Şimdi Ara

MALATYA ŞUBAT 2014 CELBİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Devrem teslim tarihi ne zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sogukkk S kullanıcısına yanıt
    yazmıştım yukarıda da benım 2 gün yol izni var teslim 6 şubatta kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddulbahir

ben aldım sülüsü beyaz bir zarf.

Pardon devrem sen 6 su idi yeni hatırladım

• devreler sevk bitiş 7 şubat diyor sülüste farklı bir tarih mi var yani son teslim tarihinde gitsek olmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    Devrem sülüste ne zaman teslim olacağın yazıyormuş. Misal 3 Şubat sevk başlangıcı mesafeye göre yol iZni veriliyor 1 günse 5 inde 2 günse 6 sında gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sogukkk

Devrem sülüste ne zaman teslim olacağın yazıyormuş. Misal 3 Şubat sevk başlangıcı mesafeye göre yol iZni veriliyor 1 günse 5 inde 2 günse 6 sında gibi.

almak lazım o zaman onu biran evvlel ya..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • egitim birligi : 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA

sülüsü aldım şubat 5 te orada olmam gerekiyormus

esas birlik : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 23 ÜNCÜ MÜHT.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

buradan tanışalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_t_n -- 28 Ocak 2014; 0:14:46 >
  • Devreler bende aldım sülüsü Şubat 5 de bende saat 13.00 da teslim olmam gerekiyormuş... 43,90TL de yol parası verdiler.. Bu arada silüs alırken işten ayrılacaklar bitane fazla istesin..İş yerine bırakmak için
  • Arkadaslar benimki 6 subat ama ben 5inde dusunuyo
    rum.

• quote:

Orijinalden alıntı: a_t_n

egitim birligi : 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA

sülüsü aldım şubat 5 te orada olmam gerekiyormus

esas birlik : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 23 ÜNCÜ MÜHT.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

buradan tanışalım

Devrem sen nereden geleceksin malatyaya ?
  • Birde arkadaşlar hangi kışla dedim sordum ..Ordaki memur dedi seni inzibatlar götürür orda seni karşılarlar dedi...

Bankadan kart almaya gittim ziraatten memur arkadaş dediki abi sana malatyadan hesap açmışlar dedi bende kartı o hesaba bağla o zaman dedim :D
    Anlayacağınız hesaplarımız bile açılmış artık askeriz :)
  • quote:

Birde arkadaşlar hangi kışla dedim sordum ..Ordaki memur dedi seni inzibatlar götürür orda seni karşılarlar dedi...

Bankadan kart almaya gittim ziraatten memur arkadaş dediki abi sana malatyadan hesap açmışlar dedi bende kartı o hesaba bağla o zaman dedim :D

hadi ya havaalanına inince de inzibatlar alıp götürüyor mudur acaba. teslim olmadan yemek falan yemeyi düşünüyordum. malum ilk gun işlemler geceye kadar sürebiliyormuş ona da mı izin yok.
  • Beyler ben de geldim :)
    Eğitim Birliği: 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
    Esas Birliği: 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.İS.BŞK.LIĞI İS.İNŞ.BKM.ONR.BRL. / SİİRT MERKEZ / SİİRT
    Statü: KISA_DÖNEM ER
    Sınıf: İSTIHKAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddulbahir

quote:

Birde arkadaşlar hangi kışla dedim sordum ..Ordaki memur dedi seni inzibatlar götürür orda seni karşılarlar dedi...

hadi ya havaalanına inince de inzibatlar alıp götürüyor mudur acaba. teslim olmadan yemek falan yemeyi düşünüyordum. malum ilk gun işlemler geceye kadar sürebiliyormuş ona da mı izin yok.

Yok devrem sana zaten saat 13.00 e kadar teslim ol diyorlar. O sana kalmış şehri bilmiyorum diyorsan orada karşılıyorlar dedi

• Hoşgeldin devrem.. Aldınmı sülüsü ? Birde nereden geliyorsun malatyaya :)
  • Birde arkadaşlar hepimizin acemilik aynı yerde ben bi araştırdım soruşturdum oradaki mebs aklıma takıldı açılımını buldumm Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri demekmiş.. Siz ne düşünüyorsunuz acaba ustalıkta bizi yazıcı falan filan gibi bişemi yaparlar :)
  • sogukkk S kullanıcısına yanıt
    mersin den geleceğim sizler beyler ?
  • a_t_n A kullanıcısına yanıt
    Ben kayseriden geçicem
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt
    nerden geliyorsun devrem. esas birliklerimizde aynı
  • Arkadaşlar facebook grubumuz :https://www.facebook.com/groups/415944011872876/

Malatyaya gidecek herkese açıktır :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.