Şimdi Ara

Male Soulhound

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • h5 pvp serverinda male soulhound oynamaya karar verdim. İlk kez deneyecegim bu karakteri. Acaba nasıl bir karakter. Genelde anladığım kadar fighter tarzı. Female ler mage tarzı olarak kullanılıyormuş.

Şimdi bu male soulhound'un dye lari ne olmali. Hangi skillere duel hangi skillere dark basılmalı?

Not: Serverda p atack skill powerini etkilemiyormuş

• dex +4 str -4

con +4 str -4

con +4 str -4

ancak bunları söyleyebilriim, sen çok yanlış gelmişsin çünkü :D h5 oynayan yok forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrwarrior

h5 pvp serverinda male soulhound oynamaya karar verdim. İlk kez deneyecegim bu karakteri. Acaba nasıl bir karakter. Genelde anladığım kadar fighter tarzı. Female ler mage tarzı olarak kullanılıyormuş.
    c
    Şimdi bu male soulhound'un dye lari ne olmali. Hangi skillere duel hangi skillere dark basılmalı?
    en

İllaki female magic male fighter dagger gibi oynancak diye birşey yok
    illa tek tip oynucaksın diye bişeyde yok her 2 sekildede oynayabilmelisin yani rapierde 2h staff da kullancaksın pvpde ve karşında kaçman gereken bir karakter olduğunda magic olabilmelisin yada defansı az olan bir karakter olduğunda fiziksel oynayabilmelisin ama böyle birşey söz konusu olduğundada skillbarın içinden çıkamıyacağın için skillerini macro yapmalısın
    Skill enchantların fiziksek skillerin duel olmalı magic atakların dark olmalı
    dye konusu witcbladenin yazdığı gibi olmalı ancak o 1 noktada yanılmış dye ile 1 str int herneyse en fazla +5 stat artırılabilir bu yani +8 con diye birşey olmaz bosa str kaybedersin yani
    L2de yeni isen sh yi kaldırsabileceğini sanmıyorum çünkü kolay bir karakter değil interlude karakterleri gibi 1 2 3 4 basaarak oynanmaz yada skill bara tıklayarak da oynanmaz
    Ayrıca seal divinity nerf yemediyse h5 in en op charıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 19 Şubat 2013; 20:29:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

h5 pvp serverinda male soulhound oynamaya karar verdim. İlk kez deneyecegim bu karakteri. Acaba nasıl bir karakter. Genelde anladığım kadar fighter tarzı. Female ler mage tarzı olarak kullanılıyormuş.
    c
    en

illa tek tip oynucaksın diye bişeyde yok her 2 sekildede oynayabilmelisin yani rapierde 2h staff da kullancaksın pvpde ve karşında kaçman gereken bir karakter olduğunda magic olabilmelisin yada defansı az olan bir karakter olduğunda fiziksel oynayabilmelisin ama böyle birşey söz konusu olduğundada skillbarın içinden çıkamıyacağın için skillerini macro yapmalısın
    dye konusu witcbladenin yazdığı gibi olmalı ancak o 1 noktada yanılmış dye ile 1 str int herneyse en fazla +5 stat artırılabilir bu yani +8 con diye birşey olmaz bosa str kaybedersin yani
    L2de yeni isen sh yi kaldırsabileceğini sanmıyorum çünkü kolay bir karakter değil interlude karakterleri gibi 1 2 3 4 basaarak oynanmaz yada skill bara tıklayarak da oynanmaz

Yok zaten. İKi şekilde de oynuyorum. Dediğiin gibi oynamasi çok zor. Ben 1. satıra fiziksel skilleri 2. satıra mage skillerini koydum. Böylece 1. satırdakilere f1 f2 şekilden basarken 2. satırdakilere alt+1 alt+2 şeklinde basıyorum. Daha önceden bishop oynadğim için bu şekilde rahatça kullanabiliyorum.

L2 yi c3 ten beri oynuyorum. Zaten interludeyi hiç sevmem.

Serverda steal divinity çalişmiyor. Anlamadim. Sanırım sadece oly de calisiyor. Ya da kendimde olduğu için almıyor.

Birde death mark ta çok zor tutuyor.. Bu yüzden Checkmate skillini de kullanamiyorum. Ama tutunca tanka 5k atiyorum :)

Debuff skillerini tutturamiyorum. Acaba bunun için ne yapmam gerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

quote:

c
    en

Yok zaten. İKi şekilde de oynuyorum. Dediğiin gibi oynamasi çok zor. Ben 1. satıra fiziksel skilleri 2. satıra mage skillerini koydum. Böylece 1. satırdakilere f1 f2 şekilden basarken 2. satırdakilere alt+1 alt+2 şeklinde basıyorum. Daha önceden bishop oynadğim için bu şekilde rahatça kullanabiliyorum.

L2 yi c3 ten beri oynuyorum. Zaten interludeyi hiç sevmem.

Serverda steal divinity çalişmiyor. Anlamadim. Sanırım sadece oly de calisiyor. Ya da kendimde olduğu için almıyor.

Birde death mark ta çok zor tutuyor.. Bu yüzden Checkmate skillini de kullanamiyorum. Ama tutunca tanka 5k atiyorum :)

Debuff skillerini tutturamiyorum. Acaba bunun için ne yapmam gerek.

Death mark skilli zaten tutması biraz zor 2ci class skilleri olduğu için tuttuğunda dua etmelisin :)
    birde private serverde skillerle oynarlar denge getirmek adına landratesini düşürürler mesela chance enchanti için ama gidip cost değerlerini değiştirmezlerr cost bastıgında daha çok tutar skill böyle şeyler oluyor pvplerde denemelisin
    Wit dye yapabilirsin yada wit veren custom itemler varsa onları kullanabilirsin debuff için debuffların landratesi karakterdeki wit ile alakalıdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.