Şimdi Ara

Malmsteen tonunu fender usa deluxe strat ile nasıl alabilirim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende bi tane Fender USA deluxe Stratocaster mevcut, ve malmsteen tonuna hastayım bu tonun aynısını cem köksal da kullanıyor ve oda fender kullanıyor bende fenderimle alabilirmiyim aynı tonu merak ediyorum. Bu tonun aynısını deluxe ile alabilirmiyim ?

Bide ben en iyi fenderi alıyim ömür boyu kullanıyim diye deluxe aldım ama forumlarda herkes deluxe ü kötüBlüyor ordan bi moralim bozuldu.

Ben böyle cleen tonda blues çalmayı o fenderin cırtlak sesini pek sevmem daha çok hatta sadece malmsteen tarzı tonları severim.

Bu arada amfim Fender Mustang V3 2

Biraz aydınlatın beni nolur teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 4 Ağustos 2015; 21:27:25 >

• Bu forumda kimsenin kimseye yardım etmeye niyeti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayselneden -- 5 Ağustos 2015; 10:15:09 >
  • Kendin deneye deneye bul hocam biz sana burdan mid3 tre 6 dersek olmaz ki ton kulakla ayarlanır , ben öyle yapıyorum yani.
  • Burda ben uzun süredir gitar çalıyorum, ben çok şeyi biliyorum, kafanızdaki her soruyu cevaplarım diye konu açıp alakasız yalan yanlış cevaplar veren sen değilmiydin. O konuda kendi kendine sor kendi kendine yalan yanlış cevapla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Ağustos 2015; 4:50:42 >
  • Yanlış anlama da malmsteen çalacak seviyedeysen ton konusunda sıkıntı yaşamaman lazım diye düşünüyorum :D bildiğim kadarıyla 6-7 gain ve spring reverb var eq sana kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle dalga geçerek konuşunca karizma falan olduğunu sanıyorsun galiba.
    Ne zaman nereye konu açarsam açayim hemen aşşalayıcı cevaplar yazıp dalgaya vuruyorsun nedir sendeki bu kuyruk acısı :D

Ayrıyetten ben o konuda hiç bir soruya yanlış cevap vermedim. Eyer yanlış cevap verdiğimi düşünüyorsan ss al veya kopyala yaz buraya neymiş yanlış cevap bende göreyim.

Bana yanlış cevap veriyor diyosunda kendi verdiğin cevaplara bir bak istersen. Ben bu forumda her zaman saygılı oldum insanlara ciddi bir şekilde yardım etmeye çalıştım senin gibi her şeyi dalgaya aşşalamaya vuran biri olmadım.

Yani bana amacını anlat merak ediyorum. Normal bir şekilde cevap vereceğine dalga geçince küçümseyince kötüleyince karizma komik artis mi olduğunu sanıyosun ?

Sadece bi tane saygısız seviyesiz biri gibi gözüküyorsun.

Her neyse rica ediyorum eyer hoşlanmıyorsan benim konularıma cevap yazma zaten normal şartlarda hiç yazmamış olman gerek beğenmiyorsan.

Bide haberin olsun öğrenmenin sınırı yoktur çoğu şeyi bilsem de bilmediğim şeyler olacaktır her zaman en iyi gitaristlerin bile bilmediği şeyler vardır.

Kuyruk acısı çeken Vendetta anısına...

• deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var allah aşkına ya ? Malmsteen tonu hoşuma gidiyor sadece onun gibi çalmam gerektiğinin anlamına gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayselneden

Ne alakası var allah aşkına ya ? Malmsteen tonu hoşuma gidiyor sadece onun gibi çalmam gerektiğinin anlamına gelmez.

Yani genel tecrüben vardır diye dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz1076 kullanıcısına yanıt
    Var tabii ki genel tecrübem her neyse
  • Bu tür ton konularını analog yollardan yakalaman pek mümkün değil. Dijital olarak hazır ayarlar-programlar ile bir benzerini kullanarak kendi kendini tatmin edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.