacaksınız diyor.. Çarşıdan Afet evler dolmuşuna binerseniz kışlanın önünde indirir diyor. Bilginize

keşke kışlada ne kadar acemi oluruz diye sorsaydın bir de . pek acemi alan bir yer değil ne kadar olacağımızı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddulbahir

quote:

Orijinalden alıntı: sogukkk

Arkadaşlar az önce malatya mebs alayını aradım sordum hangi kışla bizimki diye... Memur arkadaş Mareşal Fevzi Çakmak 1 Kışlasına teslim olacaksınız diyor.. Çarşıdan Afet evler dolmuşuna binerseniz kışlanın önünde indirir diyor. Bilginize

keşke kışlada ne kadar acemi oluruz diye sorsaydın bir de . pek acemi alan bir yer değil ne kadar olacağımızı merak ediyorum.

Benim tahminim en fazla 15-20 kişi oluruz gibime geliyor :) bu arada 5 inde kimler teslim olacak

• sogukkk S kullanıcısına yanıt
    bende 5inde teslim olacağım.
  • 15-20 acemi olmanın bize artısı veya eksisi ne olur acaba. ben de 6 sında geliyorum benden 1 gün kıdemli olacaksınız
  • seddulbahir S kullanıcısına yanıt
    Valla artısı hepimizi biryerlere göreve verirler gibime geliyor.. Eksisi acemilikte uzun dönemlerden çok çekeriz gibi poşet olayı. :)
  • 4 akşamı biniyorum. 5 sabahı ordayım bakalım hayırlısı
  • a_t_n A kullanıcısına yanıt
    Devrem bende aynen 4 akşamı binecem 5 i sabaha ordayım .. 5 inde gidelim bakalım ne var ne yokmuş malatyada :)
  • sogukkk S kullanıcısına yanıt
    bende aynı şekilde düşünüyorum. sabah 6 civarlarında orda olacak otobus biraz dolaşayım diyorum :)
  • Devrem hangi firmayla geliyorsun ? Ben Metrodan buldum. Baya firma var malatyaya ama o uygun geliyor. Gece 1.30 da burdan biniyorum sabah 6,30 orada :D
  • malatya firması. vıp malatya :)
  • kaldı 4-5 gün. ne düşünüyorsunuz sessizleşmiş burası
  • Vedalar başladı. Ben dün işi bıraktım ama iş beni bırakmıyor :) salı ya kadar iş var :)

• vedalaşmalar bitti sayılır. gidiceğiz bakalım
  • Vedalar çok zor yaa.Ne yapacağız ne edeceğiz hicbilmem.

• Devrem gel sen birde bana sor veda etmeyi :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.