Şimdi Ara

Malum site üyeliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahi******.com kullanılmayan uyelik var ise satın alabilirim. Yeni üyelik için aynı numaramı kullanamıyorum magaza acacagım. Ücretli veren varsa talip olabilirim. tesekkurler.

• kimse hesabını vermez,milleti dolandırmayacağın ne malum

quote:

Sahi******.com kullanılmayan uyelik var ise satın alabilirim. Yeni üyelik için aynı numaramı kullanamıyorum magaza acacagım. Ücretli veren varsa talip olabilirim. tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 22 Şubat 2016; 15:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumsite_stoperi

kimse hesabını vermez,milleti dolandırmayacağın ne malum

Sahibininde.com_stoperi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza açacak ama numarası yok diye başkasının kini istiyor.

Ne desem bilemedim, yaş kaç çok merak ediyorum. Birileri peşin peşin internet suçlarına yollasın şu konuyu bir incelesinler bişiler yapmadan.
  • Maglum site diyince aklıma neler geldi neler

• Malum site nedir ya Sahibinden yazmak çok mu zor? Aklım nerelere gitti nerelere.
  • Bende neden kel adam yazmadı da, malum site dedi diye düşündüm başlığı okuyunca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satın alacağın parayı yeni hatta ver ve üyelik aç; bu kadar da olmaz yahu; hangi akılsız verir. kimlik bilgilerini de 500 TL ye al bari tam olsun.
  • Başlık sakat dememizi beklemiş.

• Ne dolandırması ne sacmalıyorsunuz.? Neden faturalı alıp bosa odeme yapayım her ay kontorlu alsam 70 lira. Acık hat yok zaten magaza acınca uc tane numara yazılıyor ıkı tanesi no yazarım ucuncu hesap sahibi plur biri sabit biri kendi telim zaten kimlik bilgileri fln ne alakaki anlamadım sizin yorumlar iş olsun torba dolsun hesabı resmen. Asıl sucu siz üretiyorsunuz iftira atarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brazzers sandım
  • CepBravo kullanıcısına yanıt
    arkadaş kendini çok zeki sanıyor galiba... !!!

git gariban insanları kandıracağına bi hat al, malum işlerinin ceremesine de katlan
  • Hocam bende uyelik var fakat hep eski. Versemde kullanmassin. Keske biraz daha fazla verip brazzerse uye olsaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.