Şimdi Ara

Malwarebytes Anti-Malware - Runtime Eror

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm. Daha önce rahatlıklar ve hatasız şekilde pc' de kurulu olan program, pc'nin kapanırken yarım saatlik güncellenmesinden sonra çalışmamaya ve hata vermeye başladı. Sildim ve tekrar kurdum ama sonuç değişmedi. Kurulumda bu hatayı alıyorum ve sonuna tamam yenice yine kuruyor fakat bu sefer programa girince çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...

Malwarebytes Anti-Malware - Runtime Eror

• Buradaki yazılımı yönetici olarak çalıştırın. Sistemi yeniden başlatıp temiz bir yeni yükleme ve kurulum yapmayı deneyin.
  • İşe yaramıyor kardeş, denedim olmadı.
  • Sisteminizde buna benzer başka sorunlar var mı ? Sadece MalwareBytes de mi sorun ?

Verdiğim yazılım kendi kaldırma aracıydı.

İsterseniz şöyle yapmayı deneyin.

Setup dosyasını indirin. Güvenli mod'a geçin. Burada yazılımı yönetici olarak kurun. Normal modda güncelleme yaparak çalıştırmayı deneyin.
  • Kardeş daha açık konuşurmusun ? Güvenli mod' a nasıl geçeçem ve sonra normal modda nasıl güncelleme yapacağım ? Yönetici olarak çalıştırmayı biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdfsfsdf

Kardeş daha açık konuşurmusun ? Güvenli mod' a nasıl geçeçem ve sonra normal modda nasıl güncelleme yapacağım ? Yönetici olarak çalıştırmayı biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum.

Şu anda bilgisayarını kullandığın şekile normal mod diyoruz. Bir de güvenli mod var. Bu konuda internette çok bilgi var. Ama ben nasıl girileceğini sana yazayım.

Bilgisayarıın başlat bölümünden yeniden başlatı seç.
    Veya bilgisayarı kapat.
    Bilgisayarı yeniden başlat. Başlat düğmesine basar basmaz F8 tuşuna (tık tık tık) şeklinde sürekli tıkla. (F8 Bazı bilgisayarlarda F2-F5 olabiliyor.)
    İlk açılan menü Bios dediğimiz ekran veya Güvenli mod adını verdiğimiz bölüm olabilir.

Bios mu yoksa güvenli mod mu olduğunu nasıl anlayacaksınız ?

Bios ekranı genel olarak kare veya dikdörtgen mavi bir ekrandır. Yazılanları dikkatli okursanız Bios ile ilgili bir bilgi görürseniz burası güvenli mod değildir. Eğer bios ise; ESC butonuna basar basmaz F8 butonuna tıklayın. Önünüze gelecek ekran güvenli mod ekranıdır.

Güvenli mod ekranı siyah bir ekrandır.

Burada;
    İşletim sisteminizi seçebilirsiniz,
    Komut istemini seçebilirsiniz,
    Onarma başlatabilirsiniz,
    Güvenli mod'u seçebilirsiniz.
    İnternete bağlı olarak yani ağ aramalı güvenli mod'u seçebilirsiniz.

Siz yapacağınız iş için Güvenli mod'u seçin.

MalwareBytes setup dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Yani setup dosyası üzerinde sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır diyin. ve yazılımı kurun.
    İşlem bitince bilgisayarı yeniden başlatın.
    MalwareBytes'i yönetici olarak açıp önce güncelleyip ardından tarama yapmayı deneyin.

• Kardeş yine işe yaramadı. Dediğini yaptım ve kurulum yaparken bir kaç hata veriyor ( Konudaki hatanın aynısı ) tamam deyince setup işlemi devam ediyor ve bir kaç hata daha geliyor ve sonunda kurulum tamamlanıyor. Programı çalıştırınca' da ''çalışmayı durdurdu'' hatası geliyor. Bu anlattıkları normal mod içerisinde de aynı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Antivirus yüklenmiyor
    7 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha önceden kalan dosyalar nedeni ile program düzgün çalışmıyor çözümü için şunu yapmalısınız ;

1- öcelikle aşağıdaki programı indirip çalışıtırınhttp://downloads.malwarebytes.org/file/mbam_clean
    2-yukarıdaki programı çalıştırdıktan sonra program windows u yeniden başlatacaktır. ardından malwarebytes programının yeni versiyonunu kurun bukadar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluviaggiatore

daha önceden kalan dosyalar nedeni ile program düzgün çalışmıyor çözümü için şunu yapmalısınız ;

1- öcelikle aşağıdaki programı indirip çalışıtırınhttp://downloads.malwarebytes.org/file/mbam_clean
    2-yukarıdaki programı çalıştırdıktan sonra program windows u yeniden başlatacaktır. ardından malwarebytes programının yeni versiyonunu kurun bukadar .

İlk mesajımda zaten verdim o yazılımı.

• yazılımı mesajınızda göremedim o yüzden sanırım aynı cevap oldu ozaman
  • bluviaggiatore B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar herkesin verdiği cevaplar için teşekkür ederim. İlk msj' da arkadaş link vermiş fakat yazının içinde olduğu için görmemiştim. Sorun çözüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdfsfsdf -- 21 Eylül 2014; 21:22:45 >
  • Sorunun çözüldüğüne sevindim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.