Şimdi Ara

Malesef TARİH SORUSUNUN CEVABI CUMHURİYETÇİLİK MİŞ KANITLI (Halkçılık yapmıştım ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bi mantık görmedim ya adam inanmıyor :D fotoğraf çekip attım yine inanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Bir tek ben cumhuriyetçilik yapmıştım forumda.Sanırım standart sapmadan boğaziçi hazır.

• oğlum ben direk okudum salladım cumhuriyetçilik yaptım doğruysa 10 numara olur he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islam52

KARDEŞİM AL KİTABI BAK YALAN SÖYLİCEK DEĞİLİM

tamam şampiyon sakin ol yalan söylüyorsun demedim adamın karşılaştırdığı şey hoşuma gitti
  • yemin ederim Cumhuriyetçilik yapmıştım doğruysa aman allahım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdtuBilgisayar

yemin ederim Cumhuriyetçilik yapmıştım doğruysa aman allahım

aynen bende cumhuriyetçilik yapmıştım.
  • Cumhuriyetcilik yapanlar rezil olmayalim diye susuyormus galiba bu zamana kadar itiraf patlamasi var tebrikler beyler

• Yaşasn cumhuriyet

• quote:

Orijinalden alıntı: BringMeToLifeX

Bir tek ben cumhuriyetçilik yapmıştım forumda.Sanırım standart sapmadan boğaziçi hazır.

Şu sıkıntılı anlarımda güldürdün be

O soruyu Halkçılık yaptım fakat tekrar sözü okuduğumda Atatürk milletimizi övüyor.Milliyetçilik olabilir.Laiklik imkansız bana göre.
  • Soru laiklik kavramı kıt olanlar için çok iyi olmuş. Yanlış yaptığınızı anladığınızda öğrenirsiniz laikliğin ne olduğunu
  • Cumhuriyetçilik nasıl olabilir
    ÖSYM ARTIK AÇIKLA ŞU CEVAPLARI YAKINDA EN BASİT SORUNUN CEVABINDAN BİLE ŞÜPHE DUYMAYA BAŞLAYACAZ
  • yok kardeş devletçilik olcaktı sorunun cevabı
  • Abicim bakin icinde inkilapcilikta vardi her sey vardi. Ama orada anahtar kelime ana dusunce.esitliktir. yapmayin elbette cumhuriyetcilik felan olabilir.cikarilabilir ama en.agir.basani.senden istiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Abicim bakin icinde inkilapcilikta vardi her sey vardi. Ama orada anahtar kelime ana dusunce.esitliktir. yapmayin elbette cumhuriyetcilik felan olabilir.cikarilabilir ama en.agir.basani.senden istiyordu

sınavda inkilapçılık diye bir şık bile yoktu lan

• hangi kitapta yazıyo kaçıncı sayfa ? ben de cumhuriyetçilik yapmıştım bu arada ama sınavdan sonra milliyetçilik demiştim.
  • yok artık ya inanamıyorum
  • yuh artık daha neler çıkacak
    hiç düşünmediğim direkt elediğim cevaptı
  • islam52 İ kullanıcısına yanıt
    saol bro ben cumhuriyetçilik yapmıştım ve eminim
  • Ali Demirin ne dedigini unutmayin

• Cevap milliyetçlik beyler. Milliyetçilik ağır basıyor paragrafta fakat her türlü ilkeyi içerebilir.
    http://dersyap.com/e-kitap/9nktrh_meb.pdf scroll u 98. sayfaya getirin görürsünüz. veya hiçbir millet diye aratın çıkıyor paragraf. İnkılapçılık ünitesi altında.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.