o konuda yorumum yok dışarıya karşı da osmanlıyı savunurum ama içerde yerden yere vururum işler benim için böyle. |
Malatyalı genç, otomobilini 'hayallerini süsleyen' iPhone 14 Pro Max ile takas etti (3. sayfa)
-
-
Anlamadıgğm nokta 14 pro max alan bu adamin bu arabaya mi ihtiyacı varmis ulkenın hali ortada adam 14 pro max alıyor ama takas ettıgı arabaya bak bi iş adamı dgl ama 55 bine telefon alıyor helal olsun
-
Kârlı bir ticaret olmuş. Tenekeye karşılık son model telefon. Önümüzdeki yıllarda değerine değer katacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben başkalarını kast ettim ama her zamanki gibi yanlış anlaşılıyor neyse uzatmayalım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha dün çıkan telefonu bugün satmaya çalışıyormuş, tamamen kurgu.
-
Editor işini saglama almis,
Ayni cumleleri defalarca evirip cevirip tekrar yazmis sagolsun.
O da hakli aslinda.
Al gülüm ver gülüm :) güzel ticaret,ikiside memnun :)
-
bu cöpü alıp kullanınca kendini sınıf atlamıs sanan fakirlere acıyorum.. sınıf atlama bmw ve mersoyla olur fakir oldugunuz 200 metreden anlasılıyor.. bindiginiz arabalardan.. hatta oturdugunuz muhitten.. hani haberiniz yoksa söyleyeyim dedim.. zenginlerin kullandıgı telefona sahip olmak sizi zengin yapmaz sadece komik olmayı elde edersiniz.. sonucta yine fakirsin ve fakir oldugun kolaylıkla belli oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 14 Ekim 2022; 18:42:30 > -
iPhone zengin telefonu ? Pardon Türkiye için zengin telefonu demek istedin heralde. Yurt dışı için ufak bir özet geçeyim dostum, ortalama fiyatlı ve uzun süre kullanılabilir telefonlar olarak iPhone Avrupa'da fiyat performans cihazı olarak satılıyor.Yeni çıkan androidler hem sadece birkaç yıllık hem de iPhone un neredeyse 1bucuk katına satıldığı için oradaki zenginlerin asıl tercihi Türkiye'deki lerin adını dahi duymadığı birçok android telefon. Sınıf atlama BMW Mersoy'la da olur mu Türkiyede olur. Dayım sadece 8 ay çalışarak aldığı 640d burada 2milyon TL. Orada fakirin arabası burada zenginin. Sınıf atlama parayla değil zihnen olur bence. Bu kafayla da zor vallahi.
sen Türkiye'de ya$ıyorsun bir Türksün.. yurt dısında $öyle argümanın burayı ilgilendirmez. sen bir avrupalı amerikalı falan değilsin.. burada o telefona sahip olmak icin zengin olman gerekiyor.. yurt dısına yerles, ayda 5000 dolar maa$ alırsın, 1000 dolarını iphone'a verirsin, 4000 dolar sana kalır..
maa$ının 5 de 1'ini vermis olursun.. gayet uygun.. haydi 2000 dolar maa$ al maa$ının yarısını vereceksin.. olabilir.. yine cok fakat cok da sacma değil..
fakat Türkiye'ye gelelim, burada 10 k maa$ alsan 40 k iphone desen, maa$ının 4 katını vereceksin.. haydi 20 k maa$ aldın 2 katını, doktorsun 40 k alıyorsun diyelim maa$ının tamamını vereceksin..
yani 1 ay calısıp 1 maasını veriyorsun.. değer mi? değmez.. yani 1 cep telefonu icin 1 ay calısılır mı?
özetle o telefonu burada ayda minimum 100 k kazanan zenginler kullanmalı.. ben yeni cıkan modelleri ancak onlara yakıstırırım.. burada lükstür, burada zenginligin göstergesidir.. hondaya toyotaya hatta fiata pejoya binen adam kullanmamalı..
fakat 4 maa$larından vazgecip alıyorlar.. acınası gercekten.. sonra da fakire bak telefona bak, 4 maasını vermis diyorsun goy goy yapıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 15 Ekim 2022; 6:42:25 >
-
2 gün önce çıkan telefonu samara ile takas için mi almış.
Ne günlere kaldık!?.
Bu daha başlangıç yakında para yerine takas sistemine döneceğiz taş çağındaki gibi.
Gelecekdeki olası takas/currency birimleri.
1)Mermi
2)çelik
3)Gümüş
4)Altın
5)Tuz,Un,buğday
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Ekim 2022; 9:51:50 >
Bence iyi bir takas, ladanin 55 etmesi de omg
Buda 2004 modeli :D 220bin kmdeymiş.D Güzel bi dünya turu atmış araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 15 Ekim 2022; 13:50:56 > -
telefonun ustunde oturur artık otobuste giderken . Umarım kırmaz
-
İPhone tercih ederim
Maliyeti 300 doları geçmez. Kendini kandırma :)
Ladaya binen adamın 50.000 liralık telefonla ne işi olur?
50.000 lirayı telefona veren adamın lada ile ne işi olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 15 Ekim 2022; 16:55:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X