Bildirim
MALATYA ŞUBAT 2014 CELBİ
Durex Intense Uyarıcı Jel 20 Kullanım (1 x 10 ml) : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B07RPQVBVJ?th=1
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğitim Birliği : 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Esas Birliği : 2 NCİ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Statü : KISA_DÖNEM ER
Sınıf: BAKIM -
Eğitim Birliği : 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYAquote:
Orijinalden alıntı: hyasin61
Eğitim Birliği : 2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Esas Birliği : 2 NCİ OR.KH.DES.GR.LOJ.DES.K.LIĞI BKM.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Kuvvet: KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Sınıf: BAKIM
Esas Birliği : K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 2 NCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 23 ÜNCÜ MÜHT.BL. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ
Kuvvet : KARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
Sınıf: BAKIM -
devre acemide beraberiz tanışmak istersen buradayım :) -
Arkadaşlar tanışalım beklerim https://www.facebook.com/sefa.duman54 -
+1 bendenquote:
Orijinalden alıntı: 54sefa54
Arkadaşlar tanışalım beklerim https://www.facebook.com/sefa.duman54
Eğitim Birliği:
2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Esas Birliği:
2 NCİ OR.LOJ.BŞK.LIĞI ULŞ.AĞ.OTO TB. 1 İNCİ ULŞ.AĞ.OTO BL. / DİYARBAKIR MERKEZ / DİYARBAKIR
https://www.facebook.com/kulmurat2001
-
benım de acemi ve usta burası
2 nci or.hrk.kur.ybşk.liği mebs a. kh. ve kh.bl. / malatya merkez / malatya
kara kuvvetleri komutanliği
statü kisa_dönem er
sınıf muhabere
bilgisi olanlar paslaşabilirsek iyi olur. -
noldu buraya yaa ? -
Eğitim Birliği2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYAquote:
noldu buraya yaa ?
Esas Birliği2 NCİ OR.KH.DES.GR. EMN. VE MHF.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYA
Bende malatya çıktı.. Kayseride ikamet ediyorum sizler erelerdesiniz devreler ? -
Kardesim ben sakarya Dan gelicem beraber tanisalim oyle gidelim isimize yarar. -
Bencede devrem bana 4-5 saat mesafe otobüsle. Sülüsleri alınca teslim tarihine bakalım. Benim isim Yunus bu arada -
Bende sefa men nunoold um devrem -
2 NCİ OR.HRK.KUR.YBŞK.LIĞI MEBS A. KH. VE KH.BL. / MALATYA MERKEZ / MALATYAquote:
Bende sefa men nunoold um devrem
bura hakkında bilgi alabilen oldu mu beyler nasılmış durum. ikmalci var bakımcı var ben de muhabere olmuşum. -
Bende memnun oldum devrem. Bu arada Malatya'ya fazla çıkan yok kısa dönem -
Aynennn bakalim hayirlisi -
MalatyA yolcuları nerdesiniz :) -
buradayız devrem yukarıda facebook adresim var oradan ulaşırsan daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz. -
öğrenebildiniz mi gideceğimiz yerle ilgili bir şeyler. bilgisi olanlar öğrendikçe yazsa iyi olur.quote:
buradayız devrem yukarıda facebook adresim var oradan ulaşırsan daha sağlıklı bir iletişim kurabiliriz. -
Sülüsleri alırken soralım birçoğumuz aceminde beraberiz bence. Birde 7 sinde teslim olabiliyormuyuz. -
ben sülüsü aldım. 2 gün yol iznim var 6 sında teslim olmam gerek. sınıflarımız farklı eğitim yerimiz aynı olsa da aynı işlemden geçmeyiz herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: sogukkk
Sülüsleri alırken soralım birçoğumuz aceminde beraberiz bence. Birde 7 sinde teslim olabiliyormuyuz.
sanırım bizim olacağımız yerin adı fevzi çakmak kışlası imiş.
Benzer içerikler
- bedelli askerlik yol izni
- hv.k.k.lığı karargah destek kıtalar grup komutanlığı bakanlıklar/ ankara
- te.müc.eğt. ve tatb.mrk.k.liği/isparta merkez
- yedek subay ilk maaş çift mi
- askerde topçu olmak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X