Şimdi Ara

Maliye, yurtdışı internet alışverişinden vergi almaya hazırlanıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
9
Favori
31.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tayyip rüyasında yeni vergiler görmüyorsa ben ne olayım emineyle evde felsefe yaparken ulan biz ağaç dikiyoruz paraMIZ gidiyor(O dikilen ağaçları görmüş bir kişi bulunmuyor) E o ağaçlar da oksijen sağlıyorlar bu mantıkla düşünürsek kocacım oksijen vergisi almak mantıklı değil mi der tayyip de bu felsefeyi çok beğendim resmen bizim paramızla bedava oksijen soluyorlar olabilir mi böyle bir şey ya? der hemen şimşeği arar şimşeğe anlatır şimşek der ki efenim biz bu oksijen vergilerini toplarken belli giderlerimiz olacak bunun da idame ettirilmesi gerekir en iyisimi biz oksijen vergisi toplama vergisini de oksijen vergisini toplarken iliştirip .ikiştirip alalım. Tayyip der ki seni boşuna maliye bakanı yapmadım aferim olum aynen çok haklısın al der. Bu üç şeytan bir gün bir uyanırlar ki zebaniler bunları cehennem zindanlarına atmışlardır ve sonsuza kadar burada yanarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 12 Haziran 2017; 15:29:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teddy-westside

olsun diye diye yakında oksijen vergisi alacaklar !

alsınlar hocam

onu bile yurtdışından alır öyle solunum yaparım

iş inada bindi

• İngiltere zamanında penceresi olan evlerden vergi alıyordu, birde mum yakma vergisi de vardı, hadi adamlar bunu yaptılar ettiler fakat şimdi dünyanın en güçlü savunma sanayisine sahipler , sözleri geçiyor para birimleri dolardan ve eurodan daha değerli.

yahu biz naptık ? napıyoruz ? kendimize faydamız yok ? kendi insanımızı düdüklemekten başka yaptığımız bir şey yok. ayıptır yazıktır bize.

• Ulaştırma bakanlığı'na mail atalım beleş kargoyu da kaldırsınlar.

Beleş kargo isteyen kargosunu İstanbul PIM'den gidip alsın. Hatta orada da işlem ücreti, kargo saklama bedeli, ayak bastı parası, oOoOo hayırlı olsun karşim vergisi filan tahsil etmeleri lazım.

• Ya bi bırakın her yeni vergi/zam haberinden sonra zırlamayı... Vatandaş memnun olmasa her seçim aynı adamı seçmez. Müstehaktır; yetmez bence sarayın giderleri artıyor, sağa sola asker yolluyoruz, gemicikler su yakmıyor, Dindar nesil için yatırımlarımız var düz lise olayı bitti daha çok okulu imam hatip yapmak, cami imam(pardon din görevlisi)sayısını katlamak lazım, diyanetimize 6 milyar yetmiyor... Yandaş yeni tarikatlarımız var bunları da semirtmek lazım... bunlar hep masraf. Yetmez ama evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Ben günde 3-4 kere tuvalete girerim. Büyük küçük karışık. Ben bu yaptığım tuvaletin de vergisini vermek istiyorum sayın bakanım? Mümkünse tuvalet vergisi de ekler misiniz su faturamın içine?

Atıksu bedeli ödüyorsun zaten veya bazı belediyeler atıksu bedelini fatura göstermeyip direkt suyun fiyatına ekliyor. Bu normal birşey aslında ama bu tarz her seferinde bizi daha da köşeye sıkıştıran vergilerden bıktık.

• 1 dolarlik kilifin ne vergisi odeyecek millet 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: AltaNora

Yurtdışından alışveriş yapmıyorum benim için sıkıntı yok

Tam istedikleri modelsin.

• Yok artık iyice zıvanadan çıktılar. Yakında gerçekten dedikleri gibi nefesimizden De para alacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maaşlar ödenmiyordu deyip iftira atıp yalan konuşuyorlardı . Birkaç yıl içinde kendileri maaşları ödeyemeyecek hale gelecek . O zaman görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

1 dolarlik kilifin ne vergisi odeyecek millet 😀

Atık su ve kanalizasyon vergisi

• Bu olay Steam ve key sitelerini de kapsar.Çoğu şirket TR'ye gönderimi,satışı durdurur.Durdurmayanlar ise müşteriden alırlar bu maliyeti.Geçmiş olsun üzerine soğuk bir su için bir şey almayı düşünen varsa elini çabuk tutsun devletimiz bu tür olayları ışık hızıyla uygulamaya geçirir bilirsiniz
  • Kökle dostum kökle!!!
  • Şu ülkede güzel hiçbir şey mi olmaz arkadaş?!?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere de güne güzel uyanalım yeter artık

• Yani kisacasi sadece Amazon, Ebay veya Aliexpress degil; Spotify, Playstation Network, Steam, Netflix ve diger tum online hizmet servisi veren firmalari etkileyecek.

Bu yapilan resmen alcakliktir, millete hakarettir. '' Nasil olsa bize oy veren kesim bunlar degil '' diye dusunuyorlarsa cok buyuk yanilgi icindeler. Neyse ki Turkiye'de yasamiyorum, katil olmak isten degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 12 Haziran 2017; 16:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmenakif

Adamlar zart vergisi, zurt vergisi diye düzeni kurdu iyice. Yeter lan artık! Alman arabayı üretiyor, bize satıyor 50bine. Belki 10bin kâr ediyor. Devletimiz 100bin. En kârlı iş ülke kurmak anasını satiym. Hiç gerek yok çalışmaya üretmeye, yapıştır vergiyi gitsin. Bi ada alıp ülke kuralım biz de, ne lan bu

Malum kesimden insanları ithal etmediğin sürece o iş yaş. İlk günden koltuğundan olursun ne de olsa.
  • Ülkenin profili belli beyler. Şu olaya tepki gösterecek insan sayısı yüz binlerde kalır sadece. Adamlar da bunu bildiği için istedikleri gibi basarlar vergiyi. Ekmeğe, makarnaya vergi bindirmekten farklı ne de olsa.
  • Beyler bu işi ticarete dökmeyi düşünüyorum her vergide 'uzanmamızı' sağlayacak bir alet yapıp satmayı düşünüyorum da fiyatının yarısı vergi olur zaten.
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Benim patron var kazanan.55 milyar yalan değil csb de deiil.Girbak Rcpymn.=)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.