Maltepe - Zümrütevlere taşıyacağımız Eczanemiz için internet bağlatma işi bana düştü. Yıllardır Bostancıda ttnet üyesi oldugum için, maltepenin servis sağlayıcılarını hiç bilmiyorum. Internet memnunıyeti semtten semte değiştiginden o taraflarda oturan yada iş yeri olan arkadaşlar bana yol gösterebilir mi?
Forumlarda Superonline ile ilgili bir sürü şikayet gördugum için tedırgın oldum, yıllardır iyi kötu ttnet ile geçinmeyi öğrendik , o taraflarda şikayeti olan varmı ogrenmek istedim.
Eczanede müşteri beklerken reçete girildigi için takılmayan hızlı bir baglantı olması gerekli. Download upload yapmayacakları için kotalı olur diye düşünüyorum. Maltepe - Zümrütevler için TTNET mi SUPERONLINE mı tavsiye edersiniz. Önerebileceginiz tarifeleri duymak isterim
Herkese Tesekkurler.
zümrüt evleri bilemem ama; bağlarbaşı mhlesinde uydunet kullanan bir arkadaşım var. resmen ağlıyor 1 senedir. bölge olarak uydu net sıkıntılı, bunu belirtmek istedim. ttnet adsl santralinin, zümrütevlere-eczanenize olan mesafesini öğrenebilirsen, ve 2-3 km mesafeden yakınsa iyi,uzaksa şahsen alma. superonline fiber varsada maltepe bölge olarak iyi oldugunu duydum.