Şimdi Ara

Psychonauts 2 GPT-3 Yama İstek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zartzurt hocam bu oyuna el atar ise çok sevinirim. Oyun gayet kaliteli ve güzel bölgesel fiyatlandırma da çok iyi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Psychonauts 2 Türkçe Yama İsteği

Psychonauts 2, son zamanlarda piyasaya sürülmüş ve oyuncular arasında oldukça popüler hale gelmiş bir platform oyunudur. Ancak oyunun henüz Türkçe dil desteği bulunmamaktadır.

Bu nedenle, oyunun Türkçe konuşan oyuncular için daha erişilebilir hale getirilmesi adına, Psychonauts 2 Türkçe yama talebi ortaya çıkmıştır. Bir Türkçe yama, oyunun arayüzünü, altyazılarını ve seslendirmelerini Türkçe'ye çevirecektir.

Türkçe yama, oyuncuların oyunun hikayesini ve diyaloglarını daha iyi anlamalarına yardımcı olacaktır. Ayrıca, oyunun tadını çıkarma konusundaki engelleri kaldıracak ve daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır.

Eğer Psychonauts 2 Türkçe yama ile ilgileniyorsanız, ilgili forumları ve sosyal medya platformlarını takip edebilir, gelişmeleri yakından izleyebilirsiniz. Oyunun geliştiricisi Double Fine Productions'ın konuyla ilgili açıklamalarına dikkat etmeniz önerilir.

Türkçe yamalar genellikle gönüllü çevirmenler tarafından oluşturulur ve oyunun resmi bir parçası değildirler. Bu nedenle, Türkçe yamanın ne zaman yayınlanacağı veya yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de çıkar çıkmaz satın aldım çocukluğumun en iyi oyunlarından biriydi umarım çıkar

• ilk oyunu oynamadım umarım bunu yaması gelir ve oynarım baya beğenen var.bir kaç animasyonunu gördüm baya güzel duruyor.

• Psychonauts 2 GPT-3 Yama İstek

• font da sıkıntı var sadece şğİ lerde yarın onları düzeltirim yarın akşama hazır olur.

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

adamsınn hocam acaba saints row the third remastered'e de gelir mi translate çeviri

• zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam elinize sağlık daha şimdi gördüm konuyu 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsubasaozoora

adamsınn hocam acaba saints row the third remastered'e de gelir mi translate çeviri

Bunu bende istiyorum çok eğlenceli bir oyun Türkçe olursa tadından yenmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yama nerede ?

• Tr yama çıktı mı acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çıkmıştı da konuyu kapatmışlar.anlam vermek mümkün değil

• Makine Çeviri Discord sunucusuna erişemiyorum ne olduğunu bilen var mı?

• BayTuruncu kullanıcısına yanıt

Selam,dosyayı indirdim ama şifre istiyor discord daveti de geçersiz.Yardımcı olabilir misin

• Agregoor kullanıcısına yanıt

burayı deneyin birde

Psychonauts 2 GPT-3 Yama İstekgameolog.net
    Psychonauts 2 Türkçe Yama ve Kurulumu – Gameolog.net
    https://gameolog.net/gundem/psychonauts-2-turkce-yama-ve-kurulumu/
  • teşekkürler

• Biliyorsunuz discord kapalı. Yama da sadece burada var şifre konusunda yardımcı olabilir misiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.