Şimdi Ara

Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shenmue 1&2, oynanış mekaniklerinden çok hikayeye önem veren, nostalji sever, film gibi oyun seven oyuncular için kaçırılmaması gereken; grafiğe önem veren, yeni nesil oyunlardaki animasyon rahatlığına ve kontrol şemasına alışkın, hikaye derinliğinden çok aksiyona ve eğlenceye önem veren oyuncular için ise, uzak durulması gereken bir yapımdır. Shenmue serisinin hikayesi, genel hatlarıyla, ölen bir baba, kayıp bir ayna ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan bir ana karakter. Olaylar zamanla bir intikam hikayesinden daha derin bir hale bürünse de, Shenmue serisini ilginç kılan şeylerden biri de, her iki oyunun da dönemi için çok fazla yenilik barındırmasıydı: Yaşayan bir sandbox dünya, ayrıntılı iç mekan tasarımları, her biri birbirinden farklı yüz modellemelerine ve sese sahip oyuncu dışı karakterler ve Shenmue serisine has dövüş mekaniği ile ekranda beliren tuşlara zamanında basma dinamakleri, ilk kez oyun dünyasında denenen şeylerdir. Böyle bir oyunu es geçmek çok üzücü olur. Çevirecek bir ekip çıkarsa destek olmak isteyen çok oyuncu olacaktır.

Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır? Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır? Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır? Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır?
    Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır?

• Ne zaman çıkar bilmiyorum ama türk teknik çeviriyor. En son konuştuğumuz da çok az kaldı demişti.
  • Aylardır test aşamasında diyorlardı haberim var o çeviriden ama kimse ümitli değil çıkacağından, o yüzden bu konuyu açmak istedim.
  • Konu sahibiyle görüştün mü? Çıkmaz mı dedi?
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Hayır. Çünkü kimseye cevap vermiyor konu sahibi.
  • İlki mutlaka çıkar ama ikincisini çeviren zor bulunur. Bu oyunu Türkiye'de tanıyan fazla kişi yok ve epey eski bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s-adebisi

İlki mutlaka çıkar ama ikincisini çeviren zor bulunur. Bu oyunu Türkiye'de tanıyan fazla kişi yok ve epey eski bir oyun.
    Oyuncuyum diyen herkesin oynaması gereken bir oyun diye düşünüyorum. Belki bu oyunu tanımak isterler.
  • 1 i ceviren bir arkadaş vardı forumda. Aratın bulursunuz. Test ediyordu. Ben de merak ediyorum bu oyunu. Japonyada baya bi kitlesi var ama bizde kimse bilmiyor.
  • Attığım videoyu izlerseniz ne kadar kaliteli bir hikayesi olduğunu az çok anlayabilirsiniz, ayrıca zamanına göre grafikleri çok iyi +anime karakterlerin 3D modellemesi gibi çok güzel görünüyor. Bu oyunu oynayan emin olun neden bunu daha önce keşfedemedim diyecektir.

• Çeviren yoksa ücret karşılığında çevirebilirim. PM atın.

• mstcbnn M kullanıcısına yanıt

Bütün ücreti karşılayacak durumda olsam emin olun ben verebilirdim ama şu an işsizim. En azından Shenmue 1 ve 2'yi yapay zeka ile çevirisi ile yapacak birileri olsa o şekilde bile oynanır diye düşünüyorum. Yapay zeka ile çok zor olmazsa belki birileri yardım edebilir, ayrıca çeviren arkadaş sadece 1'i çevirdi diye biliyorum ama yayınlamadı. Sonuçta oyunda mükemmel bir hikaye var ve illa ki 2'de yamayı gerektirecektir. Steam'de Shenmue 1&2 olarak veriliyordu.

• rkteknikten bişey beklemeyin.Muhtemelen çevirisi bile yoktur. Umarm yapay zeka ile çıkar

• Sanırım yapay zekayla olsa bile kimse çevirmeyecek bu güzelim oyunu, gerçekten üzdü bu :(

• Valla bende bekliyorum yıllardır 99 yılında dreamcast de biraz oynamıştım ama dil yüzünden bırakmıştım keşke cevrilse
  • Trasnlate Yamasını yapmayı düşünüyorum. Expeditions Viking yamasının güncellemesini bitirince buna geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 8 Mayıs 2021; 10:44:20 >

• Malum PC için çevirisi çıkmayan Shenmue 1&2 oyunlarını çevirecek bir ekip var mıdır?

toplam 30.255 satır

1.011.550 yazı ve rakam karakteri var.

türkçe karakter desteği yok. öçşığü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 8 Mayıs 2021; 10:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat

Trasnlate Yamasını yapmayı düşünüyorum. Expeditions Viking yamasının güncellemesini bitirince buna geçeceğim.

Hayırlı olsun bekliyoruz

• Mükemmel bir haber bu çok sevindim, çok teşekkürler.

1 ve 2. oyununu en azından translate ile oynayabilirsek hem konuyu anlarız hem de sayenizde oyundan büyük keyif alırız.  

• Wishyouwereheree kullanıcısına yanıt

Çeviriyi elimden geldiği kadar hızlı yapmaya çalışacağım. çok fazla kod var ve bazı cümleler bir satırdan ziyade bir kaç satırda. Ayrıca türkçe karakter desteklemiyor olması da ayrıca kötü. 30 bin satırdan bin satır çevirilmiş durumda, tam olarak yüzde vermek gerekirse %4,16. Çevirinin tamamlanması biraz zaman alacak.

güzel bir çeviri olacağını düşünüyorum bu da çeviriden bir screenshot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 12 Mayıs 2021; 16:0:54 >

• türkçe yaması yayınlandı. aylarca testte kaldıktan sonra gariptir ki ben çevirisine başladıktan 5 gün sonra yayınlandı :D bilsem daha erken başlardım.

sağlık olsun.

ben çeviriyi askıya aldım.

nihayetinde yama ücretli. dil dosyasını paylaşacağım, dileyen çevirip ücretsiz şekilde oyunculara kavuşturabilir.

https://www.mediafire.com/file/jeo419t09sbx8zj/818.txt/file

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.