Şimdi Ara

MALTEPE'de TTNET mi SUPERONLINE mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maltepe - Zümrütevlere taşıyacağımız Eczanemiz için internet bağlatma işi bana düştü. Yıllardır Bostancıda ttnet üyesi oldugum için, maltepenin servis sağlayıcılarını hiç bilmiyorum.
    Internet memnunıyeti semtten semte değiştiginden o taraflarda oturan yada iş yeri olan arkadaşlar bana yol gösterebilir mi?

Forumlarda Superonline ile ilgili bir sürü şikayet gördugum için tedırgın oldum, yıllardır iyi kötu ttnet ile geçinmeyi öğrendik , o taraflarda şikayeti olan varmı ogrenmek istedim.

Eczanede müşteri beklerken reçete girildigi için takılmayan hızlı bir baglantı olması gerekli. Download upload yapmayacakları için kotalı olur diye düşünüyorum.
    Maltepe - Zümrütevler için TTNET mi SUPERONLINE mı tavsiye edersiniz. Önerebileceginiz tarifeleri duymak isterim

Herkese Tesekkurler.

• zümrüt evleri bilemem ama;
    bağlarbaşı mhlesinde uydunet kullanan bir arkadaşım var. resmen ağlıyor 1 senedir. bölge olarak uydu net sıkıntılı, bunu belirtmek istedim.
    ttnet adsl santralinin, zümrütevlere-eczanenize olan mesafesini öğrenebilirsen, ve 2-3 km mesafeden yakınsa iyi,uzaksa şahsen alma.
    superonline fiber varsada maltepe bölge olarak iyi oldugunu duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.